www.wimjongman.nl

(homepagina)

De operatie die COVID wordt genoemd, is voor oude mensen -
COVID-19 is een Verpleeghuisramp.

'Soylent Green' is voor mensen - COVID-19 is voor oude mensen

Door Jon Rappoport - 23 november 2020

Ik ben nooit een grote fan geweest van ontvolking. Ik blijf er niet voor opzitten om erover te denken. Het is de manier hoe het gaat. Ik neem aan dat u er ook geen voorstander van bent. De meeste mensen houden er niet van.

Maar zelfs anarchisten kunnen een plan zien om de grote aantallen mensen uit te roeien en deze op de schouder tikken. Ook zelfbenoemde nihilisten zonder enig moreel kompas of zo, behouden een drang om te overleven.

(Bill Gates en Rockefeller technocraten tellen niet mee. Het zijn geen anarchisten. Zij willen bouwen op de as van wat ze vernietigen).

Er zijn glibberige manieren om over ontvolking te praten. Er zijn ook manieren om het "humaan" te laten klinken.

Een nieuw lid van het coronavirus-actieteam van Biden is Dr. Zeke Emanuel. In het verleden heeft Zeke gezegd dat er geen reden is om verder te willen leven na de leeftijd van 75 jaar. Ga gewoon zachtjes de goede nacht in.

Dit heeft me ertoe aangezet om er een aantal artikelen bij te halen die ik dit afgelopen voorjaar heb geschreven. Want, zie je, COVID is voor oude mensen.

Volgens Zeke's formule zou de best mogelijke behandeling helemaal geen remedie zijn. Het stapelt gewoon de lichamen op.

Mijn eerste aanwijzing, maanden geleden, over de ouderen, kwam uit een rapport van het Italiaanse Nationale Instituut voor Gezondheid. Daarin stond dat de gemiddelde leeftijd van mensen die sterven aan COVID in dat land 79,5 jaar was. Die aanwijzing was er een ter grootte van een vliegdekschip dat voor je huis geparkeerd stond.

Kort na het Italiaanse rapport werd dat Instituut voor Gezondheid stil. Er werd geen onderzoek meer vrijgegeven. Geen updates. Ze hadden uit de school geklapt, en iemand sloeg hen op het hoofd.

Andere onthullingen volgden. Hier zijn enkele uittreksels van artikelen die ik tussen april en juni heb geschreven:

In de film Soylent Green uit 1973 ontdekt een rechercheur van de NY-politie, dat de enorm overbevolkte, armoedige bevolking van de stad - ... die onderhouden wordt met bewerkt overheidsvoedsel, Soylent genaamd - nu de mensen eten die gestorven zijn. Dat is namelijk waar Soylent Green van gemaakt is.

Nee, het verhaal over een virus heeft deze impact. De terreur heeft een dodelijke impact. Het isolement heeft een dodelijke impact.

Open-bron persberichten onthullen een "overmatige mortaliteit" in 2020, wat grotendeels het gevolg is van het overlijden van ouderen in verpleeghuizen.

Dit heeft niets te maken met een virus.

Het heeft te maken met patiënten die REEDS in een lange neerwaartse gezondheidsspiraal zitten - en dan geraakt wordt door de terreur van een willekeurige en valse COVID-19 diagnose, en dan geïsoleerd en afgesloten wordt van familie en vrienden - in faciliteiten waar grove verwaarlozing en onverschilligheid maar al te vaak de "standaard van de zorg" is.

De dood is het directe gevolg. Een gedwongen vroegtijdige dood.

De managers van de pandemische informatie vertellen een grote leugen. Ze spinnen verhalen over "het virus" en dat het een grotere impact heeft op de ouderen.

Maar nee, het verhaal over een virus heeft deze impact. De terreur heeft deze dodelijke impact. Het isolement heeft deze dodelijke impact.

In een verbazingwekkende mate is COVID-19 een VERPLEEGHUIS RAMP.

Massamoord door wreedheid.

Memo aan financiële onderzoekers: Bereken hoeveel geld de overheid en particuliere verzekeraars besparen, omdat ze niet hoeven te blijven betalen voor de langdurige zorg van alle oude mensen die voortijdig sterven in verpleeghuizen. Het geldbedrag zal duizelingwekkend zijn.

Tony Fauci kent deze oplichting

Tony Fauci kent de oplichting. Hij weet dat COVID-19 voor oude mensen is. Maar hij is bezig met het geven van advies aan de NFL en de Major League Baseball over hoe ze hun seizoenen moeten spelen, terwijl mensen sterven aan de angst die hij promoot. Fauci heeft geen greintje schaamte. Hij is een spreekbuis die door Bill Gates en David Rockefeller is opgeroepen.

Het kwaad doordringt de COVID-operatie. De ouderen in verpleeghuizen zijn het primaire doelwit. Hen eerder laten sterven is de tactiek, om de nep COVID sterftecijfers op te pompen.

Zonder die nep-getallen zou de hele "pandemie" in een uur worden ontmaskert.

Ik heb gezegd dat er twee belangrijke gebeurtenissen waren bij deze hele vicieuze COVID-fictie - het Chinese regime dat 50 miljoen burgers 's nachts zonder goede medische reden opsluit, waardoor de Wereldgezondheidsorganisatie en de CDC het groene licht krijgen om "het nieuwe model te volgen"; en de door Bill Gates gefinancierde computerprojectie van sterfgevallen, samengesteld door Neil Ferguson, die door zijn tanden heen loog toen hij beweerde dat een half miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk en twee miljoen in de VS zouden gaan sterven - en dus de definitieve "reden" voor de lockdowns leverde.

De derde belangrijke gebeurtenis was en is de aanhoudende aanval op de ouderen. Dood deze mensen met terreur en isolement, en laat het aantal doden escaleren.

Vanaf 22 mei meldt Forbes dat "...in de 43 staten die momenteel dergelijke cijfers rapporteren, een verbazingwekkende 42% van alle COVID-19 sterfgevallen hebben plaatsgevonden in verpleeghuizen en begeleid wonen."

Canada's verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirussterfte is te wijten aan langdurige zorg.

Washington Post, 18 mei: "De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de helft van de covid-19 sterfgevallen in Europa plaatsvond in dergelijke faciliteiten.

De kop van hetzelfde artikel in de Post: "Canada's verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirus-sterfgevallen [in het land] zijn in langdurige zorginstellingen."

The Guardian, 16 mei: "Ongeveer 90% van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus zijn overleden, waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingstehuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn eind april."

"Spanje... het land was eind maart geschokt toen de minister van Defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om tehuizen te desinfecteren, enkele verlaten en dode ouderen in hun bed hadden gevonden.

"...de regionale regeringen van Madrid en Catalonië hebben hun eigen cijfers gepubliceerd over mensen die in verzorgingstehuizen zijn gestorven aan het virus, of die symptomen vertonen die daarmee in overeenstemming zijn." [AKA, absurde oog-diagnose]

"In Madrid stond het totaal voor Covid- of verdachte Covid-sterfgevallen sinds 8 maart donderdag op 5886. In Catalonië was het 3375. Daarbij waren de zorgcentrum-sterfgevallen in de twee regio's goed voor meer dan een derde van alle coronavirus sterfgevallen in het land."

En er waren veel vroegtijdige waarschuwing over het onderwerp, wanneer iemand van de volksgezondheidsinstanties wilde opletten... De Guardian, 13 april:

Let ook op het HOGE aantal ouderen, die zich in principe in dezelfde situatie bevindt thuis - verschrikt door de COVID-propaganda, opgesloten, geïsoleerd, en dan sterft.

"Ongeveer de helft van alle sterfgevallen van Covid-19 lijkt te gebeuren in verzorgingstehuizen in een aantal Europese landen... Gegevens uit verschillende officiële bronnen tonen aan dat in Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland en België tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus in tehuizen zijn gebeurd, volgens het rapport van de academici van de London School of Economics (LSE)".

Deze verpleeghuiscijfers geven slechts een gedeeltelijk beeld. Denk aan het HOGE aantallen van ouderen, die zich thuis in principe in dezelfde situatie bevinden, die door de COVID-propaganda werden opgesloten en geïsoleerd, en dan vervolgens sterven, en ook degenen die erin slagen een ziekenhuis te bereiken, waar ze aan de beademingsapparatuur worden gelegd, zwaar worden verdoofd en worden gedood.

The Hill (eind april 2020) rapporteert over "gegevens... verzameld bij Northwell Health, het grootste ziekenhuissysteem van de staat New York. De studie, gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association (JAMA), onderzoekt 5700 patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen met coronavirusinfecties in de regio van New York City, met eindresultaten die zijn geregistreerd voor 2634 patiënten. De gemiddelde leeftijd van de patiënt was 63 jaar... Voor de eropvolgende ouderen-leeftijdsgroep, 66 jaar en ouder, registreerden de patiënten die mechanische beademing kregen een sterftecijfer van 97,2 procent".

En toch gaat de beademingsdoodbehandeling door.

De New York Times (27 juni) meldt dat 43 procent van alle Amerikaanse COVID-sterfgevallen zich voordoen in verpleeghuizen en andere voorzieningen voor langdurige zorg voor ouderen. In ten minste 24 staten komt meer dan 50 procent van alle COVID-sterfgevallen voor in deze instellingen. De Times vermeldt geen sterfgevallen van ouderen in ziekenhuizen of thuis, afgesneden van familie en vrienden. De situatie is veel erger dan de Times beweert.

COVID is er voor oude mensen. De dood in geduwd.

Zie je, er zijn niet alleen glibberige manieren om over ontvolking te praten, er zijn ook glibberige manieren om het te laten gebeuren.

Schokkend, zeg je? Ik zeg het al negen maanden, elke dag op deze pagina's. Het is massamoord.

Achter politici en volksgezondheidsambtenaren, en oh zo zorgzame richtlijnen en eisen en verklaringen en uitspraken, is er massamoord.

Stel je voor dat je 80 jaar oud zou zijn. Jarenlang heb je last van meerdere ernstige gezondheidsproblemen. Dokters hebben je veel giftige medicijnen gegeven, je immuunsysteem verzwakt, je lichaam verzwakt en je beoordelingsvermogen wordt beïnvloed. Er komt een vals verhaal over een dodelijk virus. Elke keer als je de televisie aanzet, is er dat angstaanjagende verhaal. Je bent doodsbang. Misschien komt het virus wel op bezoek. En dan op een dag, geeft de dokter je een test, of je hebt gewoon de klinische symptomen, en die zegt ja, je hebt het. Het virus. Je bent geïnfecteerd. Je angst escaleert. Je ergste nachtmerrie is uitgekomen. En plotseling ben je geïsoleerd in je huis, alleen, of je zit opgesloten in je kamer in een verpleeghuis, afgesneden van familie en vrienden. Dag na dag, week na week. Wat zou je doen?

De kans is groot dat je geen zin meer hebt om te leven. Je zou het gewoon opgeven en sterven.

De operatie die COVID wordt genoemd, is er één voor oude mensen.

Bron: Soylent Green is people; COVID-19 is old people