www.wimjongman.nl

(homepagina)

SCHADUWLAND - deel 15: Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt

3 maart 2020 - door SkyWatch Editor

()

Deel 1 - De inleiding - hier
Deel 2 - Shenanigans van Egregores - hier
Deel 3 - Het Clinton 'onderzoek' - hier
Deel 4 - De Trump-Rusland hoax - hier
Deel 5 - De George Orwell visie - hier
Deel 6 - Shadowlands groeiende lijst - hier
Deel 7 - De lijken blijven gewoon steeds maar komen. - hier
Deel 8 - Jeffrey Epstein en Shadowland's overeenkomsten met de duivel - hier
Deel 9 - QAnon, Crowley Occultists en andere vrienden van de familie - hier
Deel 10 - Rituele opoffering, Symbolen en Occulte Architectuur - hier
Deel 11 - Iets ruikt naar... duister occultisme, kindoffer - hier
Deel 12 - Jeffrey Epstein en 'Broeders van de schaduw' - hier
Deel 13 - Jeffrey Epstein en Zonnewijzers, Zonnegoden, Hekserij en Vrijmetselarij - hier
Deel 14 - De Samenzwering verdicht zich - hier
Deel 15 - Seances, de '9', en Occult kunstwerk dat het verhaal vertelt - hier
Deel 16 - De Deep State-visie op de toekomst - hier
Deel 17 - Deep State de Coronavirus "Pandemie" - hier

Ooit gehoord van SHADOWLAND's "De Séance die Amerika veranderde"? Het begon allemaal met een man genaamd Andrija Puharich en is gekoppeld aan Gene Roddenberry, CIA-mind-control-experimenten, de moord op John F. Kennedy en een groep "aliens" die beweerden de scheppers van de mensheid te zijn. Zoals Derek Gilbert en Josh Peck uitleggen:

Laten we teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de oorlog ging Andrija Puharich, de zoon van immigranten uit de Balkan, naar de Noordwestelijke Universiteit buiten Chicago, waar hij in 1942 een academische graad in de filosofie behaalde en in 1947 zijn doctoraal. Door een uitnodiging van een welgestelde familievriend, die in de Bordense zuivel-familie was getrouwd, kwam Puharich begin 1948 in Maine terecht, waar hij een onderzoeksinstituut oprichtte om zijn interesse in de parapsychologie voort te zetten, de Round Table Foundation of Electrobiology, meestal ingekort tot de Round Table.

[…]

Het boek Shadowland is niet groot genoeg om een volledig overzicht te geven van wat Puharich in de jaren vijftig voor het Amerikaanse leger deed, maar het resultaat is dat hij blijkbaar onderzoek deed naar parapsychologie en chemische stoffen die de menselijke geest zouden kunnen stimuleren om verder te reiken dan wat we normaal gesproken met onze natuurlijke zintuigen kunnen waarnemen. En op een van zijn bijeenkomsten in Maine, op oudejaarsavond in 1952, was daar Puharich met zijn Ronde Tafel, /p>

werkende met een Hindoestaans medium, genaamd Dr. D. G. Vinod, en voerde een seance uit die blijkbaar contact heeft gemaakt met iets dat zichzelf The Nine noemt. Zo begon een echt adembenemende hoofdstuk in Amerika's meest verborgen programma's die zochten naar manieren om zich met het occulte te bewapenen.

Enkele maanden later, op 27 juni 1953, een nacht met volle maan, verzamelde Puharich om zich heen een groep, wat een kerngroep van de Round Table Foundation zou worden, voor een andere sessie met Vinod. Het lidmaatschap van deze groep van negen leden-á la The Nine is verhelderend: Henry Jackson, Georgia Jackson, Alice Bouverie, Marcella Du Pont, Carl Betz, Vonnie Beck, Arthur Young, Ruth Young en Andrija Puharich. Dr. Vinod trad op als het medium. Stel je de Fellowship of the Ring voor, met overheidsgeld en een veiligheidsclassificatie die, nou ja, "kosmisch" was. Deze groep omvatte oud geld, heel oud geld. De naam Du Pont is duidelijk, maar sommige van de andere waren niet minder prominent aanwezig. Alice Bouverie was een Astor - een afstammeling van John Jacob Astor en de dochter van Col. John Jacob Astor IV, die het Astoria Hotel bouwde en met de Titanic ten onder ging. Arthur Young was de ontwerper van de Bell helikopter; zijn vrouw was geboren als Ruth Forbes. Ja, die Forbes. Ruth's vorige huwelijk was met een andere familie met oud geld geweest die haar wortels in de vroege dagen van de Amerikaanse koloniën had, George Lyman Paine. Hun zoon, Michael Paine, trouwde met een vrouw genaamd Ruth Hyde, en in 1963 raakten Michael en Ruth Paine bevriend met een jong stel dat net was aangekomen uit Rusland, Lee en Marina Oswald. Ja, die Lee Oswald. Lee Harvey, dus. Een Du Pont, een Astor, en een Forbes/Paine, in een psychische onderzoeksgroep gefinancierd door de Amerikaanse overheid, die communiceert met... wat? En wat deed de apengod daar? Dr. Vinod zat op de grond, de negen leden van de groep in een cirkel om hem heen, met een koperen plaat op zijn schoot, gebedskralen in zijn handen, en een klein standbeeld van "Hanoum," een Hindoeïstische god waarvan deze auteur gelooft dat Hanuman, de Apenkoning [die president Obama als "amulet" in zijn zak bewaarde/bewaart]. Als dit zo is, is het interessant dat Hanuman een mens was, een dienaar, voordat hij goddelijk werd door zijn toewijding en moed. Het halfmenselijke, halfgoddelijke beeld is er één dat belangrijker en duidelijker wordt naarmate deze studie vordert. Een ander belangrijk aspect van Hanuman is zijn voorstelling in veel Indiase kunst in het vasthouden van een hele berg in de ene hand (en een knuppel in de andere). Toen in de Ramayana en tijdens de slag bij Rama en Ravana-Lakshmana dodelijk gewond raakte, reed Hanuman naar een berg die bedekt was met verschillende geneeskrachtige kruiden. Niet wetende welke Lakshmana nodig was, bracht Hanuman gewoon de hele berg mee. Hanuman - net als zijn mede-aapmensen, de Vanaras van Zuid-India - wordt vaak met zijn hand voor zijn mond getoond, wat zowel "stilte" als gehoorzaamheid betekent, ongeveer dezelfde manier waarop westerse occultisten Harpocrates afbeelden. In die zin, vol van stilte, gehoorzaamheid, een knuppel en een kruidenberg, zou Hanuman wel eens de beschermheilige van MK-ULTRA kunnen zijn geweest.

Wat een interessante, eh, toevalligheid. Vergeet niet dat Aleister Crowley geloofde dat het boek der wet aan hem gedicteerd was door Aiwass, de boodschapper van Hoor-Paar-Kraat-Harpocrates.

Hoe dan ook, De Negen onthulden dat ze wilden dat de Ronde Tafel een spirituele vernieuwing op Aarde zou leiden, en onthulden uiteindelijk dat ze buitenaardsen waren die in een reusachtig, onzichtbaar ruimteschip rond de planeet draaiden.

Juuuist.

Maar bedenk wel dat de groep die nacht zeer intelligente, zeer succesvolle mensen omvatte. Puharich schreef later: "We namen alle bekende voorzorgsmaatregelen tegen fraude, en de staf en ik raakten er grondig van overtuigd dat we te maken hadden met een soort van buitengewone buitenaardse intelligentie." Met andere woorden, als dit een grap was, werkte het bij enkele zeer slimme mensen.

Aan de andere kant, de decennialange carrière van Andrija Puharich suggereert dat het ook een geval kan zijn geweest van "het leiden van de getuigen," in zekere zin. Hij lijkt een zoeker te zijn geweest die, net als Fox Mulder in The X-Files, echt wilde geloven.

Maar het was meer dan dat. De Negen verklaarden: "God is niemand anders" dan wij samen, de Negen Principes van God."

Dus buitenaards en goddelijk. Vergeet niet dat terwijl de Ronde Tafel heeft gehoord van The Nine, dat Aleister Crowley's volgeling Kenneth Grant zijn occulte systeem aan het ontwikkelen was op basis van een ET-god van Sirius.

The Nine, vijftien jaar later

Dr. Vinod keerde korte tijd later terug naar India en het contact met The Nine was meer dan vijftien jaar verbroken. Toen, in 1971, ontdekte Puharich de Israëlische helderziende Uri Geller.

Geller, het meest bekend om zijn vermeende macht om zilverwerk met zijn geest te buigen, werd voor een tijdje de nieuwe link naar The Nine. Door middel van Geller informeerde The Nine Puharich dat zijn levensmissie was "om de wereld te waarschuwen voor een dreigende massale landing van ruimteschepen die vertegenwoordigers van The Nine zouden brengen."

Nou, dat is niet gebeurd. En Geller besloot in 1973 verder te gaan, dus moest Puharich iemand anders vinden om de kloof tussen de aarde en het reusachtige, onzichtbare vaartuig dat rond de wereld zou draaien, te overbruggen. Hij verbond zich uiteindelijk met voormalig race-autocoureur Sir John Whitmore en de helderziende Phyllis Schlemmer uit Florida. Zij werd de bevoegde woordvoerder voor hun contact binnen The Nine, een entiteit die zichzelf identificeerde als "Tom."

Puharich, Whitmore en Schlemmer zetten vervolgens Lab Nine op in het landgoed van Puharich in Ossining, New York. Onder de negen discipelen bevonden zich multimiljonairs (velen verscholen zich achter pseudoniemen, waaronder leden van Canada's rijkste familie, de Bronfmans), Europese adel, wetenschappers van het Stamford Research Institute en ten minste één prominente politieke figuur die een persoonlijke vriend was van president Gerald Ford.

Een lid van Lab Nine in 1974 en '75 was Star Trek-maker Gene Roddenberry, die naar verluidt een scenario schreef op basis van The Nine. Sommigen suggereren dat concepten uit de channeling sessies die Roddenberry bijwoonde, naar voren kwamen in de vroegere Star Trek-films en in de serie Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine.

Grote verrassing, toch?

Voordat Lab Nine in 1978 werd ontbonden, werden de identiteiten van Tom en de Andere Acht eindelijk onthuld: Tom was Atum, zei hij, de schepper van de Grote Enneade, de Egyptische goden die in Heliopolis, nabij het huidige Caïro, werden aanbeden. Naast Atum omvatte de Ennead zijn kinderen Shu en Tefnut; hun kinderen Geb en Nut; en hun kinderen Osiris, Isis, Set, Nephthys, en soms de zoon van Osiris en Isis, Horus [dus we zien deze volledige cirkel weer naar de Amerikaanse hoofdstad komen waar de koepel en de obelisk rond de verering van Osiris staan].

Het verbinden van punten tussen Andrija Puharich, die bijna zeker een CIA-aanwinst was tijdens een groot deel van de tijd dat hij parapsychologisch onderzoek deed, en de vrijwilligers van zijn Ronde Tafel en Lab Negen, kunnen we linken met de regering van de Verenigde Staten (en specifiek het Amerikaanse leger en de CIA tijdens de periode van mind-control onderzoeksprojecten zoals BLUEBIRD en MKULTRA), leden van de hogere klasse van de Oostkust en Canada, de schepper van de meest succesvolle science fiction entertainment franchise in de geschiedenis, buitenaardsen, en goden. En niet zomaar goden - het pantheon dat de chaosgod Set omvatte, waarvan Crowleyite Kenneth Grant geloofde dat het de geest van het tijdperk was.

Oh, ja - en de Kennedy-moord.

Hoe wikkelen we onze hoofden hier omheen? Gezien het feit dat Puharich waarschijnlijk dit onderzoek deed voor de regering en dat hij de getuigen leidde, waarbij hij aan Geller en ten minste één van zijn opvolgers suggereerde dat ze onder hypnose werden gecontacteerd door The Nine, lijkt het erop dat dit een lange PSYOP was om het geloof in het bestaan van ETI's en de terugkeer van de oude goden aan te wakkeren.

Met welk doel? Voor Puharich en zijn superieuren was het misschien een experiment in groepsdynamiek, of misschien een test van hoe mensen zouden reageren op de dreigende komst van buitenaardse bezoekers.[i]

Kunstwerk Demonen Liefde

In Shadowland keken we ook naar de '9' Seances, de Podesta-Hillary-Parsons-Puharich alien magische seks vergelijkingen die, net als John's broer Tony Podesta, Jeffrey Epstein een verontrustend aantal van occulte en pedofiele kunstwerken had die openlijk lijken op de zeer suggestieve en onthutsende collectie van Tony Podesta, die tal van rituele thema's verbeeldt, waaronder kannibalisme, onthoofding, verminking, en wat sommigen beschouwen als kinderporno.

Onder de "kunst" van Tony Podesta bevindt zich bijvoorbeeld Louise Bourgeois' "The Arch of Hysteria" - een acht meter lang beeld van het vervormde lichaam van een onthoofde naakte man (dat aan het plafond van het trappenhuis van de Podestas hangt) en afbeeldingen van naakte kinderen en schilderijen van bijna-naakte, verdrietig uitziende kinderen waarvan de billen rood zijn alsof ze gestraft zijn.

Ook Epstein verzamelde en toonde dergelijke "kunst" met een naakte vrouw die aan een kroonluchter hangt, prothetische oogballen en zelfs een afbeelding van Bill Clinton gekleed in een blauwe jurk in Monica Lewinsky-stijl met hoge hakken, die verleidelijk gebaarde naar de kijkers.

Op het onthoofde beeld in het huis van Tony Podesta ziet Harrison Koehli van SOTT.net (Signs of the Times) de kunst als meer dan de vreemde en verontrustende aantrekkingskracht van afwijkende geesten. Hij merkt op dat er iets belangrijks is dat seksrituelen met mensenoffers verbindt: "Met opzet of niet, het beeld lijkt op een van de slachtoffers van de seriemoordenaar Jeffrey." Koehli wijst vervolgens op een link waar een van Dahmers dodelijke slachtoffers, die werd gefotografeerd en in alle opzichten identiek lijkt aan Podesta's hoofdloze kunstwerk. Op de foto van Dahmers onderwerp staat een bijschrift: "Dahmer fotografeerde de lichamen van zijn slachtoffers in verschillende posities die hij seksueel belangrijk vond. Koehli voegt hieraan toe: "Ik kon geen enkele aanwijzing vinden dat Bourgeois (de kunstenaar die Podesta's beeldje maakte) het beeldje opzettelijk heeft gemodelleerd naar de Dahmer-foto [maar] de overeenkomsten zijn opvallend, inclusief de gebogen positie, de ranke lijst, de prominente ribben en het ontbreken van een hoofd."[ii]

Als de lezers meer willen weten over de zenuwslopende kunstcollecties van deze verdorven geesten, stel ik voor om Shadowland te lezen. Ondertussen levert deze merkwaardige excursie in de macabere wereld van afwijkingen en seksvrienden ons eindelijk de kruisende belangen van Epstein op, omdat hij zijn "zaad" gebruikt heeft om nieuwe versies van de mensheid te creëren, een verlangen dat rechtstreeks voortkomt uit de seksuele activiteit die in de demonische, mens-opofferende dagen van Noach is aangewakkerd en dat door Aliester Crowly, Jack Parsons en L. Ron Hubbard van de Scientology Kerk wordt herhaald.

Voor zijn dood ontdekten de New York Times en andere nieuwsbronnen dat Epstein wat zij noemden "een ongewone droom had: Hij hoopte het menselijk ras te voorzien van zijn DNA door vrouwen te impregneren op zijn uitgestrekte New Mexico ranch".

"De heer Epstein vertrouwde in de loop der jaren wetenschappers en anderen toe aan zijn... jarenlange fascinatie voor wat bekend is geworden als transhumanisme: de wetenschap van het verbeteren van de menselijke bevolking door middel van technologieën zoals genetische manipulatie en kunstmatige intelligentie."[iii]

Het is de moeite waard om op te merken dat Epstein in deze tijd in het geheim samenwerkte met miljardair Microsoft oprichter Bill Gates om miljoenen dollars naar MIT te sturen voor wat de meeste onderzoekers denken dat transmenselijke en/of bevolkingsbeperkende projecten waren, gelden die het onderzoekslaboratorium probeerde te verdoezelen.[iv]

Velen van u weten ongetwijfeld dat ik uitgebreid over het onderwerp transhumanisme heb geschreven via verschillende boeken, talrijke gepubliceerde artikelen en zelfs in de media en in conferentiepresentaties in het openbaar heb betoogd dat deze beweging zou kunnen zorgen voor vervulling van de eindtijdprofetieën, inclusief de woorden van Jezus in Matteüs 24:37 die zegt dat de dagen vlak voor zijn wederkomst zouden zijn "zoals de dagen van Noach, zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn". Ik was zelfs onlangs te zien in het Religie en Wetenschap tijdschrift Zygon in een stuk geschreven door Professor S. Jonathon O'Donnell van de afdeling Religie en Filosofie van de Universiteit van Londen met de titel, "Secularizing Demons": Fundamentalistische Navigations in Religion and Secularity" waarin de goede professor vaststelde dat ik het gezicht ben van het moderne transhumane verzet. In zijn proefschrift verwees O'Donnell herhaaldelijk naar mij en mijn co-obstructeurs als "Horn's Milieu" of "leiders van het transmenselijk verzet" (Defender Publishing produceerde het afgelopen jaar een heel boek over dit onderwerp, getiteld The Milieu: Welkom bij het verzet).

Bij het nastreven van dit studiegebied, heb ik gemerkt dat de meeste mensen zich niet bewust zijn van de omvang van de middelen die worden ingebracht in transhuman gerelateerde en uiteindelijk postmenselijke revolutionaire plannen, met inbegrip van die toewijzingen door de Amerikaanse regering via haar National Institute of Health en defense department budgetten.

Dit omvat onderzoek dat doet denken aan het gedrag van gevallen engelen uit de oudheid die de menselijke en dierlijke biologie vermengden tot reuzen en andere gedrochten.

Terwijl ik Shadowland aan het schrijven was, kondigden verschillende Aziatische landen, waaronder China en Japan, plannen aan om gedeeltelijk menselijke en gedeeltelijk dierlijke chimaeren tot volle wasdom te brengen voor xenotransplantatie en andere experimentele doeleinden.

Als directeur van het Future of Humanity Institute en hoogleraar filosofie aan de Universiteit van Oxford is Nick Bostrom een vooraanstaand pleitbezorger van deze benadering van het transhumanisme, die als jongeman sterk beïnvloed werd door het werk van Friedrich Nietzsche (van wie de zinsnede "God is dood" is afgeleid) en Goethe, de auteur van Faust. Nietzsche die de grondlegger was van de übermensch of "Overman" waarover Adolf Hitler droomde om daaraan te sleutelen, en de "entiteit" die de mens - die niets anders is dan een touw "gebonden tussen beest en de Overman, als een touw over een afgrond"- volgens Nietzsche, uiteindelijk zal evolueren. Net als de oude Wachters voor hem (Wachters waren gevallen engelen die menselijk dna vermengden met dieren en hun zaad om reuzen te produceren), ziet Bostrom het leven gegeven aan Nietzsche's Overman (trans mensen) door het herfabriceren van mensen met dieren, planten en andere synthetische levensvormen door het gebruik van moderne wetenschappen, waaronder recombinante dna-technologie, kiemlijncel techniek en transgenetica (waarbij de genetische structuur van de ene soort wordt veranderd door de overdracht van genen van een ander).

Bij de beschrijving van de voordelen van dergelijke mens-beest combinaties in zijn online scriptie, "Transhumanist Waarden," citeert Bostrom hoe dieren "sonar, magnetische oriëntatie, of sensoren voor elektriciteit en trillingen," onder andere extrahumane vermogens hebben. Hij gaat verder met hoe het bereik van de zintuiglijke modaliteiten voor de transhumans niet zou worden beperkt tot die onder de dieren, en dat er "geen fundamentele blokkade aan het toevoegen is van, zeg maar, een capaciteit om infrarood straling te zien of om radiosignalen waar te nemen en misschien om een soort van telepathische zin toe te voegen door het vergroten van onze hersenen,"[v] een positie geverifieerd door de Amerikaanse National Science Foundation en het ministerie van Handel in het rapport, Converging Technologies for Improving Human Performance.

Bostrom en de Amerikaanse overheid hebben gelijk in die zin dat het dierenrijk niveaus van perceptie heeft die verder gaan dan die van de mens. Sommige dieren kunnen aardbevingen "voelen" en tumoren "ruiken". Anderen, zoals honden, kunnen geluiden horen tot 40.000 Hz en dolfijnen kunnen zelfs nog hoger horen. Het is ook bekend dat ten minste sommige dieren golflengten zien die de normale menselijke capaciteit te boven gaan. Dit is waar de dingen interessant beginnen te worden, misschien zelfs bovennatuurlijk, zoals Bostrom kan begrijpen en anticiperen. Volgens het bijbelse verhaal van de ezel van Balaam zien bepaalde dieren in de geestenwereld. Hedendaagse en wereldlijke studies wijzen er eveneens op, dat dieren soms reageren op intelligentie die de normale menselijke waarneming te boven gaat. Zal dit eigenaardige gevolgen hebben voor een verbeterde mens met dierlijk DNA? Elders heb ik beschreven, hoe het openen van bovennatuurlijke poorten, die in de geest bestaan, door veranderde geestelijke toestanden, veroorzaakt door psychoactieve drugs zoals dmt en absint, kan worden bereikt. Stellen transhumanisten en/of militaire wetenschappers zich een stabieler pad voor of een verbinding met het hiernamaals - het vermogen om in andere dimensies of de geestenwereld te kijken - als resultaat van hersenverbetering door het integreren van mensen met dieren? Verbeelden zij zich een heropening van de geestenwereld, waarvan sommige geleerden denken, dat zij na de val van de mens zijn afgesloten? De late filosoof en wetenschapper Terrance McKenna, de grondlegger van de "Novelty Theory", speculeerde dat de verbetering van de hersenen na de Technologische Singulariteit juist dit ding-contact met andersdimensionale wezens zou kunnen bewerkstelligen. Een paar jaar geleden, aan de Arizona State University (asu), waar de Templeton Foundation een lange reeks pro-transhumanistische lezingen met de titel "Facing the Challenges of Transhumanism" heeft gefinancierd: Religie, Wetenschap, Technologie,"[vi] sommige instructeurs waren het erover eens dat een radicale verandering van Homo sapiens een deur naar ongeziene intelligentie zou kunnen openen. Daarom startte asu in 2009 een andere studie, dit keer om de ontdekking van en de communicatie met "entiteiten" te onderzoeken. Het Sophia-project (naar de Griekse godin) genoemd, was het uitdrukkelijke doel van deze universitaire studie om de communicatie te verifiëren "met overleden mensen, geesten gidsen, engelen, buitenwereldse entiteiten/buitenaardsen, en/of een Universele Intelligentie/God"[vii]- met andere woorden, diezelfde geesten waarmee Hillary Clinton, John Podesta, en Jack Parsons voor hen contact zochten. Stel je voor wat dit zou kunnen betekenen als overheidslaboratoria met onbeperkte budgetten die verder werken dan onder beoordeling van het congres, de genfuncties zouden ontcijferen die ertoe leiden dat dieren bovennatuurlijke capaciteiten van zin, geur en zicht hebben, en ze vervolgens zouden mengen met Homo sapiens. Onder andere, iets dat misschien Darpa (Defense Advanced Research Projects Agency) voor ogen heeft gehad dat het mogelijk is om jarenlang iets te creëren voor gebruik tegen hele bevolkingsgroepen - genetisch gemanipuleerde "Nephilim-agenten" die menselijk lijken, maar die hypothetisch gezien wel onzichtbare krachten zien en er zelfs mee in wisselwerking staan. De regels voor spirituele oorlogsvoering en regelmatige oorlogsvoering zouden een ongekende dimensie krijgen (althans in de moderne tijd).

Hoe gewaagd dat ook klinkt, de gevolgen van het gebruik van de wetenschap om het menselijk DNA te manipuleren of om geheel nieuwe soorten te creëren zouden kunnen leiden tot mysterieuze kiemlijnverbindingen met de legers van Armageddon en het koninkrijk van de Antichrist. Dit komt omdat wanneer de kruising begint tussen transgene dieren, genetisch gemodificeerde mensen en soorten zoals God ze heeft gemaakt, het veranderde DNA snel zal migreren naar de natuurlijke omgeving. Wanneer dat gebeurt (zoals al gebeurt bij genetisch gemodificeerde planten en dieren), zullen "uitheemse" en/of dierlijke kenmerken worden geïntroduceerd in de menselijke genenpool en zich verspreiden via het huwelijk, waardoor de menselijke genetische code wordt gewijzigd en uiteindelijk de mensheid zoals we die kennen wordt geëlimineerd. Volgens veel theologen is dit wat er gebeurde voor de Grote Zondvloed, waardoor Nephilim incarnatie mogelijk werd en misschien is het hele idee voor de eindtijd ook wel het hele idee geweest om een generatie van genetisch veranderde "fitte extensies" te creëren voor de wederopstanding van de Nephilim hordes in de onderwereld ter voorbereiding op Armageddon.

Denk je dat dat nooit zal gebeuren? Ik moedig u aan om Derek en Sharon Gilbert's baanbrekende nieuwe meesterwerk Veneration [Verering] te lezen: Het onthullen van de Oude Rijken van Demonische Koningen en Satan's Strijdplan voor Armageddon om te leren hoe diep dit concept verbonden is met de Bijbelse profetie.

Hoe dit alles uiteindelijk ook uitpakt, het lijkt erop dat Jeffrey Epstein en zijn pedofiele vrienden zeker meer verlangen hadden naar jonge mensen dan naar lichamelijk genot. Zij werden - zoals velen in de Deep State - nog steeds door verboden geesten gelokt door beloften van onsterfelijkheid... zelfs als dat koopje met Mephistopheles hun ziel als betaling vereist.

Dit is iets wat zelfs Vrijmetselaar Manly P. Hall, die we in deze serie hebben geciteerd, heeft begrepen. Sprekend over het misbruik van de wetenschap met duistere magie erkende hij in The Secret Teachings of All Ages:

Door middel van de geheime processen van ceremoniële magie is het mogelijk om contact te maken met deze onzichtbare wezens en hun hulp te krijgen in een of andere menselijke onderneming... maar de boze geesten dienen alleen degenen die leven om te perverteren en te vernietigen... De gevaarlijkste vorm van zwarte magie is de wetenschappelijke perversie van occulte macht voor de bevrediging van het persoonlijke verlangen... Een man zal zijn eeuwige ziel ruilen voor tijdelijke macht, en door de eeuwen heen is er een mysterieus proces geëvolueerd dat hem daadwerkelijk in staat stelt om deze uitwisseling te maken.[viii]

VOLGENDE DEEL: De occulte visie voor de toekomst van de Deep State

Notities

[i] Ibid, 81-86

[ii] https://www.sott.net/article/334002-Progressive-liberal-values-Tony-Podestas -creepy-taste-in-art-the-creepy-people-he-hangs-out-with-and-Pizzagate

[iii] https://www.nytimes.com/2019/07/31/business/jeffrey-epstein-eugenics.html

[iv] https://dcdirtylaundry.com/bill-gates-worked-with-jeffrey-epstein-to-funnel -2-million-to-mit/

[v] Nick Bostrom, “Transhumanist Values,” www.nickbostrom.com.

[vi] “Facing the Challenges of Transhumanism: Religion, Science, Technology,” Arizona State University, http://transhumanism.asu.edu/.

[vii] http://lach.web.arizona.edu/Sophia/.

[viii] https://www.sacred-texts.com/eso/sta/sta24.htm

Bron: SHADOWLAND—PART 15: Seances, the ‘9’, and Occult Artwork That Tells the Tale » SkyWatchTV