www.wimjongman.nl

(homepagina)

TIJDSTIP VAN DE KOMST VAN DE MESSIAS ONTHULD IN HET BOEK DANIEL - TRUMP BLIJFT PRESIDENT

Door Rivkah Lambert Adler - 11 november 2020

 Vanaf het moment dat het reguliere offer wordt afgeschaft, en er een verschrikkelijke gruwel wordt opgezet—zal duizend tweehonderd negentig dagen zijn. Gelukkig degene die wacht en duizend driehonderd en vijfendertig dagen bereikt." Daniel 12:11 (The Israel BibleTM)

( )

Man rijdend op een ezel

DE VERKIEZING VERBINDEN MET VERLOSSING

Rabbi Isser Weisberg van Machon Mishne Thora in Lakewood in New Jersey, heeft onlangs opwinding veroorzaakt met een reeks YouTube video's die de recente Amerikaanse presidentsverkiezingen verbinden met geula (verlossing).

Weisberg is onlangs geïnterviewd door radio-host Tamar Yonah van Israel News Talk Radio. In dit 43 minuten durende interview onthulde Weisberg het tijdsbestek waarin Moshiach (Messias) zal komen, volgens het boek Daniël.

"Ik zeg niet dat ik een profeet ben. Ik spreek niet met God. Maar ik heb enorm veel onderzoek gedaan. Ik bestudeer al meer dan 30 jaar Bijbelse profetieën", legde Weisberg uit aan Yonah.

Een van de moeilijkheden om Bijbelse profetie correct te begrijpen, volgens Weisberg, is dat "profeten spreken in metaforen," dus de letterlijke betekenis van een Bijbelse profetie is niet noodzakelijkerwijs de juiste. Hij stelde verder dat sommige profetieën dubbelzinnig zijn omdat ze zich op verschillende manieren kunnen ontvouwen.

Zoals Israël365 News op 8 november meldde, heeft Weisberg openlijk voorspeld dat de verkiezingen nog lang niet voorbij zijn en dat Trump aan de macht zal blijven. "Het lijkt duidelijk, uit alle profetieën, dat Donald Trump nog vier jaar in het Witte Huis zal zijn," zei hij.

"Ik heb hard gewerkt en ik heb de puzzel samengesteld. In het verleden waren mijn voorspellingen juist. Ik voorspelde de laatste drie verkiezingen. Ik ben er vrij zeker van dat ik deze ook goed heb.”

Tegen het einde van het interview deelde hij nog een verbazingwekkend inzicht, gebaseerd op een nogal obscure les uit het boek Daniel.

DE BEREKENING VAN WANNEER DE MESSIAS ZAL ARRIVEREN

"Ik berekende precies wanneer Moshiach moest komen. De tijd van het einde werd meerdere malen aan de profeet Daniël gegeven in het boek Daniël.

"God vertelde Daniel, 'Ik geef je getallen, maar je begrijpt niet wat ze zijn, en ik geef je niet de sleutels om de code te ontcijferen', maar hij vertelde hem dat, aan het einde van de dagen, voordat de Moshiach komt, de sleutels er zullen zijn en mensen het zullen kunnen ontcijferen.

"IK GELOOF DAT IK DE CODE GEKRAAKT HEB," ZEI HIJ MET VERTROUWEN.

 Vanaf het moment dat het reguliere offer wordt afgeschaft, en er een verschrikkelijke gruwel wordt opgezet — zal duizend tweehonderd negentig dagen zijn. Gelukkig degene die wacht en duizend driehonderd en vijfendertig dagen bereikt. Daniel 12:11-12

Weisberg legde uit dat de" afschuwelijke gruwel" waarover gesproken wordt in het boek van Daniel De Rotskoepel op de Tempelberg in Jeruzalem is, die voltooid werd in het jaar 692. Met 1290 (duizend tweehonderd negentig) jaren vanaf de voltooiing van de koepel van de rots "krijg je 1982 en de 1335 (duizend driehonderd vijfendertig) eindigt dan in 2027. Dus dat is het raamwerk (1982-2027) wanneer de Moshiach moet komen."

Tot slot verbond Weisberg deze twee voorspellingen: - dat President Trump in functie zal blijven om het werk af te maken dat hij vier jaar geleden begon - en de Moshiach zal aankomen voor 2027.

"Wat er moet gebeuren, voordat de Moshiach komt, dat moet gebeuren via President Trump. Er is geen tijd voor iemand anders. De deadline van 2027 is vastgelegd in steen, weer gebaseerd op mijn begrip, wat natuurlijk fout zou kunnen zijn, maar het lijkt erop dat ik dat niet ben. Er is geen andere interpretatie voor die profetieën," verklaarde hij.

De YouTube-videoserie heet Trump en de Messias. In korte tijd is een 11-minuten durende video uit de serie, gemaakt nadat de media begon te verwijzen naar Joe Biden als de verkozen-president, genaamd 'Een hobbel in Trumps weg naar overwinning', meer dan 17000 keer bekeken.

Bron: Time-Frame of Messiah's Arrival revealed in book of Daniel