www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Meester van het masker

Door Terry James - 6 augustus 2020

Ik wil het loslaten, maar ik kan het niet. Het staat centraal in het geheel van deze vluchtige tijd.

Het masker/mondkapje is een symbool van het werk van de meest slaafse meester ooit. De masker-meester werkt met zijn misleidende kwaad en sofisme op een manier die zelfs door Orwell, Huxley, of een van de dystopische naargeestige fictieschrijvers van vroeger of nu niet voor mogelijk was gehouden. En, die slavenmeester heeft dat in slechts een paar maanden tijd gedaan op een manier die verbazingwekkend is.

De realisatie is in high-definition focus gebracht in een audio die de afgelopen week onder mijn aandacht is gebracht. Ik weet zeker dat een aantal lezers hier het al hebben bekeken.

Ik hoop dat het niet verwijderd is tegen de tijd dat je het probeert te openen. Hier is de link: It's Just A Mask That You Can Take Off Anytime You Want - YouTube

(Ik had een beetje moeite om erin te komen, dus ik hoop dat je niet hetzelfde probleem ervaart. Ik moest de link in de browser plakken, omdat een klik op de link het bericht opleverde dat de site niet toegankelijk was. Het is de moeite waard, ook al is het onheilspellende verhaal nogal onthutsend. Het is echter de waarheid, niet de samenzwering, die is duidelijk uiteengezet).

De titel van de audio is "It's Only a Mask." De verteller presenteert op een sinistere toon alles wat er is gebeurd sinds de aankondiging van het coronavirus. Hij verklaart het gemak waarmee de massa's in Amerika en over de hele wereld onder het gezichtsmasker zijn gebracht op manieren die ons van elkaar hebben geïsoleerd en ons ook hebben geïsoleerd van de collectieve aanbidding van God. Hij vertelt in grimmige, ondubbelzinnige bewoordingen hoe we gemanipuleerd zijn tot lemming-achtig gedrag. We staan, zo impliceert de verteller, op het punt om slaafser te worden dan de slaven uit het Amerikaanse verleden die het middelpunt vormen van de legitieme protesten en van de haatdragende anarchie die de natie verscheurt.

De meesten, die geen begrip hebben voor de manipulaties binnen de "hoge plaatsen" van Efeziërs 6:12, zullen de boodschap waarschijnlijk zien als louter een angstaanjagende retoriek. Geloof me, geloof eerder je eigen spirituele zintuigen terwijl je luistert. Dit is een plan - een blauwdruk voor slavernij - die wordt uitgevoerd - en niet alleen door de elite van de globalisten, zoals de naïeve verteller de bedreiging van onze vrijheid uitbeeldt. Het is een duivelse strategie die voortkomt uit de "machten en vorstendommen van de goddeloosheid op hoge plaatsen" van, wederom, Efeziërs 6:12.

Als je de boze Satan en zijn volgelingen kent - zowel demonisch als menselijk - is het gemakkelijk te begrijpen waarom onze Verlosser "de gezegende hoop" wordt genoemd. Jezus Christus is de enige hoop voor een wereld waar het toneel wordt opgezet voor de laatste handeling van de menselijke geschiedenis. Je kunt er absoluut zeker van zijn dat Jezus uiteindelijk de maskermeester zal ontmaskeren en op de troon van deze gereinigde, ongerepte planeet zal zitten.

"Op zoek naar die gezegende hoop, en de glorieuze verschijning van de grote God en onze Verlosser Jezus Christus" (Titus 2: 13).

Bron: The Mask Master :: By Terry James - Rapture Ready