www.wimjongman.nl

(homepagina)

2020 begint met een schokkende start

Gary - 16 januari 2020

( )

Bliksemschichten schieten uit de enorme aspluim boven de Taal-vulkaan.

In mijn artikel '20/20-visie' van november schreef ik over hoe het er in 2020 aan toe lijkt te gaan. Ik had nooit kunnen voorzien hoe snel dat zou blijken. We zijn iets meer dan twee weken in het nieuwe jaar en het is vanaf het begin explosief geweest.

Laten we eens kijken:

(31/12-1/1)Op oudejaarsavond tot en met nieuwjaarsdag bestormden militieleden en proxy-strijdmachten die loyaal zijn aan de Iraanse regering de Amerikaanse ambassade in Bagdad, wat de meest gespannen situatie in gang zette tussen de VS en Iran sinds 1979. Ook op oudejaarsavond begon het enorme Leviathan-gasveld voor de kust van Israël met de commerciële productie, waarover door sommigen wordt gespeculeerd als zijnde de "haak in de kaak" voor de Ezechiël 38-coalitie van naties die tegen Israël opkomen.

(3/1) Twee dagen later doodde het Amerikaanse leger de Iraanse generaal Qassim Soleimani in reactie daarop - de hoogste militaire leider van alle internationale terroristische inspanningen van Iran.

(5/1) Nog eens twee dagen later valt de islamitische terreurgroep al Shabaab een gezamenlijke Amerikaans-Keniaanse basis aan, wat de dood van drie Amerikanen tot gevolg heeft.

(7/1) Het nieuws laat eerst zien dat Amerikaanse functionarissen van plan zijn het langverwachte vredesplan voor het Midden-Oosten (ook wel de "Deal of the Century" genoemd) vrij te geven vóór de derde verkiezingsronde van Israël op 2 maart. En in het Amerikaanse Puerto Rico slaat de krachtigste aardbeving in meer dan 100 jaar toe, met als gevolg meer dan 3 miljard dollar aan schade. De beving maakte deel uit van een serie bevingen die enkele dagen voor het nieuwe jaar begon. Al met al is Puerto Rico tijdens deze voortdurende serie door meer dan 1200 aardbevingen getroffen.

(8/1) Iran neemt openlijk wraak voor het doden van Soleimani door het lanceren van tientallen ballistische raketten op Amerikaanse bases in Irak. Middenin de aanval laat Iran een burgervliegtuig neerstorten, waarbij alle 176 mensen aan boord worden gedood. Hoewel op het randje van een open oorlog, de-escaleerde president Trump het de volgende dag.

(9/1) De Popocatépetl-vulkaan bij Mexico-Stad gaf een grote uitbarsting die de as twee mijl hoog de lucht in stuurde. Mexico-Stad heeft het 11e dichtstbevolkte metrogebied ter wereld. Diezelfde dag kreeg Israël de meeste regenval in de noordelijke helft van het land sinds 51 jaar. In de zuidelijke helft werd een 76-jarig record gebroken. Historische overstromingen overspoelen het land. In het midden van deze weken van overstromingen hebben de oude mikva-baden in Jeruzalem zich tot aan de rand gevuld en stroomt het water uit Jeruzalem in de Dode Zee, wat een voorbode is van wat er binnenkort zal gebeuren als Christus terugkeert (zie Zach. 14:8).

(11/1) In Iran barstten massale protesten los die oproepen tot het verdringen van de sjiitische dictator Ali Khamenei als reactie op het neerstorten van een Oekraïens vliegtuig.

(12/1) De Taal-vulkaan bij Manilla, de hoofdstad van de Filippijnen deed een massale uitbarsting - de eerste uitbarsting sinds 1977. Het as ging meer dan negen mijl de lucht in. Metro Manilla is het 7e meest bevolkte metrogebied ter wereld. Binnen 60 mijl van de Popocatépetl en Taal vulkanen leven zo'n 50 miljoen mensen.

(14/1) De Australische regering herziet de cijfers over de historische bosbranden van het land en onthult dat er meer dan 72.000 vierkante mijl is verbrand (de grootte van Engeland, Wales en Noord-Ierland samen). Het vuur is misschien wel het grootste ooit waargenomen in het oostelijke, dichtbevolkte deel van het land, en het vijfde grootste brandstorm ooit waargenomen in de wereld.

(15/1) De hele Russische regering onder Vladimir Poetin nam ontslag en effent de weg voor Poetin om ingrijpende grondwetswijzigingen door te voeren. Ook begon Israël met de export van aardgas naar Egypte vanuit het Leviathan-gasveld.

(16/1) De artikelen van de aanklacht werden formeel naar de Amerikaanse Senaat gestuurd, waarmee het proces tegen Donald Trump in gang werd gezet. Dezelfde dag werd de laatste hindernis voor de USMCA-overeenkomst genomen. De overeenkomst gaat nu naar president Trump voor zijn handtekening. De overeenkomst vervangt de proto-supranationale NAFTA-overeenkomst die sinds 1994 het primaire verdrag tussen de Verenigde Staten, Canada en Mexico is. De Dow bereikte een recordhoogte van 29.297. In Rusland werd Mikhail Mishustin benoemd tot de nieuwe premier. In een zojuist verschenen rapport wordt verwacht dat 40% van de landen in de wereld in 2020 te maken zal krijgen met grote sociale onrust, waaruit blijkt dat de profetische Globale Lente alleen maar toeneemt.

Opkomend:

(31/1) Het Verenigd Koninkrijk zal zich eindelijk afscheiden van de Europese Unie en wordt de eerste natie die dat doet. De geopolitieke en economische gevolgen voor de wereld zouden diepgaand kunnen zijn.

(3/2) De Iowa-verkiezingen zullen worden gehouden en de winnaar zal de topkandidaat zijn om de Democratische nominatie voor de Amerikaanse president te winnen.

(2/3) Israël zal zijn derde herverkiezing hebben in minder dan een jaar. Begrijp hoe historisch dit is: sinds zijn oprichting in 1948 heeft Israël nooit een her-verkiezing gehad, en nu staat het op het punt om zijn derde te hebben sinds afgelopen april. De huidige impasse is ongekend. 2017 was het Openbaring-12-teken. In 2018 kwam de Natie-Staat Wet. 2019-20 was het politieke signaal dat Israël in een impasse verkeert, in afwachting van de tijd van Jacobs Benauwdheid die in werking zal gaan.

(3/4) Een historische samenstand van Venus en de Plejaden wat een teken kan zijn van de naderende opname van de Gemeente. Het is ook de jaarlijkse gedenkdag van de kruisiging als Christus in 33 n.Chr. stierf.

(12/4) Pasen/Feest van de Eerste Vruchten.

(26/4) De 73e verjaardag van Israël met behulp van profetische jaren van 360 dagen. Indien krachtig, tachtig, een enkeling? Het zou ook de jaarlijkse gedenkdag van de kruisiging als Christus in 31 n.Chr. stierf.

(29/4) Israëls 72e verjaardag op de Joodse burgerlijke kalender.

(14/5) Israëls 72e verjaardag op de Gregoriaanse kalender. Ook de jaarlijkse gedenkdag van de Hemelvaart als Christus in 33 n.Chr. stierf

(21/5) Hemelvaartsdag.

(31/5) Pinksteren/Wekenfeest.

(19/9) Rosj Hasjana/Bazuinenfeest.

(3/10) Loofhuttenfeest begint.

(10/10) Shemini Atzeret [Vreugde der Wet].

(3/11) Federale verkiezingen voor President en Congres worden gehouden in de Verenigde Staten.

Is er nog iets anders dat je kunt bedenken?

Bron: 2020 Is Off To A Shocking Start - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates