www.wimjongman.nl

(homepagina)

De voedselrellen zullen in mei beginnen als de lockdowns niet zijn beëindigd

Door Mike Adams - 12 april 2020

Het Amerikaanse volk bereikt het einde van haar geduld met de lockdowns van het coronavirus; en de voedselrellen zullen in mei beginnen als de lockdowns niet eindigen.

Er is een rationele, verstandige manier om de lockdowns te beëindigen en tegelijkertijd de volksgezondheid te beschermen en het coronavirus te verslaan. Ik heb het beschreven in dit artikel, en het is gebaseerd op het bevorderen van maskers, voeding, hydroxychloroquine en andere maatregelen van gezond verstand.

Ja, de lockdowns waren in eerste instantie nodig om de exponentiële explosie van infecties te stoppen die zou hebben geleid tot miljoenen doden in Amerika (we waren op schema voor 2,16 miljoen doden begin juli, voordat de lockdowns begonnen). Zonder de lockdowns die medio maart begonnen, zouden we niet de "afvlakking van de curve" zien die nu bijvoorbeeld de belasting van ziekenhuizen in NYC verlicht. Als het aantal sterfgevallen daalt vanaf volgende week, vergeet dan niet dat zonder de lockdowns, die curve omhoog zou zijn geëxplodeerd.

Maar we hebben nu de kennis om die lockdowns te beëindigen en tegelijkertijd de volksgezondheid te beschermen. Toch wordt die kennis genegeerd door de mensen die President Trump adviseren - Dr. Fauci en Dr. Birx - in wat een regeling lijkt om Amerika te laten lijden totdat Big Pharma met een vaccin kan komen dat al dan niet werkt... en waarschijnlijk nog minstens 18 maanden ver weg is.

Het meest waarschijnlijke resultaat van het coronavirusvaccin is de zogenaamde "immuunrespons-verbetering", wat betekent dat het vaccin een overreactie van het immuunsysteem zal veroorzaken die zal resulteren in een dodelijke cytokinestorm die de patiënt doodt wanneer deze wordt blootgesteld aan een volgende infectie. Juist het vaccin kan dus uiteindelijk een zeer groot aantal mensen doden. Dit is vooral waarschijnlijk gezien de haast om de boel af te kappen en de routinematige kwaliteitscontrolemaatregelen over te slaan die normaal gesproken in klinische studies worden uitgevoerd.

Het plan van de globalisten is een niet-eindigende lockdown, gevolgd door gedwongen immunisaties en "merkteken van het beest"-biometrische-scannen.

Helaas worden alle zinnige suggesties over het beëindigen van de lockdowns genegeerd.

Zeker, het is geweldig nieuws dat we effectieve lockdowns hebben ingeroepen en het traject van het virus hebben veranderd, waardoor alleen al in de VS miljoenen levens zijn gered, maar nu we wat ademruimte hebben, hebben we de mogelijkheid om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over waar we vanaf hier naartoe moeten.

De tijdelijke naleving door de bevolking heeft de autoritaire tirannen ervan overtuigd dat ze het publiek kunnen bevelen alles te doen wat ze willen. Maar ze zullen ontdekken dat naleving op korte termijn geen langdurige overgave van vrijheid is.

Het Amerikaanse volk is beleefd. Ze offeren veel op om de verspreiding van het virus te stoppen. Maar hun geduld is bijna op, en ze weten nu dat het virus niet ongevoelig is voor volksgezondheidsmaatregelen. We kunnen deze infecties onder controle houden. We kunnen de verspreiding beperken, en we kunnen een herhaalde explosie in exponentieel gebied voorkomen.

"Het Amerikaanse volk heeft veel fatsoen getoond," zei Senator John Kennedy (R-LA) aan Sean Hannity in een Fox News interview. "De gezondheidswerkers, de voedselwerkers, maar ook de mensen die bereid zijn thuis te blijven; maar ze blijven niet veel langer thuis."

Daar heeft hij gelijk in. Met de sterftecijfers die naar verwachting volgende week zullen afvlakken, hebben we wiskundig bewijs dat de lockdowns de verspreiding van het virus hebben gestopt, wat de mogelijkheid onderstreept om iets wat lijkt op een meer normaal leven te herstellen (terwijl eerder geschetste gezond verstand voorzorgsmaatregelen zijn genomen). Nu de Amerikanen zien dat de cijfers in de laatste helft van april beginnen te dalen, zullen ze eisen dat er een einde komt aan de lockdowns.

Het Amerikaanse volk heeft bijna geen voedsel meer, geen geld meer en geen geduld meer...

Als de lockdowns niet vóór 1 mei zijn beëindigd, zal Amerika op ramkoers zitten met voedselrellen en regionale opstanden. Het is een feit dat het voedsel, het geld en het geduld van de mensen opraken. En geen enkele natie is meer dan negen maaltijden verwijderd van een revolutie, zoals ze zeggen.

Misschien is dat de reden waarom we zien dat de FEMA de voorbereiding van de FEMA-kampen opvoert. Verwachten ze de komende voedselrellen?

FEMA is ook bezig met het in beslag nemen van medische voorraden van ziekenhuizen in het hele land, volgens Yahoo News. Deze massale diefstal van medische apparatuur door de overheid lijkt een kwaadwillige poging te zijn om de verspreiding van het virus te verergeren door ziekenhuizen de apparatuur te ontzeggen die ze nodig hebben om infecties met succes te behandelen en gezondheidswerkers te beschermen.

Het lijkt er zelfs op dat FEMA zich opmaakt om te proberen een nationale opstand van tientallen miljoenen boze, hongerige, failliete burgers, die al op de rand van de wanhoop staan, te onderdrukken.

Links zal natuurlijk proberen de opstand te gebruiken om Trump de schuld te geven en chaos te veroorzaken in de aanloop naar de verkiezingen in november. Rechts zal een meer liberale houding aannemen en economische vrijheid eisen om bedrijven te heropenen en de economie te herstellen.

Het is verbazingwekkend dat we Antifa en pro-Amerikaanse patriotten naast elkaar zien marcheren om een einde te maken aan de tirannie van de lockdown. (Antifa heeft tenminste al het masker naar beneden...)

Eén ding is echter volstrekt duidelijk: als de lockdowns veel langer doorgaan, blijft er geen Amerika over om nog te redden. Het land zal zichzelf vernietigen, misschien met een sociale chaos, of een volksopstand tegen de gouvernementsregeringen van de staten.

Misschien is dat wat de globalisten echt willen: Een nationale opstand, een brutaal optreden en een afzetting van president Trump naar de toestand van een gewoon toevallige autoritaire heerser die een medische politiestaat van Big Pharma en de FauciFraudes regeert.

En als we nu niet meteen onze stem verheffen, krijgen ze misschien precies wat ze willen.

 

Versla de globalisten, versla het virus, en herstel Amerika.

Bron: The food riots will begin in May if the lockdowns aren’t ended | The Common Sense Show