www.wimjongman.nl

(homepagina)

De poorten naar de Gehenna*

Door Tabitha Korol - 28 juni 2020

()

*Gehenna: (in zowel het jodendom als het christendom) de hel. Bill Gates geeft openlijk toe dat hij een globalist en eugeneticus is die naar de Nieuwe Wereldorde toe werkt met zijn plan om de planeet massaal te vaccineren en te ontvolken met 10% tot 15%, wat bij alerte mensen kan suggereren dat zijn vaccinaties het leven niet zullen verbeteren, maar het leven zullen elimineren. Bill Gates' Quantum Dot Vaccin zal een enzym hebben dat Luciferace heet. Wanneer het in de mens wordt geïnjecteerd, zal het de persoon "markeren" zoals vee, en traceerbaar zijn. De patentaanvraag ingediend door Microsoft Technology Licensing, LCC, en geregistreerd op 26 maart 2020, is WO/2020/060606, bekend als "666" en getiteld: "Cryptocurrency system using body activity data".

***

Er zijn altijd stemmen opgegaan om de nationale soevereiniteit af te schaffen voor het globalisme - een Masterplan voor de verovering van de wereld. Naast de waarneembare despoten zijn er de zelfgedefinieerde intellectuele elites - de verlichten - wiens wereldregering de bescherming van de onderdanige of onbewuste mensen zou garanderen in ruil voor hun vrijheid en menselijke waardigheid.

Bill en Melinda Gates, geholpen en bijgestaan door de regering-Obama, lopen voorop in de vernietiging van het openbaar onderwijs, waarbij hij met zijn Common Core leerplan onderontwikkelde marxisten levert. Het maakt de kinderen ook meer dan geseksualiseerd in de richting van transgendering, het vernedert de jongens om hun giftige mannelijkheid, en het verlangen om vader te worden van de volgende generatie met het verwachte resultaat van een ontvolking, het uiteindelijke doel van Gates. Zijn stichting voor ontvolking, zwaar gefinancierd door de donatie van 30 miljard dollar van Warren Buffet, draagt bij aan het zorgen voor miljoenen, misschien wel miljarden, menselijke slachtoffers en tragedies.

Nu de paniek over de opwarming van de aarde en de gendergekte ons niet effectief heeft weten te bedwingen, komt het coronavirus, COVID-19, toevallig, zo niet opzettelijk gecreëerd, om de schrikaanjagende tactiek uit te voeren, en gaat de aanval verder. Onervaren epidemiologen waren opeens gezaghebbend en kraamden strenge waarschuwingsverklaringen uit, om ze vervolgens in de volgende week weer te veranderen. Dit is wat Amerikanen, en zelfs de wereld, in quarantaine zet, ten eerste om gezond te blijven, en dat met behulp van zorgvuldig gemanipuleerd gedrag. Alle bedrijven, behalve de "noodzakelijke", werden voor onbepaalde tijd gesloten, sommige waren open onder strikte voorwaarden. De elite die in de schijnwerpers stond, bleef goed afgedekt en vrij om hun eigen zaken te regelen.

Aan de valse doelen van het afvlakken van de curve en de nep-fataliteitscijfers, voegden machtzoekers nieuwe verboden toe. Na het bereiken van onderwerping gaven despotische gouverneurs extra zinloze proclamaties uit, variërend in type, intensiteit en duur, die beschutte zorgfaciliteiten veranderden in viruskweekplaatsen, arbeidskrachten in depressieve werklozen, sommige thuisblijvers in echtgeno(o)t(e) mishandelaars, en de wanhopigen in zelfmoorden. De sluiting van scholen kan onherstelbare schade hebben veroorzaakt aan de kinderen die, alleen gelaten, verder achterop raakten bij de leergierige en begaafde kinderen. Veel bedrijven sloten hun deuren voorgoed, en grote industrieën - reis, onroerend goed, bouw, en meer - werden ernstig getroffen.

Dr. Antony Fauci, "gerespecteerd" epidemioloog, immunoloog en lid van de Gates' Leadership Council, vaardigde vele richtlijnen uit op basis van de beschikbare gegevens, om deze later aan te passen, waarbij de media de hysterie nog verder opvoerde. Dr. Stephen M. Smith, een alom gerespecteerde besmettelijke ziektespecialist, noemde hydroxychloroquine (HCQ) een "gamechanger", een veilige, effectieve behandeling voor COVID-19. De FDA had het de afgelopen halve eeuw veilig verklaard. In april vond een peiling onder 62.000 artsen in 30 landen plaats, dat HCQ het beste beschikbare geneesmiddel was voor de behandeling van dit virus - gebruikt in combinatie met azithromycine, zink en vitamine D. Maar Fauci onderschreef 'Remdesivir', dat een mislukt antiviraal geneesmiddel bleek te zijn dat significant hogere sterftecijfers (5%) had, maar ook een significant hogere winstmarge.

Dr. Peter R. Breggin, MD, heeft nu zijn bevindingen gepubliceerd, "Fauci's Remdesivir: Onvoldoende om COVID-19 te behandelen en potentieel dodelijk." De bijwerkingen kunnen longbeschadiging omvatten - ademhalingsproblemen of acuut ademhalingsnoodsyndroom, met vijf procent die een levensbedreigende daling in voorwaarden ontwikkelen. Fauci beëindigde clandestien een dubbel-bindende klinische proef "om de placebogroep te laten weten dat zij toegang tot remdesivir konden hebben." Maar omdat het medicijn geen levens redde, ernstige gevolgen had in eerdere onderzoeken, en de resultaten teleurstellend en controversieel waren, "kan Fauci het leven van de placebopatiënten onnodig in gevaar hebben gebracht door remdesivir op hen los te laten." Fauci's onderzoek wordt als waardeloos beschouwd, "behalve dat het ernstige twijfels oproept over het verborgen veiligheidsprofiel van het medicijn." Lancet meldde dat het medicijn mogelijk meer schade aan de longen aanrichtte.

Door de duur van de proef moet Fauci zich gerealiseerd hebben dat zijn medicijn niet van plan was het sterftecijfer te verminderen of zelfs te leiden tot volledig herstel. Toen de succescriteria achterbleven, werd de primaire marker "tijd tot herstel". Fauci vond toen "het concept van herstel opnieuw uit" om patiënten die in het ziekenhuis of thuis blijven, die zuurstof nodig hebben en die hun activiteiten moeten beperken - om zijn gewenste resultaten te krijgen. Er werd ook onthuld dat van de 50 commissieleden van Fauci die de behandelingsrichtlijnen vaststelden, er negen financiële banden hadden met Giliad, de fabrikant van remdesivir, de vaccinatie die door Fauci werd verhandeld. Het minder winstgevende HCQ werd als optie verwijderd zonder controleerbare statistieken; remdesivir wordt vandaag de dag gebruikt.

De corrupte studie van de Veterans Administratie beweerde dat HCQ nutteloos en gevaarlijk was, en President Trumps behandeling van hydroxychloroquine werd belachelijk gemaakt, maar eerstelijnsartsen over de hele wereld beweren dat hun studies hebben aangetoond dat het een "verbazingwekkend effectief ... wondermiddel" is!

Sommige mensen werden zo bang gemaakt door onnauwkeurige "statistieken" en de lockdowns en het verlies van banen om de economie te ruïneren, dat het neuroses, obsessief gedrag, woede en wreedheid in gang zette. Mondkapjes zijn nog steeds verplicht, hoewel Dr. Fauci toegaf dat hun doel in de eerste plaats bedoeld was als psychologische geruststelling. Voor sommigen veroorzaken ze angst, PTSS, claustrofobie en verergeren ze astma, hoofdpijn en ademhalingsproblemen. De maskers en de media bestendigen de angst, houden het publiek enthousiast voor vaccinaties, en voorkomen specifieke bijeenkomsten en stemmen in persoon. Het publiek is in het ongewisse, hun leven staat in de wacht, in afwachting van een "gezegende" inenting.

De miljoenen buitenschoolse studenten en werklozen zijn vrij om Bill Gates' gewillige leger van contracttracers te worden voor een illusie van veiligheid, en om ervoor te zorgen dat zijn inentingen volgens zijn plan worden uitgevoerd. Met welk doel? Om gegevens te verzamelen en mensen aan te moedigen om met anderen te verklikken, om het publiek kwetsbaar te houden en zich erbij neer te leggen, terwijl hij zijn voorkeur voor een vaccin voor de biljoen-dollar-industrie opeist - en om ons Amerika te vernietigen vanwege de begeerde Eén-Wereld. Tot de globalistische toplaag behoren Bill en Melinda Gates, de Soros-stichtingen, Hillary Clinton, Rockefeller Foundation, Carnegie Corp., Ford Foundation, Warren Buffet en 150 mainstreammediakanalen. De International Air Transport Association (IATA), die 299 luchtvaartmaatschappijen vertegenwoordigt, is de voornaamste promotor van een wereldwijd ID-trackingsysteem - contracttracering voor een "Immuniteitspaspoort" voor het recht om te reizen.

Verkocht als nodig voor "het algemeen belang", werkt het paspoort al in sommige staten door de 13,5 IOS-update op de iPhone. Gates' controle bereikt rijkdom, beleid, prioriteiten, bevolking, gezondheid, verhalen, geesten, land, industrieën, het recht op beweging en onze toekomst. Hij is overal bij betrokken en hij is bereid het leven van andere mensen te riskeren.

Zoals gerapporteerd door de bekende onderzoeksjournalisten Corey's Digs, controleren de WHO, de VN en Gates de media; de gezondheidszorg en de vaccinindustrieën; klimaatveranderingshoax, met 200 miljardairs die ook de wereld willen regeren; geo-engineering van de bevolking; toerisme op eilanden die bekend staan om drugs en mensenhandel; investeringen in in laboratoria geteeld vlees; arbeid en sekshandel in Afrika; bevolkingscontrole door middel van abortus en transgenderisme; eugenetica, het uitvoeren van experimenten op mensen, en bevolkingsdatabases; en het opsporen van contacten, een meerjarig surveillanceprogramma voor Amerikanen. Bill Gates is van plan om de wereldbevolking te controleren op basis van hun immuniteit, zoals geverifieerd door het "digitale certificaat". Het 3 biljoen dollar coronavirus-pakket dat aan het Congres is voorgelegd, bevat 75 miljard dollar voor Nancy Pelosi's COVID19 test-, opsporings- en isolatieprogramma, dat op de markt wordt gebracht bij gouverneurs in het hele land en al aan de gang is in Massachusetts.

Het contact-traceren, waarvan de structuur al bestaat voor Partners in Gezondheid (PIH), met Chelsea Clinton in de raad van bestuur, is goed gefinancierd door Bill Gates. Het programma is ontworpen om iemands persoonlijke leven te onderzoeken, en omvat quarantaine kampen, verplichte maskers in het openbaar ondanks Dr. Fauci's toelating (zie boven), en voorziet in mobiele eenheden (contact-tracing legers) die iedereen die positief wordt getest zal grijpen en isoleren. De ondersteunende programma's bestaan al in Massachusetts, New Jersey, Ohio en North Carolina; ze worden besproken in Californië, Minnesota en Maryland; en ze zijn gepland voor de rest van de wereld. Zij beoordelen President Trump als een "nationaal veiligheidsrisico" omdat Trump "vitale banden in de Aziatisch-Pacifische regio zou ontrafelen", wat volgens mij een belemmering vormt voor de inentingsplannen van Gates.

Het contact-opsporen is begonnen. De staat Washington dwingt restaurants om dagelijks logboeken bij te houden van hun klanten - naam, adres, telefoonnummer, tijdstip van aankomst. Indiana besteedt het traceren uit aan Maximus, met een 500-koppig personeel voor een bedrag van 43 miljoen dollar per jaar. Gouverneur Newsome van Californië heeft opdracht gegeven om een opsporingsleger, een vrijwilligerskorps van 10.000 mensen, te maskeren en op te bouwen; gouverneur Whitmer van Michigan heeft al 2000 vrijwillige opsporingsambtenaren in dienst genomen. Tennessee heeft de daklozen gehuisvest tijdens de pandemie, in een gedwongen quarantaine. Het Hooggerechtshof van Wisconsin heeft de orde geschrapt van thuisverblijf en de inbeslagname, waardoor er burgers zouden zijn opgesloten en vastgehouden zonder dat er sprake was van een rechtszaak.

Gates hoopt digitale certificaten te implementeren, om ieders virus- en vaccinatiegeschiedenis te verkrijgen. Hij wil een "nationaal volgsysteem", een menselijke "streepjescode", om de gezondheid, de vaccinatie-identiteit en de status van de persoon te bepalen. Hij verzekert ons dat dit alleen maar is voor de veiligheid en het gemak - dat wil zeggen, tot het tegengestelde, wanneer hij de waarde van de informatie om andere redenen wenst, die tegen onze mensen- en burgerrechten ingaan.

Bill Gates breidt zijn onbeperkte rijkdom uit en hij reikt veel verder dan reizen, voor een hypoteek, aankopen, werkgelegenheid, toegang tot de gezondheidszorg. Bij gebrek aan geloofsbrieven transformeerde hij zijn zelfbeeld van softwaremagnaat in een visionair die in staat is om de gezondheid van miljarden mensen over de hele wereld te definiëren. Zoals opgemerkt in The Corbett Report heeft de Gates Foundation tientallen miljoenen dollars per jaar uitgegeven aan mediapartnerschappen om zijn nieuwe imago en zijn connecties met wereldwijde allianties en grote farmaceutische bedrijven een impuls te geven, waarmee hij miljardenwinsten heeft verdiend. Hij heeft geholpen bij de oprichting van Gavi, de Vaccine Alliance; het Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria; de controle over tien tropische ziekten; de Global Financing Facility for Women, Children and Adolescents; de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations; de World Health Organization; het National Institute of Health; het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, het Johns Hopkins Center for Health Security, en meer, met inbegrip van hun belofte om het coronavirus te "bestrijden", met Dr. Fauci als vertegenwoordiger. Zijn "filantropie" van het investeren van zijn Microsoft-aandelen in zijn stichting, tijdens het Decennium van de Vaccins, verdubbelde tot $103,1 miljard; filantropie groeit tot inkomsten.

De onderscheidingen die Gates kreeg voor de vaccins over de hele wereld leidden tot enorme winsten voor Big Pharma bedrijven, meer controle voor de Gates Foundation over de wereldwijde gezondheid, en meer macht voor Bill Gates over de bevolking van de planeet. Hij overtuigt ons dat we pas weer normaal kunnen worden als er een vaccin voor iedereen is, maar hij erkent de risico's (verlamming van 40 tot 500 kinderen, verlamming van 490.000+ in India van de orale poliovaccins die tussen 2000 en 2017 zijn toegediend) en wil daarom de wettelijke immuniteit van de farmaceutische bedrijven vooruithelpen. Hij blijft onze vrijheden bedreigen met een dreigend onheil om zijn ongeteste, experimentele vaccinaties voor iedereen op de planeet op de markt te brengen.

Robert F. Kennedy Jr. kondigde aan dat 20% van de menselijke proefpersonen ernstig beschadigd zijn geraakt door de Gates-Fauci coronavirusvaccins van Moderna. Fauci was zo zelfverzekerd dat hij afzag van controles en primaatstudies, en 15 menselijke cavia's leden aan een ernstige tegenreactie binnen 43 dagen na het ontvangen van Moderna's injecties. Een vaccin met deze reactiepercentages kan ernstige beschadigingen veroorzaken bij 1,5 miljard mensen als het wordt toegediend aan "elke persoon op aarde". Corey's Digs verzekert dat geld niet het einddoel is van Gates' "filantropische" activiteiten. Nee, het is ook niet alleen de controle over de gezondheidsindustrie, maar ook over de menselijke bevolking zelf.

Bron: The Gates to Gehenna*