www.wimjongman.nl

(homepagina)

HET BEWIJS DAT DE COVIDEPANDEMIE WORDT GEBRUIKT ALS EEN MACHTSGREEP OM DE AGENDA VAN DE NIEUWE WERELDORDE AF TE DWINGEN IS OP DIT PUNT OVERWELDIGEND.

De kerk mag dan wel de Laodiceaanse lauwe zooi zijn geworden, maar jij en ik krijgen als individu een speciale en aparte belofte, als we dat willen. Jezus zegt dat Hij op de deur van de kerk zal kloppen, hoe lauw die ook is, en blij is om samen te werken met iedereen van ons die nog steeds in de frontlinie van de eindtijd wil staan en Hem en zijn Koninkrijk van dienst wil zijn. Bent u een van die mensen? Ik bid dat u dat bent. Ik zeg deze dingen niet om je te ontmoedigen, maar om je aan te moedigen. Dit zijn de profetische dagen en we zien het gebeuren! Ga de oogstvelden in en werk!
 

Het tijdperk van de kerk is voorbij

 

 

door Geoffrey Grider - 25 augustus 2020

Ik zeg deze dingen niet om je te ontmoedigen, maar om je aan te moedigen. Dit zijn de dagen van de profetie, en we zien het gebeuren! Ga de oogstvelden in en werk!

Overal waar je kijkt, van Bill Gates, de Verenigde Naties, de Verenigde Staten en elk ander organisatie- en bestuursorgaan in de wereld, horen we dezelfde gezamenlijke boodschap uitwaaieren. Eenstemmig wordt ons verteld dat "we niet terug zullen gaan, en niet terug kunnen gaan naar de manier waarop de dingen waren". Ze vertellen ons dat onze oude manier van leven weg is, en dat het nooit meer terugkomt. Dus als je geduldig wacht tot dit alles voorbij is, kun je nu stoppen. Het zal nooit voorbij zijn.

"En Jacob riep zijn zonen, en zei: Verzamel je, zodat ik je kan vertellen wat je in de laatste dagen te wachten staat." Genesis 49:1 (KJB)

Ik heb bijna 30 jaar gewacht op deze dagen, de dagen die lang geleden in de Schrift der waarheid werden voorspeld, over hoe het leven er bij de sluiting van het kerkelijk tijdperk eruit zou zien. Die dag is nu aangebroken en het is misselijkmakend om bediening na bediening te zien vallen en falen, terwijl ze afglijden naar een lauwe afvalligheid. Ziekmakend om te zien gebeuren, maar mijn ziel verheugt zich omdat ik weet dat ik binnenkort naar huis ga met vlucht #777 op Titus213 Airlines. De Kerk heeft geen macht in 2020, geen invloed, geen enkele status. Ze heeft zich bij de wereld gevoegd.

Ik denk dat een van de redenen voor de pre-verdrukking-opname van de gemeente is dat we als bedrijf 'onze smaak hebben verloren', en dat we niet langer productief zijn voor de Heer, en dat we worden verwijderd en weggehaald. We zijn Laodicea geworden! Maar verlies je hart niet, broeders en zusters, de Heer heeft een speciale belofte voor degenen onder ons die Laodicea afwijzen en toch iets voor Hem willen doen.

( )

De eindtijd Laodicea kerk

De wereld die we ooit kenden, bestaat niet meer, ze gaat over in wat de Bijbel zei: dat het op het einde der tijden zo moest worden, het kortstondige koninkrijk van de Antichrist. Overal waar je kijkt is er haat, woede, verwarring en bloedvergieten, baby's worden gedood in een ultra-efficiënte assemblagelijn die Hitlers concentratiekampen in de schaduw stelt. Amerika valt uiteen. Waar is de kerk? Waar is de opwekking? Je zult het nergens vinden. Het komt niet.

"Zie, ik sta aan de deur, en klop: als iemand mijn stem hoort, en de deur opent, zal ik naar binnen komen, en zal ik met hem, en hij met mij, samen eten. Aan hem die overwint, zal ik toestaan met mij op mijn troon te zitten, zoals ik ook overwonnen heb en met mijn Vader op zijn troon ben gezeten. Wie een oor heeft, laat hem horen wat de Geest tot de gemeente zegt". Openbaring 3:20-22 (KJB)

De kerk mag dan wel de lauwe Laodiceaanse zooi zijn geworden, maar jij en ik krijgen als individu een speciale en aparte belofte als we dat willen. Wil je het? Dat wil ik zeker. Jezus zegt dat Hij op de deur van de kerk zal kloppen, hoe lauw het ook is, en is blij om samen te werken met iedereen van ons die nog steeds in de frontlinie van de eindtijd wil staan en Hem en zijn Koninkrijk van dienst wil zijn. Bent u een van die mensen? Ik bid dat u dat bent. "Slechts één leven, het zal spoedig voorbij zijn, alleen wat voor Christus is gedaan zal blijven bestaan...

 

De wereldwijde elites noemen het 'de grote reset' en dit is precies waar boeken en films je al tientallen jaren voor waarschuwen

 

 

 

Ik zeg deze dingen niet om je te ontmoedigen, maar om je aan te moedigen. Dit zijn de dagen van de profetie, en we zien het gebeuren! Ga de oogstvelden in en werk! Opwekking komt niet, maar zielen worden nog steeds gered, ze zitten tenminste bij NTEB. We zien regelmatig mensen gered worden, we zien gelovigen het woord leren en de hele tijd in vuur en vlam staan voor de Heer. Ik wil graag dat je een van die mensen bent.

"Ik hoorde ook de stem van de Heer, die zei: "Wie zal ik sturen en wie zal voor ons gaan"? Toen zei ik: "Hier ben ik, stuur mij." Jesaja 6:8 (KJB)

Laten we het nu eens hebben over de COVID-crisis. Het virus is echt, maar alles eromheen is het niet, het is allemaal nep. Van het verplichte masker, de lockdowns, de angst, tot de dag dat ze op je deur kloppen met een spuit en een chip, het maakt allemaal deel uit van het plan om de Nieuwe Wereld Orde in te luiden. Bekijk deze video van Tucker, de laatste stem van de waarheid in de mainstream media, en de laatste stem van de waarheid op Fox News, en luister naar wat hij te zeggen heeft. Hij legt het plan vakkundig bloot, hij laat zien hoe het net zich snel sluit. Maar wat Tucker niet ziet, is hoe al deze figuren in de eindtijd de bijbelse profetie binnenhalen. Maar wij wel.

"Uw goud en zilver is verroest, en het roest zal een getuige tegen u zijn, en zal uw vlees als vuur verteren. Jullie hebben in de laatste dagen schatten opgestapeld." James 5:3 (KJB)

Dus wat zijn wij die geloven wat het boek moet doen? Ga zoveel mogelijk mensen vertellen dat Vlucht #777 zich klaarmaakt om op te stijgen, en smeek hen om hun ticket te kopen op die vlucht. Daarom heeft de Heer ons hier achtergelaten. Vergeet de politiek, het is allemaal corrupt, ga niet in op de haat, verspil geen seconde aan het vechten tegen het opkomende tij van de eindtijdduisternis, want je kunt het niet tegenhouden. Maar wat je wel kunt doen is zeggen, zoals Jesaja zei: "Zend mij". Amerika is voorbij, het is voorbij, de hele wereld verzamelt zich om te vervullen wat God zei dat er de laatste dagen zou gebeuren.

 

Vlucht #777: mijn Nieuwjaarsgebed is dat 2020 het jaar zal zijn dat Jezus ons in de wolken opneemt in de pre-verdrukking opname van de gemeente

 

 

 

Wil je een opwekking? Herleef jezelf en het zal zijn begonnen, het is echt zo simpel. Doe het, want de tijd is bijna op. Ben je klaar voor wat er nu komt? Dit is waarom NTEB bestaat, om je te helpen je klaar te maken. Laten we aan het werk gaan nu het nog kan.

We zijn aan het einde, en het is tijd om naar huis te gaan.

Bron: Further Proof That The COVID Pandemic Is Being Used As A Power Grab To Force The New World Order Agenda Is Overwhelming At This Point • Now The End Begins