www.wimjongman.nl

(homepagina)

Emmanuel Macron komt uitdagend terug en zegt: 'Er staat niemand tegenover mij', terwijl de geruchten rondzingen dat hij van plan is om af te treden en te gaan voor een herverkiezing

door Geoffrey Grider - 13 juni 2020

()

Emmanuel Macron overweegt te stoppen en te streven naar herverkiezing om zijn huidige steun te versterken en Frankrijk uit de komende economische crisis te leiden.

Het motto van de 33e graad Vrijmetselaars komt van het Latijnse 'Ordo Ab Chao' wat vertaald 'orde uit de chaos' betekent, wat betekent dat zij degenen zijn die 'orde' zullen brengen uit de chaos die zij zelf hebben gecreëerd. De Nieuwe Wereldorde werkt op deze manier door middel van iets dat bekend staat als de Hegeliaanse Dialectiek, van de Duitse filosoof Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Hier komen de valse-vlag-aanslagen vandaan evenals al het andere gereedschap dat zo effectief door de Nieuwe Wereldorde wordt gebruikt.

"Ziet onder de heidenen, en aanschouwt en verwondert u, want Ik zal een werk in uw dagen werken, dat gij niet zult geloven, hoewel het u wordt verteld." Habakuk 1:5 (KJB)

Het gaat zo: het probleem wordt gecreëerd en losgelaten op de burgerij met als doel ze op een bepaalde manier te laten reageren. Als de mensen dan eisen dat er iets gedaan wordt, stappen de elites van de Nieuwe Wereldorde in met de vooraf geplande oplossing voor de crisis die ze zelf hebben gecreëerd. De perfecte misdaad. Toen Adolf Hitler het Duitse Rijksdaggebouw in brand stak en de Joden en communisten de schuld van de brand gaf, eiste het volk dat er iets werd gedaan. Hitler stelde toen The Enabling Act voor, de Duitsers stemden er onmiddellijk mee in, en net als dat kon Hitler het Duitse volk zijn eigen vernietiging laten ratificeren. Wat heeft dit alles te maken met Emmanuel Macron in Frankrijk te maken? Genoeg.

Emmanuel Macron ziet zichzelf als de feitelijke leider van de wereldwijde reset die aan het begin van het COVID-19 coronavirus en de daaropvolgende lockdowns werd doorgedrukt. In de eerste weken was hij samen met Fauci, Gates, Birx en de anderen schijnbaar overal. Toen, zomaar, verdwenen ze allemaal, toen de wereldwijde rassenrellen begonnen. Chaos is nu overal en Emmanuel Macron heeft zich al gepositioneerd om de orde te herstellen. Zal het werken? Als een charme, zo is het plan. Nu weet je het.

Ik kan ontslag nemen en gokken op de grote verkiezingsoverwinning, vertelt Macron aan zijn donoren.

The Times: De 42-jarige president zou in een videoconferentie met Britse donoren hebben verteld: "Ik zal zeker winnen omdat er niemand tegenover me staat". Hij ziet zijn ontslag als een optie, zo rapporteerde Le Figaro, aangezien hij probeerde om zijn presidentschap opnieuw op te starten na het krijgen van een stormloop van 18 maanden lange protesten en stakingen, waarna dan de coronaviruspandemie komt die 29.000 mensen heeft gedood.

Op zondagavond zal de heer Macron de natie toespreken in zijn eerste televisieoptreden sinds april, met als doel "het hoofdstuk" over de pandemie af te sluiten en de weg vrij te maken voor de aanpak van de economische en sociale schade.

De hevige ontkenning door het kantoor van de Franse president Emmanuel Macron van een rapport dat hij zou kunnen aftreden om een vroege verkiezing op gang te brengen, heeft weinig gedaan om dat gerucht de kop in te drukken.

Uit de Herald Mail Media: Het rapport in de krant Le Figaro van donderdag zei dat Macron deze mogelijkheid had geopperd in een gesprek met Londense donateurs. Het Elysee-paleis ontkende het, zeggende dat de president noch op zulk een vraag, noch over zulk een idee zich heeft onderhouden - de regeringswoordvoerster vertelde bij Radio France dat een ontslag van Macron bizar zou zijn". Maar toch, het bracht de babbelende klassen op hol, met politieke radio- en televisieprogramma's die over weinig anders meer praten.

Het gerucht gaat dat Macron in de knel zit. Terwijl de pandemie op de pauzeknop drukte voor alle netelige kwesties waar hij mee te maken had - van de Gele Vest-protesten tot de zeer omstreden pensioenhervormingen - staan ze allemaal klaar om weer op te duiken. De vroege reactie van het land op het coronavirus werd als minder dan voorbeeldig beschouwd, en de door de lockdown geïnduceerde inkrimping van de economie en het potentiële massale verlies van banen zal een aantal moeilijke gesprekken met zich meebrengen. In het defensief, zou een nieuw mandaat wel eens het ding kunnen zijn dat Macron nodig heeft.

"Een verkiezing zou een manier kunnen zijn om een heroriëntatie in Macrons mandaat te markeren, en om nieuwe legitimiteit te zoeken door terug te keren naar het electoraat," zei Jean Garrigues, een historicus aan de Universiteit van Orléans. "Maar dit zou een riskante zet zijn, die alleen nodig is als je op de bodem bent beland. Dat is niet het geval voor Macron."

Misschien niet. Maar Macron is al begonnen met het heruitvinden van zichzelf en erkende de gebreken in de behandeling van de coronaviruscrisis door zijn regering. Op zondag zal de 42-jarige president de natie toespreken, een poging die gericht is op het opmaken van de balans van het crisisbeheer van de regering tijdens de pandemie, volgens een ambtenaar die dicht bij hem staat.

George Bush Sr. - New World Order Speech - op 11 september 1991. Tien jaar voor de aanslagen op het World Trade Center stond president George H.W. Bush op en kondigde aan dat er een "nieuwe wereldorde" op komst was.

Emmanuel Macron - De laatste president van Europa.

Op 22 april het Center on the United States and Europe in Brookings ontving William Drozdiak, niet-ingezetene senior medewerker van Brookings en senior adviseur voor Europa bij McLarty Associates, als gast voor de lancering van zijn nieuwe boek "The Last President of Europe": Emmanuel Macron's Race to Revive France and Save the World."

Bron: Emmanuel Macron Resurfaces Defiantly Saying 'There Is No One Opposite Me' As Rumors Swirl He Plans To Resign Then Run For Reelection • Now The End Begins