www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wie is deze Man in het wit?

 

 

Weet je dat God visioenen en dromen gebruikt om het volk van Iran dicht bij hem te lokken? Zij die nog nooit de naam Jezus hebben gehoord, zij die twijfelen, verward zijn, of die het christelijk geloof fel verwerpen, zien en horen van de Heer. Elke week ontvangen we berichten van talloze Iraniƫrs die getuigen van verbazingwekkende dingen die God in hun leven heeft gedaan. Een gemeenschappelijke visie waar mensen getuige van zijn is Jezus zelf, gekleed in het wit, die getuigt dat het evangelie waar is. Vandaag willen we met jullie Akram's ongelooflijke getuigenis delen om jullie te laten zien wat God heeft gedaan om haar familie die kennis te geven en op hem te vertrouwen.

Ik ben opgegroeid in een zeer religieuze islamitische familie. Vooral mijn vader was een fanatieke Moslim. 14 jaar geleden, kwam ik tot Christus via uw satelliet programma's en werd gered. Ik begon mijn vader over Jezus te vertellen, maar het eindigde altijd met een discussie of ruzie.

Ik ben getrouwd en verhuisd, maar nog steeds getuige voor mijn vader zonder resultaat. Tot op een dag, toen ik hem bezocht, en van plan was om drie dagen bij hem te blijven. Maar deze keer, voordat ik daar heen ging, bad Ik: "Jezus, Ik ben het zat om tegen mijn vader te vechten om U. Wat ik heb gedaan heeft geen resultaat opgeleverd. Ik haal mijn handen er vanaf. Nu werk U maar op uw manier aan hem."

Op de derde dag, toen ik wakker werd, dacht ik dat mijn vader een beroerte had gehad omdat zijn gezicht erg bleek was en zijn lichaam trilde. Ik schreeuwde, en de rest van de familie kwam aanrennen. Maar toen sprak mijn vader en zei: "Wees niet bang, mijn dochter. Ga zitten en ik zal je vertellen wat er met me is gebeurd. Vanmorgen vroeg, toen ik op stond om mijn rituele islamitische gebed uit te voeren, opende plotseling de hoek van de muur, en een groot licht kwam mijn kamer binnen. Ik zag het lege kruis van Jezus En Jezus zelf in een lang wit gewaad voor me staan. Hij stak zijn handen naar mij uit en zei: "Ik leef. Volg me, Ik leef. Laat de doden over aan de doden." Toen ging hij verder, "ga zitten, mijn dochter en vertel ons allen wie Jezus is, en wat ik nu moet doen."

Ik antwoordde: "Baba (papa), ik vertel je al 14 jaar over Jezus, en bad dat je een ontmoeting met hem zou hebben." Toen deelde ik met hen over Jezus, en mijn vader en de rest van de familie gaven hun hart aan Jezus die dag.

Meteen gooide mijn vader zijn Koran en alle islamitische items weg. In plaats van de Koran leest hij de Bijbel elke dag urenlang. Hij kwam tot Christus op de leeftijd van 73, en zorgde ervoor dat de hele familie gered werd.

Als Jezus mijn vader redde, kan hij jouw geliefden ook redden. Ik wil dat je het weet, de Heer is trouw en Hij heeft zijn manieren om hen te redden. Geef de hoop niet op en geef het bidden voor hen niet op.

Bron: - via e-mail van IranAlive.org