www.wimjongman.nl

(homepagina)

Rabbi: TRUMP ZAL AAN DE MACHT BLIJVEN OM TE VECHTEN ALS HET KONINKRIJK BESCHREVEN WORDT DOOR DANIEL.

Door Adam Eliyahu Berkowitz - 8 november 2020

 

 Hem werd heerschappij, glorie en koningschap gegeven; alle volken en naties van elke taal moeten Hem dienen. Zijn heerschappij is een eeuwigdurende heerschappij die niet zal voorbijgaan, en zijn koningschap, een die niet zal worden vernietigd. Daniël 7:13 (De Israël Bijbel)

Rabbi Isser Zalman Weisberg, een rabbijn in Machon Mishne Thora, die een volgeling is van de Chabad tak van het Hassidische Jodendom, gaf commentaar op de nog steeds onzekere uitkomst van de presidentsverkiezingen.

ER IS NIETS WETTELIJK GEBEURD

De rabbi begon in zijn video met het citeren van mediabronnen die beweren dat Joe Biden de presidentsverkiezingen won. Rabbi Weisberg benadrukte dat "er niets juridisch gebeurde" omdat de media niet bepalen wie de winnaar van de verkiezingen is. De winnaar wordt officieel vastgelegd door het Kiescollege en vervolgens door de Senaat, Het Huis van Afgevaardigden en de Nationale Archieven. Vertegenwoordigers van het Kiescollege van elke staat komen op de eerste maandag na de tweede woensdag in december in hun respectievelijke hoofdsteden bijeen.

"Dit jaar valt het op 14 december, midden in Hannukah, een wonderbaarlijke tijd voor de Joden", zei Rabbi Weisberg. Op 6 januari komen de Senaat en het Huis om één uur bijeen in een speciale zitting in de hoofdstad, om de resultaten bekend te maken.”

HEEFT ER ÉÉN AMERIKAAN OP JOE BIDEN GESTEMD?

"Er zijn vele malen in onze geschiedenis geweest dat het leek alsof het einde nabij was en dan plotseling: yeshuat hasehm k'heref ayin (de redding van God is als een oogwenk)," zei de rabbi, Pesikta Zutreta citerend, een commentaar op het boek Esther (4:1)

"In werkelijkheid denk ik dat er behalve hijzelf en zijn vrouw, niet één Amerikaan op Joe Biden heeft gestemd. Ze stemden slechts om Donald Trump te verwijderen. Het maakt voor hen niet uit wie zijn zetel bekleedt... zolang de persoon die het Oval Office bezet ... de radicalen van links en BLM maar toestaat om door te gaan in hun onheilige oorlog ... om God en de Tien Geboden uit het hart van Amerika te verdrijven. Joe is al begonnen met het gebruik van misleidende krachten, die hem verleend zijn door de oerslang.”

RABBI WEISBERG CITEERDE EEN TWEET VAN BIDEN:

"Amerika, ik ben vereerd dat u mij hebt gekozen om ons geweldige land te leiden. Het werk dat voor ons ligt zal moeilijk zijn, maar ik beloof u dit: Ik zal een President zijn voor alle Amerikanen — of u nu op mij gestemd hebt of niet. Ik zal het geloof behouden dat u in mij hebt geplaatst."

"Wat bedoelt hij precies met dat hij 'het geloof zal behouden' van zowel de Amerikanen die op hem hebben gestemd als degenen die dat niet hebben gedaan?" zo vroeg Rabbi Weisberg. "De Amerikanen die voor President Trump stemden, stemden ervoor dat dit land trouw zou blijven aan de dromen en ambities van onze grondleggers; dat het een land is dat de morele dictaten van de Tien Geboden volgt, dat het een land zou zijn dat begrijpt dat de onvervreemdbare rechten van ieder individu door God werden toegekend. Een oorlog tegen God is een oorlog tegen de essentie van ons land en zijn fundamentele onderbouwing. Amerikanen die voor Trump hebben gestemd, begrepen dat zijn onvermoeibare en ongeëvenaarde steun aan Israël gebaseerd is op een morele verplichting die niets te maken heeft met politiek. Hoe denkt Joe Biden het geloof te bewaren van die kiezers en de andere helft die het tegendeel gelooft? Hoe kan hij de wereld beschermen tegen de fanatici van Iran, zoals President Trump heeft gedaan, terwijl hij tegelijkertijd Iran omarmt zoals zijn mentor, Barack Hussein, heeft gedaan, terwijl hij hen toestaat door te gaan met hun duivelse plan om kernwapens te produceren die het leven van meer dan zes miljoen Joden in gevaar zullen brengen? Hoe kun je vechten om het leven van ongeboren kinderen te beschermen en tegelijkertijd vechten voor het recht van vrouwen om te kiezen hen te doden?"

HET VOLTOOIEN VAN DE MISSIE DIE HEM DOOR GOD IS GEGEVEN

"Natuurlijk kan hij dat niet. dus waarom zei hij dat hij dat kan? Nee, hij is niet seniel, maar net als de sluwe slang in de dagen van Adam en Eva, spreekt hij woorden die nergens op slaan."

Rabbi Weisberg benadrukte dat hij in het verleden had voorspeld dat President Trump meer tijd zou krijgen om "de missie te voltooien die hem door God was gegeven." De rabbi stond voor deze voorspelling, en voorspelde dat Biden niet aan de macht zou komen. Hij citeerde het laatste visioen in het boek van Daniël, waarin de goddelozen worden geopenbaard.

"De grondleggers van de Verenigde Staten van Amerika stelden zich voor dat ons land een vervulling van die droom zou zijn," zei Rabbi Weisberg. De rabbi legde uit dat Trump de laatste versie van Esau is, die, als Rome/Edom, de dramatische transformatie ondergaat die beschreven wordt in het boek Daniël. Na de transformatie zal Esau voor Jacob vechten.

Bron: Rabbi: Trump Will Remain In Power to Fight as Final Kingdom Described by Daniel