www.wimjongman.nl

(homepagina)

Grote profetische ontwikkeling in het Midden-Oosten

Gary - 13 augustus 2020

Er is groot nieuws uit het Midden-Oosten vanmorgen, nu Israël en de Verenigde Arabische Emiraten, in opdracht van de Verenigde Staten, de betrekkingen gaan normaliseren als onderdeel van wat wordt aangeprezen als een historisch vredesakkoord dat het "Abraham-akkoord" wordt genoemd. In de tumultueuze 72-jarige geschiedenis van Israël hebben alleen Jordanië en Egypte zulke overeenkomsten met Israël gesloten. Als onderdeel van de overeenkomst heeft Israël ingestemd met het tijdelijk opschorten van plannen om soevereiniteit (d.w.z. annexatie) toe te passen op delen van Judea en Samaria, wat een deel van het land is dat door God zelf aan de natie Israël is gegeven door Zijn eeuwige belofte aan Abraham, Isaak en Jakob.

Er blijven nog veel vragen over:

1. Hoe lang wordt deze toepassing van de soevereiniteit door Israël uitgesteld?

2. Zullen andere Arabische landen het voorbeeld van de V.A.E. volgen en zich erbij aansluiten?

3. Zou het Abraham-akkoord het 'Verbond met Velen' kunnen zijn dat de Antichrist later voor een periode van zeven jaar bevestigt?

4. Zou God deze opschorting van Israëls eerdere plan om meer van hun door God gegeven land te verkrijgen, kunnen zien als het verbreken van het verbond? Zo niet, zou Hij het dan kunnen zien alsof de Trump-regering terugkomt op hun woord om de annexatie-pogingen van Israël te steunen?

De implicaties hiervan kunnen groter zijn dan we ons realiseren, maar we zullen de komende dagen moeten zien hoe dit uitpakt. Extra Arabische landen die hun steun verlenen, zouden een enorm Rood-alarm zijn. En samen met de aankondiging van de overeenkomst werd ook president Trump geciteerd:

 We zijn dit al aan het bespreken met andere landen... dus u zult waarschijnlijk nog meer landen zien.

Bron: BREAKING: Major Prophetic Development In The Middle East - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates