www.wimjongman.nl

(homepagina)

Cuomo en De Blasio gaan achter Joodse bruiloften aan, maar juichen de Black Lives Matter opstanden toe

Systematisch antisemitisme is echt - en het is griezelig.

2 september 2020 - door Daniel Greenfield

()

Gouverneur Andrew Cuomo, wiens afschuwelijke beslissing om de verpleeghuizen te dwingen coronavirus-patiënten te accepteren, heeft nu gezworen om hard op te treden.

Tegen Joodse bruiloften.

"Of het nu gaat om jonge mensen in een bar, of religieuze mensen op een bruiloft, voor mij is dat hetzelfde. Het is dom, het is niet respectvol, en het schendt de wet," fulmineerde Cuomo.

Religieuze mensen die dom zijn, niet respectvol, en de wet overtreden door het bijwonen van een bruiloft is iets vreselijks. Maar wanneer beroemdheden willen optreden bij de VMA-awards van MTV, krijgen ze een speciale vrijstelling van de quarantainevoorschriften omdat Lady Gaga, Ariana Grande en Miley Cyrus op een podium een respectvolle houding aannemen, terwijl de gemeenschappelijke vieringen van God en gezinsleven oneerbiedig is.

Cuomo heeft toen gezworen dat als burgemeester De Blasio niet zou optreden tegen de Joodse bruiloften, hij achter de Joden aan zou gaan.

Maar De Blasio, die een geschiedenis heeft van achter de Chassidische Joden van Brooklyn aan te gaan, was niet laks en had al vóór Cuomo's klacht de toename van het aantal coronavirusgevallen aan een Joodse bruiloft toegeschreven.

"We keken naar twee stevige maanden van bijeenkomsten en demonstraties en geweld, maar geen woord, geen enkele piek? En hij gaat me nu vertellen dat hij niet het oog heeft op iemand of dat hij geen bepaalde groep selecteert?" zo reageerde een Chassidische gemeenschapsactivist.

Hebestuur van New York City, dat er niet in slaagt om plunderingen van winkels te verhinderen, stuurt nu personeel voor "proactieve inspecties van evenementen-locaties" voor bruiloften.

"We hebben super verspreidingsevenementen gehad in New Rochelle door de Joodse gemeenschap, zoals we hebben gehad in de katholieke gemeenschap," beweerde gouverneur Cuomo. "Dit is een gelijkwaardige situatie. Dus we controleren het in elke omstandigheid."

Evenzo betekent het politiewerk niet dat we Katholieken en Joden moeten aanpakken, terwijl we massale Black Lives Matter gebeurtenissen, zoals het Times Square protest na Kenosha, waarbij we demonstranten strak naast elkaar zagen staan, toestaan om te protesteren voor hun gewelddadige en haatdragende zaak.

De New York Post besloot De Blasio te helpen met een dubieus "onderzoek" dat beweerde "vieringen te hebben gevonden waarbij bij elk maar liefst 200 mensen betrokken waren".

Een van de mensen die de Post noemde, besloot om hen aan te vallen en vroeg hen afwijzend: "Werken jullie voor De Blasio?"

Later in het verhaal bleek dat het getal van 200 uit een anonieme bron kwam, terwijl de roddelbladen beweerden dat ze video's hadden gekregen van iemand van een bruiloft met 100 mensen. De enige bruiloft echter waar de onverschrokken onderzoekers van de New York Post persoonlijk getuige van waren, betrof "ongeveer 20 mensen en jongens."

Schokkende dingen.

Ondertussen waren er bij de Black Lives Matter demonstratie in Manhattan die over Kenosha ging, meer dan 700 racisten betrokken.

"In het geval van New York City - als er enig bewijs is, of plannen van bruiloften die de wet zouden overtreden, moeten ze die klachten doorsturen naar de NYPD of de burgemeester. Als de burgemeester geen handhavingsacties doet, dan zal de staat dat doen," waarschuwde Cuomo.

Terwijl Cuomo de betrokken opruiers aanmoedigt om hem over elk Joods huwelijk te informeren, is er geen behoefte om over de geplande massale bijeenkomsten en protesten te informeren door zijn politieke bondgenoten zoals Sharpton.

Sharpton, een bondgenoot van De Blasio en Cuomo, had een 100.000 racistische bijeenkomst aangekondigd in Washington D.C. met veel aanwezigen uit New York. Dat is zoiets als duizend Chassidische bruiloften.

Naast de constante Black Lives Matter protesten, besloot de lerarenbond een massaal protest te houden tegen het feit dat ze hun werk moesten doen.

"We sterven niet voor de NYC Department of Education" stond te lezen op een bord dat werd opgehouden door een vrouw in een Black Lives Matter t-shirt, terwijl ze in een menigte van publieke vakbondsactivisten protesteerde voor het recht om betaald te krijgen zonder daadwerkelijk les te geven aan kinderen. De menigte sleepte een guillotine en doodskisten mee tussen die vakbondsactivisten, en de velen van hen die de BLM-slogans van de racistische haatgroep dragen, en beweerden dat dit hun lot zou zijn als ze terug naar school moesten gaan.

"Sluit de klaslokalen, sluit de deuren!" riepen de protestgangers terwijl ze samen kwamen in een park in Brooklyn 15 minuten van waar de gevreesde chassidische bruiloften zouden plaatsvinden.

Geen woord over de vraag of burgemeester De Blasio de "ziekte detectives" die hij naar een Joodse bruiloft heeft gestuurd om de verspreiding van het virus onder de leden van de lerarenvakbond op te sporen.

Alsof dat niet genoeg was, hielden, nadat de Democraten een enorme samenzwering tegen het Post Office hadden uitgevonden, honderden linkse activisten bijeenkomsten op postkantoren om die te redden van President Trump.

In Park Slope, de hipsterbuurt van De Blasio, verzamelden honderden activisten zich buiten een postkantoor terwijl ze borden omhoog hielden die ten onrechte beweerden dat Trump achter hun post aanzat.

Maar er werden geen "ziekte-detectives" gestuurd om hun voedselcollectieven, coffeeshops en bars te besluipen.

Het is oké om zich te verzamelen in de menigte in New York City, om welke reden dan ook, zolang het maar politiek is.

Ideeën hadden zich al lang verspreid door de Chassidische Joodse gemeenschap over de hypocrisie van het Democratische establishment, dat vergunningen geeft voor massabijeenkomsten zolang ze voor Black Lives Matter zijn. Chassidische huwelijkskomediegebruiken hadden zelfs dansers laten zien die schreeuwden, "Black Lives Matter."

"Als we het hebben over een Agenda voor Rechtvaardigheid, dan willen we vechten tegen het systemische racisme, ongelijkheid en onrechtvaardigheid in onze samenleving," beweerde gouverneur Cuomo in een toespraak eerder deze zomer.

Burgemeester De Blasio kondigde een Commissie voor Rassenrechtvaardigheid en Verzoening aan, om dit systematische racisme aan te pakken.

Intussen zijn hun besturen betrokken in systematisch antisemitisme.

"Mijn boodschap aan de Joodse gemeenschap, en aan alle gemeenschappen, is zeer eenvoudig: de tijd van waarschuwingen is voorbij", zo had De Blasio schaamteloos getweet.

Die tweet werd gevolgd door een spervuur van tweets waarvan de leden van de gemeenschap getuigden dat ze religieuze Joden eruit hadden gepikt.

Als een politicus de "zwarte gemeenschap" had gewaarschuwd en deze vervolgens met hun pesterijen had aangevallen, dan zouden we een nationale dialoog hierover voeren, in plaats van een media-embargo.

De Blasio's discriminerende acties leidden tot een brief van de afdeling Burgerrechten van het Ministerie van Justitie, waarin hij werd gewaarschuwd voor het gebruik van de ene standaard voor Black Lives Matter bijeenkomsten en de andere voor religieuze bijeenkomsten.

Maar er is weinig veranderd.

In juni, op het hoogtepunt van de BLM-rellen, werd Cuomo gefotografeerd bij het ondertekenen van zijn anti-politie wetsvoorstel, naast Al Sharpton, met een aantal activisten en politici, zonder maskers, en zonder een spoor van sociale afstand. Foto's en video's tonen een verzameling van fotografen en aanwezigen die in een hechte groep samenkomen om de beste foto van Cuomo en Sharpton op het evenement te krijgen.

Niemand handhaafde de voorschriften of de maskers op deze indoorbijeenkomst van gouverneur Cuomo. En geen woord door de corrupte politicus over hun eigen respectloze, onwetende gedrag.

De essentie van systematisch racisme is niet de verschillende uitkomsten, een belangrijk principe van de antiracistische beweging, maar verschillende normen die worden toegepast op verschillende groepen op basis van hun identiteit.

Zwarte nationalisten en hun bondgenoten hebben aangedrongen op het herdefiniëren van racisme als toegang tot de macht. De Cuomo-gebeurtenis en het Chassidische bruiloftsoptreden spreken boekdelen over racisme en macht.

In New York kun je met duizenden en honderden mensen in opstand komen en protesteren, zolang het maar voor de juiste politieke zaak is, maar een bruiloft, een religieuze dienst of een protest voor de verkeerde zaak zal heel anders worden behandeld. Systematische discriminatie, en in het bijzonder systematisch antisemitisme, is reëel en wordt door de Democratische politici beoefend om ons de les te lezen over systematisch racisme.

Het is hun systeem en hun racisme. En je hoeft er niet lang naar te kijken om het te zien.

Ga gewoon naar een Black Lives Matter protest én een orthodox-Joodse bruiloft, en zie waar Cuomo en De Blasio aanwezig zijn, en wie ze de les lezen over "oneerbiedig" gedrag.

Bron: Cuomo, De Blasio Go After Jewish Weddings, Cheer Black Lives Matter Riots | Frontpagemag