www.wimjongman.nl

(homepagina)

Open brief aan President Trump: De Arabieren pissen op u - Uw team bedreigt ons openlijk - Wat is er met jullie gebeurd?

Dr. Aaron Lerner - 9 februari 2020

Beste President Trump,

Mahmoud Abbas heeft zijn uiterste best gedaan om uw plan te verwerpen en belachelijk te maken.

En vervolgens verwierp de Arabische Liga het.

De klassieke Trump-reactie op deze ontwikkelingen zou zijn om Abbas te laten zien dat er een prijskaartje aan zijn onbuigzaamheid hangt.

Een prijs die illustreert dat de tijd niet aan zijn kant staat.

Dat hoe langer hij zich voortsleept, hoe slechter de deal gaat worden.

In plaats daarvan hadden we de vreemde reactie van uw schoonzoon: hij sloeg Abbas zeker niet in elkaar, maar hij smeekte Abbas om de kaart van uw plan weg te doen en zijn eigen grenzen voor te stellen.

En toen werden we bedreigd dat er consequenties zouden zijn als we niet stil zouden blijven zitten.

Ik durf te zeggen dat u in uw hele leven van omgaan en handelen nog NOOIT op een openlijke afwijzing hebt gereageerd door te pleiten voor een tegenbod.

De klassieke Trump-reactie zou Israël vorige week de Israëlische wet hebben laten toepassen op de Jordaanvallei en andere gebieden om Abbas te laten zien hoeveel zijn fout kost.

Om duidelijk te zijn: uw "Visie" omvat een gebied dat 4 jaar lang voor het grijpen lag als een stimulans voor de Palestijnen om aan de tafel te komen. En dat gebied zal nog steeds bestaan, zelfs als Israël de Israëlische wet zou toepassen op alle nederzettingen en Israëlische gemeenschappen.

De "onderhandelingstafel" zou dus zeker in het spel blijven.

Maar met een Abbas die zich pijnlijk bewust is van het feit dat de tijd duidelijk niet aan zijn kant staat.

Meneer Trump, het politieke overleven van uw Israëlische vriend zou heel goed kunnen afhangen van de toepassing van de Israëlische wet op de Jordaanvallei, enz. Vóór de verkiezingen.

Binyamin Netanyahu weet dit, maar hij is blijkbaar zo bang om u te verontrusten dat hij het liever probeert af te doen met zielige opmerkingen over het voorbereiden van kaarten "binnenkort", dan dat hij het lot van zijn, en onze naties in handen neemt.

Dus hier doe ik een beroep op u, in plaats van op de leider van mijn eigen natie.

Het is nog niet te laat.

Word wakker.

De redding is slechts een Tweet verwijderd.

Bron: IMRA - Sunday, February 9, 2020 Open Letter to President Trump: The Arabs Piss On You - Your Team Openly Threatens Us - What's Happened To You?