www.wimjongman.nl

(homepagina)

IN 2018 VERHOOGDE EMMANUEL MACRON HET TEKEN VAN DE ANTICHRIST OVER AMERIKA, NU IN 2020 MOET PRESIDENT DONALD TRUMP HEM UIT ZIJN WEG HEBBEN

Kijk naar de uitdrukking op Macrons gezicht, kijk hoe intens en sinister het is als hij het Satansteken boven het Witte Huis en boven Amerika verheft. Sinds die foto is genomen, heeft Emmanuel Macron een bijna onstuitbare weg naar boven afgelegd om de wereldmacht te consolideren. Hij is de feitelijke leider van de Nieuwe Wereldorde geworden, omdat deze het Trojaanse paard van COVID-19 gebruikt om de macht te grijpen. Maar in 2020, net als in 2018, staat één man hem in de weg. Donald John Trump. Om de macht stevig in handen te krijgen, moet Macron Trump aan zijn zijde krijgen, of hem uit de weg laten ruimen. Dat is waar we nu zijn.

In 2018 bracht Emmanuel Macron het Teken van Antichrist over Amerika naar voren, nu in 2020 moet hij president Donald Trump uit de weg hebben.

door Geoffrey Grider - 27 april 2020

Op een foto waarvoor tot op de dag van vandaag geen redelijke verklaring bestaat, hield de Franse president Emmanuel Macron de handen vast van president Trump en First Lady Melania op het balkon van het Witte Huis en hief hij het teken van de Antichrist over beiden op. Niet christenen zullen naar deze foto kijken en hun eerste gedachten zal in de lijn liggen van de Texaanse "hook-em horns", of het heavy metal handteken voor "rock and roll". Wij, die gered zijn, kennen de duivel erin als we het zien, en zijn tekens, en worden niet voor de gek gehouden met enige betekenisloze afleiding van de media.

"Opdat de satan op ons geen voordeel zou behalen. Want zijn gedachten zijn ons niet onbekend." 2 Korintiërs 2:10-11 (HSV)

Kijk naar de uitdrukking op Macrons gezicht, kijk hoe intens en sinister hij is als hij het Satansteken boven het Witte Huis en boven Amerika verheft. Sinds die foto is genomen, heeft Emmanuel Macron een bijna onstuitbare weg naar boven afgelegd om de wereldmacht te consolideren. Hij is de feitelijke leider van de Nieuwe Wereldorde geworden, omdat deze het trojaanse paard van de COVID-19 gebruikt om de macht te grijpen, maar in 2020, net als in 2018, staat één man hem in de weg. President Donald John Trump van de Verenigde Staten.

Om de macht stevig in handen te krijgen, moet Macron Trump aan zijn zijde krijgen, of hem uit de weg laten ruimen. Dat is waar we nu zijn.

Gisteren nog had Emmanuel Macron een dringende virtuele vergadering met president Trump, waarbij hij probeerde hem aan boord te krijgen van de coalitie die hij aan het opbouwen is met de VN-Veiligheidsraad. De twee leiders spraken de hoop uit om de vijf permanente leden van de VN-Veiligheidsraad binnenkort bijeen te roepen om een reactie op de coronaviruspandemie te bespreken. Trump en Macron spraken ook over "kritieke regionale en bilaterale kwesties", merkte Deer op. De mannen bespraken "positieve ontwikkelingen in de bestrijding van de coronaviruspandemie en vooruitgang in de richting van de heropening van de wereldeconomieën". Op dit moment is Trump "zijn opties aan het afwegen" en het is nog maar de vraag of hij Macron zal steunen als lid van de P5. Als hij dat doet, is dat enorm.

Dan is er nog de cover van het tijdschrift Time met die rode duivelse hoorntjes boven zijn hoofd, weet je nog? Interessant is dat het artikel oproept dat Macron de controle over heel Europa moet overnemen als hij in staat is om "over Frankrijk te regeren" zoals hij voorspeld had. Tot nu toe is hij goed op weg voor wat hij zei dat hij zou doen. In 2020 is Emmanuel Macron de erkende leider van de Nieuwe Wereld Orde, maar Trump staat hem nog steeds in de weg. Precies wat je zou verwachten van een man die door God in functie werd gesteld om ons hier in Amerika een 'window of grace' te geven.

 

Laten we nu eens kijken naar een schilderij dat aan de muur van Macrons presidentiële kantoren in Parijs hangt. Het is erg veelzeggend. Niet alleen is de kunstenaar die het schilderde een anti-goddelijke, communisme-liefhebbende subversieve, Shepard Fairey, aan de onderkant van het schilderij is een ster symbool met het gezicht van een man die, wanneer hij ondersteboven wordt gedraaid, het symbool van Baphomet wordt dat in het satanisme wordt gebruikt. Niet alleen dat, toen de kunstenaar zijn inspiratie voor het motief uitlegde, was het een opdoffer. Maar absoluut perfect voor de man die misschien alleen maar de voorloper is van de eigenlijke Antichrist, of de mens der zonde zelf. Fairey zei dat hij niet de opdracht kreeg om dit voor Macron te schilderen, maar toen Macron het zag, raakte hij geobsedeerd en kocht het. Hmm.

 

KLIK OM NAAR DE FRANSE EINDTIJD SITE TE GAAN WAAR IK DIT VANDAAN HEB, JE ZULT VERBAASD ZIJN OVER WAT ZE GEVONDEN HEBBEN.

In een interview legde kunstenaar Shepard Fairey uit dat hij zich dit "Orwelliaanse" motief voorstelde en regelmatig verspreidde naar aanleiding van deze allegorische film die gewijd is aan de manipulatie van geesten door buitenaardse wezens vermomd als mens en die de wereldbevolking tot slaaf willen maken - in het bijzonder door de controle van de politieke klasse, de media en de politie. Fascinerend, is het niet, kunstenaar Shepard Fairey is zo begaan met 'bevolkingscontrole'. Is dat niet het hele punt van Bill Gates' wereldwijde vaccins en immuniteitspaspoorten? Ja, zeker weten.

DE BONUS BOM: Informatie die zojuist op mijn bureau is gekomen, we zijn het nu aan het sorteren, maar het is voldoende om te zeggen dat we aan beide kanten van Emmanuel Macrons stamboom bewijs van Joodse afkomst hebben gevonden. Het enige wat we nu moeten doen is een link vinden naar de regio Assyrië, en we hebben al een match. We houden u op de hoogte.

Kijk hoe tiener Emmanuel Macron Jezus aan het kruis bespot, en zeg met klem dat hij 'Wedergeboren' is geworden terwijl hij naar de hemel kijkt.

We vroegen iedereen die Frans kon spreken om het te vertalen, en zoals we vermoedden, en nu kunnen bevestigen, is Emmanuel Macron in deze video de spot aan het drijven met Jezus aan het kruis en praat over hoe hij 'wedergeboren' is geworden. Deze man is een slecht zaadje geweest vanaf zijn vroegste dagen, net als Judas de verrader. (Veel dank aan NTEB'er YehBoi2070 voor de snelle vertaling, zeer gewaardeerd!)

Bron: In 2018, Emmanuel Macron Raised The Sign Of Antichrist Over America, Now In 2020 He Needs President Donald Trump Taken Out Of His Way • Now The End Begins