www.wimjongman.nl

(homepagina)

Een mogelijke tijdlijn

()

Gary - 13 september 2020

Waar zouden wij kunnen zijn in het grote geheel van de dingen? Zijn we dichtbij? Ik bied dit aan als een speculatieve/theoretische tijdlijn. Niets meer. Niets minder. Als God het wil, zal ik er nog veel meer aan toevoegen. Je kunt het bekijken op de link hieronder of hier downloaden. *Je hebt een programma nodig om Excel bestanden te openen en te bekijken als je het downloadt. De volgende link zal het laden in Google Sheets of in Apple xlsx.

De ontzegelde tijdlijn...

Ook wilde ik, gezien het feit dat we misschien in de buurt komen van grote gebeurtenissen, beginnen met het vrijelijk delen van een aantal van de middelen die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld. U kunt deze allemaal gratis downloaden door op de onderstaande links te klikken (ik zal nog toevoegen aan deze lijst):

De LSV Bijbel

Catechismus van het bijbelse christendom

Het beloofde zaad

Sticker voor achterblijvers

Brief voor achterblijvers

Buitenaardse misleiding (Door T.W. Tramm)

"Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om bij u in de gemeenten van deze dingen te getuigen. Ik ben de Wortel en het Nageslacht van David, de blinkende Morgenster. En de Geest en de bruid zeggen: Kom! En laat hij die het hoort, zeggen: Kom! En laat hij die dorst heeft, komen; en laat hij die wil, het water des levens nemen, voor niets. Want ik getuig aan ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand iets aan deze dingen toevoegt, zal God hem de plagen toevoegen die in dit boek geschreven zijn. En als iemand afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel afdoen van het boek des levens, en van de heilige stad, van de dingen die in dit boek geschreven zijn. Hij Die van deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen. Ja, kom, Heere Jezus! De genade van onze Heere Jezus Christus zij met u allen. Amen."
(Openbaring 22:16-21, HSV)

Bron: A Possible Timeline - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates