www.wimjongman.nl

(homepagina)

Een man die de catastrofale gebeurtenissen van 2020 op voorhand zag is nu aan het waarschuwen over wat er in november zal gebeuren.

We leven in een tijd waarin er zoveel haat is in dit land, en het zal alleen maar erger worden.

Michael Snyder | End Of The American Dream - 3 juli 2020

Een paar weken geleden had bijna niemand in Amerika nog van Pastor Dana Coverstone gehoord, maar nu praten honderdduizenden mensen in het hele land over hem. Hij leidt een heel klein kerkje in Burkesville, Kentucky en op 25 juni plaatste hij een video op Facebook over enkele opmerkelijke dingen die hij in sommige van zijn dromen had gezien. Hij dacht waarschijnlijk dat slechts een handvol van zijn vrienden de video zouden zien, maar het ging al snel viraal.

Op dit moment is het bekeken door meer dan een miljoen mensen op Facebook, en een kopie die werd geplaatst op YouTube is het nu al meer dan 600.000 keer bekeken. Persoonlijk heb ik de afgelopen week met talloze mensen zijn video gedeeld, en het is nog steeds niet gestopt. Maar hoewel deze video zich als een lopend vuurtje verspreidt, is de mainstream media er volledig stil over geweest. In feite, als je op Google News zoekt naar "Pastor Dana Coverstone," zul je geen enkel bericht over zijn video vinden. Wat hij te zien kreeg past zeker niet in hun agenda, en ik verwacht dan ook dat ze dit fenomeen over het algemeen zullen blijven negeren.

Wat is er dan met zijn video dat de mensen zo enthousiast maakt?

Nou, het is omdat hij de rampzalige gebeurtenissen van 2020 op voorhand heeft gezien, en hij kreeg ook te zien dat er meer rampzalige gebeurtenissen op komst zijn.

Laten we bij het begin beginnen. In december 2019 had Pastor Coverstone een droom waarin hij enkele zeer ongewone dingen zag. Het volgende is uit een transcript van zijn originele video dat mijn vrouw samenstelde.

Dit is wat er gebeurd is:

In december werd ik wakker, ik had een droom. In die droom zag ik een kalender. Vanaf januari 2020. Het werd omgedraaid. Ik zag januari, ik zag februari, ik zag maart. Toen maart kwam, hield ik de hand vast en zag ik een ding als een vinger de maand maart onderstrepen, en het tikte er drie keer op.

Dus onderstreepte het de maand maart, tikte er drie keer op.

Dus voor mij was het met de nadruk, er gaat iets gebeuren in maart.

Toen zag ik april, mei, juni. Toen juni kwam, onderstreepte de hand juni weer en tikte het drie keer.

Toen zag ik in het visioen mensen marcheren, ik zag protesten. Ik zag mensen die maskers droegen, ik zag rijen die het ziekenhuis ingingen. Ik zag dokters met naalden of spuiten, ik zag mensen aan beademingsapparatuur, ik zag mensen die heel erg ziek waren. Ik zag krantenkoppen, dat duizenden mensen ziek waren. Ik zag ambulances, die gewoon over de wegen vlogen, en toen zag ik steden in brand staan.

Ik zag gebouwen in brand staan. Ik zag demonstranten met maskers. Ik zag mensen die hun vuisten in de lucht staken, mensen die schreeuwden en boos waren op de wereld. Ik zag gerechtsgebouwen, ik zag staatsgebouwen omsingeld. Ik zag mensen die boos waren op de wereld. Ik zag geweren die specifiek in de lucht werden gestoken, die zo werden vastgehouden (boven zijn hoofd) en ik zag barrières binnen de steden.

Ik vertelde verschillende mannen in mijn kerk hierover en ik kan bevestigen wie die mannen waren, en ze zullen bevestigen dat wat ik je vertel is wat ik hen vertelde.

Dit is duidelijk een beschrijving van de COVID-19 pandemie en de rellen, plunderingen en het geweld dat uitbrak in de nasleep van de dood van George Floyd.

Sinds Pastor Coverstone zijn video postte nadat deze dingen gebeurden, denken veel mensen daarbuiten misschien dat hij dit gewoon verzonnen heeft.

Om dat soort kritiek te voorkomen, heeft Pastor Coverstone getuigenissen gepost van twee mannen uit zijn kerk die bevestigen dat hij deze droom met hen deelde toen hij deze voor het eerst kreeg. U kunt die getuigenissen hier vinden. Natuurlijk zullen er mensen zijn die proberen te beweren dat die twee mannen het ook "verzinnen." Het verbaast me hoe ver sommige mensen zullen gaan om feiten te ontkennen die ongemakkelijk zijn.

Toen de gebeurtenissen van 2020 zich begonnen te ontvouwen, gingen Pastor Coverstone en de leden van zijn kerk het belang van die eerste droom inzien.

Toen eind juni Pastor Coverstone weer een droom had, had die betrekking op de tweede helft van dit jaar. Het volgende is een ander fragment uit het transcript van zijn originele video die mijn vrouw maakte.

Met dat in gedachten had ik maandagavond weer een droom.

Het maakte me wakker, ging uit bed. Ik maakte er aantekeningen over. Ik heb wat video's van mezelf gemaakt, om er zeker van te zijn dat ik het me kan herinneren.

Dit is wat ik zag.

Ik zag een kalender. Begin met de kalender. Toen ik dit had, kwam de kalender op, er verscheen een wit figuurtje. Voor mij was het een voorstelling van God de Heilige Geest, iets puurs, iets rechtvaardigs, iets waars, iets heiligs omdat er niets sinister aan was. Niets kwaadaardigs, maar ik hoorde de stem zeggen: "Deel twee, deel twee".

Ik zag juni, ga verder, ik zag juli. Ik zag augustus, en toen zag ik september, en ik zag de vinger onder het woord september en ik vind het leuk om het te benadrukken dat het drie keer erop tikte.

Toen zag ik oktober opkomen, en toen zag ik november en toen werd het heel echt in de droom. Ik denk dat de intensiteit voor mij... toen ik wakker werd was mijn hartslag ongeveer 180.

Dus dat was maandagnacht, en ik werd waker, helemaal niet goed, ik voelde me 's nachts niet goed.

Maar goed... Op het moment dat de vinger drie keer november onderstreepte in plaats van te tikken, zag ik een vuistgrote bal omhoog komen en het raakte de kalender.

En letterlijk explodeerde de kalender op de muur, de nummers lijken wel 3D te zijn en ze vielen overal neer.

Er was een wolk van chaos die daarbinnen begon. Het volgende wat ik zag was dat ik gewapende demonstranten zag. Ik zag gevechten in de straten, ik zag mensen die elkaar in elkaar sloegen. Ik zag bedrijven sluiten en ze zwegen.

Ik zag scholen sluiten. Ik zag schoollokalen waar spinnenwebben in hangen en zag dingen als papieren die van de muur vielen en posters... alsof er al maanden niemand meer in was geweest.

Ik zag banken. Bankgebouwen met het dak eraf. Het zag er bijna uit als een buitenaardse ontvoering omdat het geld door het dak in een soort stofzuiger vloog. Het klinkt een beetje vreemd, maar ik keek naar de rijkdom, die gewoon werd meegenomen. Ik zag politici in achterkamers, die deals maakten met mensen. Mensen op hun rug kloppen, en lachen en glimlachen.

Hierbij nog een aanvulling uit de video.

Ik zag monumenten. Ik zag Washington DC, brandend. Ik zag Washington DC branden. Ik zag branden, overal. Ik zag mensen worden opgepakt. Ik zag Chinese en Russische soldaten op de grond. De Russische soldaten zouden de Chinese soldaten zeggen dat ze "deze mensen moeten oppakken"... "dit kwadrant beveiligen"... "dit gebied beveiligen"... Ik zag blauwhelmen van de VN. Ik zag een militair gebeuren. Ik zag geen enkel teken van President Trump. Ik zag geen teken van leiderschap in Washington DC.

De gieren die ik had gezien waren als waterspuwers. Ze waren 10 voet boven de grond... 10 tot 15 voet boven de grond. Ze vielen genadeloos mensen aan. Ik zag mensen zich verstoppen in hun huizen en garages. Ik zag kerken, verbrand worden, ik zag huizen die verbrand worden.

Ik zag absolute chaos. De vuistslag op de november 2020 is wat mijn aandacht trok. Toen hoorde ik de woorden weer. "Zet je schrap, zet je schrap. Zet je schrap."

Gezien het feit dat "deel één" uiteindelijk volledig accuraat was, zou wat Pastor Coverstone in "deel twee" werd getoond voor ons allemaal uiterst ontnuchterend moeten zijn. Het lijkt erop dat de zaken vanaf september echt gaan escaleren en het lijkt erop dat november een soort van groot keerpunt zal zijn.

Helaas wordt Pastor Coverstone onophoudelijk aangevallen op de sociale media voor het delen van wat hij werd getoond, en dat is uiterst ongelukkig. We leven in een tijd waarin er zoveel haat is in dit land, en het zal alleen maar erger worden.

Dit hoofdstuk in de Amerikaanse geschiedenis gaat een zeer pijnlijk hoofdstuk worden, en het grootste deel van de Amerikaanse bevolking heeft nog steeds geen idee wat er gaat gebeuren.

Bron: A Man That Saw The Catastrophic Events Of 2020 In Advance Is Now Warning About What Will Happen In November…