www.wimjongman.nl

(homepagina)

Waarom heeft Biden Kamala gekozen? Volg het geld

Hoeveel kostte het om Bidens Vice-presidentsplek te kopen? 3,5 miljoen dollar!

12 augustus 2020 - Daniel Greenfield

Dat is hoeveel Senator Kamala Harris in juni in de fondsenwerving voor Biden binnen bracht.

Dat versloeg niet alleen Hillary's totaal, maar overtrof elke andere Democraat-fondsenwerver voor Biden, met uitzondering van de Obama's. Die bracht meer dan $ 6 miljoen in voor zijn oude incontinente lakei. En Warren bracht in totaal meer geld in, maar had de pech dat het een blanke vrouw was.

De digitale fondsenwervers waren een echte prachtige wedstrijd voor de geldhongerige Bidens. En Kamala Harris won hen in een zwempak van geld lang voordat de officiële aankondiging zelfs werd gedaan.

Susan Rice kon nauwelijks concurreren met een schamele $24.000 donatie aan Biden.

"Ze is een vechter en een principiële leider geweest en ik weet het omdat ik haar van dichtbij heb gezien, en ik heb haar in de loopgraven gezien," zo dweepte Biden over de Californische politicus.

De loopgraven die Biden in gedachten had, waren niet op het gebied van Frankrijk, maar op het gebeid van de high-end fundraisers.

Een andere digitale fundraiser van Kamala bracht in juli voor Biden nog eens een miljoen op.

Men schat dat Kamala in totaal 5 miljoen dollar voor Biden heeft opgehaald.

Wat was Kamala's geheim? Ze is aangesloten op een netwerk van rijke donateurs die haar naar de Senaat hebben gebracht. En daarna heeft ze meer dan 40 miljoen dollar gestort in haar mislukte presidentiële campagne.

De fondsenwervers lieten Biden zien wat Kamala voor de partij kon betekenen. En het was niet alleen geld.

Een van Kamala's fondsenwervers voor Biden toonde Diplo, DJ D-Nice, Jermaine Dupri en DJ Cassidy. Het kan waarschijnlijk geen kwaad dat Kamala's man een advocaat uit de entertainmentindustrie is.

Het was niet alleen Willie Brown die Kamala naar de top bracht. Het was geld.

Kamala had haar politieke carrière gebouwd op het aanboren van groot geld in San Francisco en daarna in de hele staat. Ze kocht tegenstanders routinematig uit in haar politieke campagnes. In 2016 kocht ze de Senaatsrace door meer dan 15 miljoen dollar op te halen en overtrof haar tegenstander met bijna 4 op 1.

Meer dan de helft van haar presidentiële campagne werd gefinancierd met 23 miljoen dollar aan grote bijdragen.

Dat, en niet de kleine donateurs, is het waar Biden voor gaat. Nadat Kamala Harris zich terugtrok, ging de Biden-campagne "agressief" achter haar donateurs aan. Nu hoeft hij dat niet meer te doen. Na de DNC's clownauto met zijn obsessie voor kleine donateurs, geeft de domoren-partij de indruk dat zij om niets anders geeft dan om grote donateurs en hun enorme hoeveelheden contant geld.

Zoals CNBC opmerkt: "Haar toevoeging aan het toegangskaartje kon helpen de Biden-campagne over de top te duwen in de geldrace met Trump."

Michael Kempner, een top-Democratische donor en hoofd van een van de grootste PR-bureaus van het land, zei: "Ze heeft een sterke en actieve fondsenwervingsorganisatie. Ze zal een belangrijke en directe aanvulling zijn op de Biden-fondsenwerving. Ze is een ster in de fondsenwerving."

Het gaat om het geld. Het ging altijd al om het geld.

Dacht iemand serieus dat Biden Stacey Abrams, Rep. Karen Bass, of Susan Rice zou kiezen als hij met Mrs. Moneybags kan trouwen voor haar geld en de donateurs die er nog bij komen?

Toen het Team Biden besloot dat ze een zwarte vrouw op de tweede plek moesten hebben, was er maar één die met zakken geld kwam. En er was er maar één die de enorme reserves van California-geld kon aanboren welke zijn gebruikt om de verkiezingen landelijk te transformeren.

Biden beloofde een zwarte vrouw te kiezen om de zwarte gemeenschap te vertegenwoordigen, maar hij eindigde cynisch genoeg met een politicus te kiezen met weinig banden met de zwarte gemeenschap, maar veel banden met groot wit geld.

De bestuurders van Wall Street juichen de keuze al toe. Dat doet Hollywood ook.

En de zwarte gemeenschap werd verspeeld.

En wat is er verder nog nieuw?

De Democraten pikten de dochter van een Indiase arts, die in Montreal werd opgevoed, en beweert dat haar favoriete band "Salt and Pepper" is, als de nieuwe grote stap voorwaarts voor de Afro-Amerikanen. Zij negeerden het bijna algemene verzet tegen de kandidatuur van Kamala door de Congressionele Zwarte Partijvergadering, en door vrijwel elke zwarte activist binnen hun eigen partij, vanwege het geld.

De Biden-campagne vertelde hiermee aan de zwarte Democraten dat het geld van Kamala meer van belang is dan zij.

En van de zwarte Democraten zal worden verwacht dat ze Kamala steunen, aangezien zij de volledige campagne inzet om President Trump en Republikeinen van racisme en seksisme te beschuldigen vanwege hun verzet tegen haar. Deze beschuldigingen zullen hol klinken onder de zwarte kiezers, net zoals het was toen Kamala hen lobbyde voor Biden. Maar ze vielen stil toen Kamala probeerde haar campagne gaande te houden door het hele primaire veld en het Democratische electoraat te beschuldigen van racisme en seksisme omdat ze haar niet hadden uitgekozen.

Biden pikte Kamala waarschijnlijk om een beroep te doen op de zwarte kiezers, maar hij sloeg haar onder de zwarte kiezers.

Tegen het einde van haar campagne had Kamala Harris slechts 4% van de zwarte kiezers aan stemmen, terwijl 20% een ongunstig beeld van haar had.

Maar de campagne Biden-Harris is klaar om de beschuldiging van racisme en seksisme helemaal opnieuw op te starten, en als leugenaar te bestempelen die hem van racisme beschuldigde, met de inzet om president Trump valselijk als een racist te besmeuren.

De vraag die president Trump zou moeten stellen is of Kamala toen heeft gelogen, of liegt ze nu?

Vóór de officiële aankondiging was de Biden-campagne al officieel aan het coördineren met de abortusgroepen, die talloze zwarte baby's hebben gedood, en met Emily's List, om de Republikeinen en de Trump-campagne als seksistisch en racistisch te besmeuren omdat ze Kamala Harris hebben bekritiseerd.

Ondertussen, toen Biden's VP-onderzoekscommissie haar vroeg over het beschuldigen van racisme van de man aan de top, lachte ze naar verluidt, en zei: "Dat is politiek."

Dat is het niveau van minachting dat Senator Kamala Harris heeft voor de ernstige beschuldiging van racisme. Al die verhalen over haar benarde situatie in het "afgezonderde" Berkeley, terwijl ze opgroeide als dochter van rijke ouders uit de hogere klasse, waren een cynische politieke grap. En zwarte mensen geloofden er niet in.

De vraag is of zwarte kiezers zich erin zullen trappen wanneer ze gericht zijn op de Republikeinen. En of ze zich laten gebruiken als een front voor meer valse uitbuiting van racisme door Kamala...

Joe Biden liet zien dat hij meer geeft om blanke donors dan om zwarte kiezers. Waar hij echt om geeft, is niet het ras, zelfs als hij probeert de veronderstelde raciale identiteit van Kamala te gebruiken om in te spelen op blanke schuld en raciaal idealisme, maar geld. Dat is alles waar de familie Biden ooit om heeft gegeven.

En als dit is hoe Biden de zwarte gemeenschap voor de verkiezingen behandelt als hij hun stemmen nodig heeft, stel je dan voor hoe hij ze daarna behandelt als hij ze niet meer nodig heeft.

[Opmerking van de vertaler: Het is een rancuneuze vrouw. Ze deed kortgeleden de volgende uitspraak: “En als Trump eenmaal weg is en we onze rechtmatige plek in het Witte Huis terughebben, kijk dan maar uit of je hem hebt gesteund en zijn acties hebt ondersteund, omdat we daarna achter jullie aankomen. Jullie zullen de vergelding van een natie voelen. Er zal geen steen onomgedraaid blijven tijdens onze speurtocht naar jullie – in alle hoeken van deze geweldige natie. Want jullie zijn het die ons verraden hebben.” – Kamala Harris, 18 juni 2020.]

Bron: Why Did Biden Pick Kamala? Follow the Money | Frontpage Mag