www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Coronavirus COVID-19 Pandemie: het echte gevaar is "Agenda ID2020"

Wat is het beruchte ID2020? Het is een alliantie van publiek-private partners waaronder VN-agentschappen en het maatschappelijk middenveld. Het is een elektronisch ID-programma dat gebruik maakt van algemene vaccinatie als platform voor digitale identiteit.

Door Peter Koenig - 12 maart 2020

Het lijkt erop dat hoe meer er geschreven wordt over de oorzaken van het Coronavirus - hoe meer de geschreven analyses overschaduwd worden door propaganda en angsthazerij. Vragen naar de waarheid en argumenten voor waar te zoeken naar de oorsprong en hoe het virus zich mogelijk heeft verspreid en hoe het te bestrijden, gaan verloren in het rumoer van een baldadige chaos. Maar is dat niet wat de "Zwarte Mannen" achter deze bedoelde pandemie willen - chaos, paniek, hopeloosheid, wat leidt tot menselijke kwetsbaarheid - een volk dat een gemakkelijke prooi wordt voor manipulatie?

Vandaag verklaarde de WHO het coronavirus COVID-19 tot een "pandemie" - terwijl er niet het minste spoor van een pandemie is. Een pandemie kan een aandoening zijn, wanneer het sterftecijfer voor infectie meer dan 12% bereikt. In Europa bedraagt het sterftecijfer ongeveer 0,4%, of minder. Behalve in Italië, dat een speciaal geval is, waar de piek van het sterftecijfer 6% bedroeg (zie hieronder voor verdere analyse).

China, waar het sterftecijfer slechts een paar weken geleden een piek bereikte van ongeveer 3%, is terug naar 0,7% - en is snel dalend, aangezien China de ziekte volledig onder controle krijgt - en dat met behulp van een nog niet benoemd medicijn dat 39 jaar geleden door Cuba is ontwikkeld, genaamd "Interferon Alpha 2B (IFNrec)", zeer effectief voor de bestrijding van virussen en andere ziekten, maar dat niet bekend is en gebruikt wordt in de wereld, omdat de VS onder het illegale embargo van Cuba niet toestaat dat de medicatie internationaal op de markt wordt gebracht.

De WHO heeft waarschijnlijk orders gekregen van "boven", van de mensen die ook Trump en de "leiders" (sic) van de Europese Unie en haar lidstaten aansturen, degenen die de wereld met kracht willen controleren - One World Orde.

Dit ligt al jaren op de tekentafel. De uiteindelijke beslissing om NU door te gaan, werd in januari 2020 genomen op het World Economic Forum (WEF) in Davos - uiteraard achter zeer gesloten deuren. De Gates, GAVI (een vereniging van vaccinatiebevorderende farmaceuten), Rockefellers, Rothschilds e.a., zij staan allemaal achter deze beslissing - de implementatie van Agenda ID2020 - zie hieronder.

...

Nadat de pandemie officieel is uitgeroepen, kan de volgende stap - ook op aanbeveling van de WHO, of van individuele landen, "dwangvaccinatie" zijn, onder toezicht van de politie en/of het leger. Degenen die weigeren kunnen worden gestraft (boetes en/of gevangenisstraf - en toch gedwongen worden gevaccineerd).

Als er inderdaad geforceerd gevaccineerd wordt, een andere bonanza voor Big Pharma, weet men echt niet wat voor soort cocktail er in het vaccin wordt gestopt, misschien een langzame moordenaar, die pas over een paar jaar in actie komt - of een ziekte die alleen de volgende generatie treft - of een hersenbeschadigende stof, of een gen dat vrouwen onvruchtbaar maakt... alles is mogelijk - altijd met het doel om de bevolking volledig onder controle te krijgen en de bevolking te verminderen. Over een paar jaar weet men natuurlijk niet waar de ziekte vandaan komt. Dat is het niveau van de technologie die onze bio-oorlogslaboratoria hebben bereikt (VS, VK, Israël, Canada, Australië...).

Een andere hypothese, op dit punt slechts een hypothese, maar een realistische, is dat samen met de vaccinatie - zo niet met deze, dan mogelijk met een latere, een nano-chip kan worden geïnjecteerd, onbekend bij de persoon die wordt gevaccineerd. De chip kan op afstand worden opgeladen met al uw persoonlijke gegevens, inclusief bankrekeningen - digitaal geld. Ja, digitaal geld, dat is waar "ze" op uit zijn, dus je hebt echt geen controle meer over je gezondheid en andere intieme gegevens, maar ook over je inkomsten en uitgaven. Uw geld kan worden geblokkeerd of weggehaald - als 'sanctie' voor wangedrag, voor het tegen de stroom in zwemmen. Je kunt een gewone slaaf van de meesters worden. Vergelijkbaar met het feodalisme kan doen lijken op een wandeling in het park.

Het is niet voor niets dat Dr. Tedros, Directeur-Generaal van de WHO, een paar dagen geleden zei dat we in de richting van digitaal geld moeten gaan, omdat fysiek papier- en muntgeld ziekten kan verspreiden, vooral endemische ziekten, zoals het coronavirus. Een voorbode voor de dingen die komen gaan? - Of voor de dingen die hier al gebeuren? - In veel Scandinavische landen is contant geld grotendeels verboden en zelfs bij een chocolade bar alleen nog maar elektronisch worden betaald.

We zijn op weg naar een totalitaire staat van de wereld. Dit maakt deel uit van Agenda ID2020 - en deze stappen moeten nu worden uitgevoerd - wat al lang is voorbereid, onder andere door de coronavirussimulatie bij Johns Hopkins in Baltimore op 18 oktober 2019, gesponsord door het WEF en de Bill and Melinda Gates Foundation.

Bill Gates, een van de belangrijkste pleitbezorgers van vaccinaties voor iedereen, vooral in Afrika, is ook een groot voorstander van bevolkingsvermindering. Bevolkingsreductie is een van de doelen van de elite binnen het WEF, de Rockefellers, Rothschilds en Morgens - en nog een paar andere. Het doel: minder mensen (een kleine elite) kunnen langer en beter leven met de verminderde en beperkte middelen die Moeder Aarde rijkelijk aanbiedt.

Dit werd al in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw openlijk gepropageerd door Henry Kissinger, minister van Buitenlandse Zaken in de regering van de Nixon, een mede-ingenieur van de Vietnamoorlog, en hoofdverantwoordelijke voor de semi-clandestiene bombardementen op Cambodja, een genocide op miljoenen ongewapende Cambodjaanse burgers. Samen met de coup die de CIA-Kissinger op 9/11, 1973, in Chili pleegde, waarbij de democratisch gekozen Salvador Allende werd vermoord en de militaire dictator Pinochet aan de macht kwam, heeft Kissinger oorlogsmisdaden gepleegd. Vandaag de dag is hij als het ware een woordvoerder van Rockefeller en hun "Bilderberger Society".

Lees meer: Meer dan alleen een Virus

Twee weken na de computersimulatie in het Johns Hopkins Medical Center in Baltimore, Maryland, die 65 miljoen doden (!) produceerde, verscheen het COVID-19 virus voor het eerst in Wuhan. Inmiddels is het vrijwel zeker dat het virus van buitenaf naar Wuhan is gebracht, waarschijnlijk vanuit een bio-oorlogslaboratorium in de VS. Zie ook hier en hier.

*

Wat is de beruchte ID2020? Het is een alliantie van publiek-private partners, waaronder VN-agentschappen en het maatschappelijk middenveld. Het is een elektronisch ID-programma dat gebruik maakt van algemene vaccinatie als platform voor digitale identiteit. Het programma maakt gebruik van bestaande geboorteregistratie- en vaccinatieoperaties om pasgeborenen te voorzien van een draagbare en blijvende biometrisch gekoppelde digitale identiteit. GAVI, de Global Alliance for Vaccines and Immunization, identificeert zichzelf op haar website als een wereldwijd gezondheidspartnerschap van publieke en private organisaties die zich inzetten voor "immunisatie voor iedereen". GAVI wordt gesteund door de WHO en haar belangrijkste partners en sponsors zijn natuurlijk de farmaceutische industrie.

De ID2020 Alliance heeft op hun top in 2019, getiteld "Rising to the Good ID Challenge", in september 2019 in New York besloten om hun programma in 2020 uit te rollen, een besluit dat in januari 2020 door het WEF in Davos is bevestigd. Hun digitale identiteitsprogramma zal worden getest met de regering van Bangladesh. GAVI, de Vaccine Alliance, en "partners uit de academische wereld en de humanitaire hulpverlening" (zoals zij het noemen), maken deel uit van de pionierspartij.

Is het toeval dat ID2020 wordt uitgerold bij het begin van wat de WHO een pandemie noemt? - Of is een pandemie nodig om de meerdere verwoestende programma's van ID2020 te 'uitrollen'?

Hier is wat Anir Chowdhury, beleidsadviseur van het Bangladeshi overheidsprogramma, te zeggen heeft:

"We implementeren een toekomstgerichte benadering van digitale identiteit die individuen controle geeft over hun eigen persoonlijke informatie, terwijl we nog steeds voortbouwen op bestaande systemen en programma's. De regering van Bangladesh erkent dat het ontwerp van digitale identiteitssystemen verstrekkende gevolgen heeft voor de toegang van individuen tot diensten en middelen van bestaan, en we willen graag een voortrekkersrol spelen bij deze aanpak.

Wow! Weet Mr. Anir Chowdhury waar hij aan begint?

Terug naar de pandemie en de paniek. Genève, de Europese zetel van de Verenigde Naties, inclusief het hoofdkwartier van de WHO, wordt in principe afgesloten. Niet in tegenstelling tot de sluiting die begon in Venetië en zich later uitbreidde naar Noord-Italië tot een paar dagen geleden - en nu dekt de sluiting heel Italië. Een soortgelijke lock-down kan binnenkort ook door Frankrijk - en andere Europese vazalstaten - worden overgenomen, net als door het Anglo-Zionistische rijk.

Er circuleren tal van memoranda met een soortgelijke paniekzaaiende inhoud van verschillende VN-agentschappen in Genève. Hun belangrijkste boodschap is - annuleer alle dienstreizen, alle evenementen in Genève, bezoeken aan het Palais des Nations, de kathedraal van Genève, andere monumenten en musea. De laatste richtlijnen instrueren veel agentschappen hun personeel om vanuit huis te werken, om geen risico's te lopen op besmetting via het openbaar vervoer.

Deze sfeer van paniek en angst - overtreft elk gevoel van realiteit, wanneer de waarheid er niet toe doet. Mensen kunnen niet eens meer nadenken over de oorzaken van wat er achter zit. Niemand gelooft je (meer), als je verwijst naar Event 201, de coronavirussimulatie, de Wuhan Military Games, de afsluitende laatste 7 augustus, van het hoogbeveiligde biologische oorlogslaboratorium in Fort Detrick, Maryland... wat op een gegeven moment voor velen een eyeopener had kunnen zijn, dan is dat vandaag de dag pure samenzweringstheorie. De kracht van propaganda. Een destabiliserende macht - het destabiliseren van landen en mensen, het vernietigen van economieën, het creëren van ontberingen voor mensen die hun baan kunnen verliezen, meestal degenen die het zich het minst kunnen veroorloven.

Ook wordt het op dit moment steeds belangrijker om de mensen eraan te herinneren dat de uitbraak in China gericht was op het Chinese genoom. Is het later gemuteerd om de 'grenzen' van het Chinese DNA te overschrijden? Wanneer is dat gebeurd? Want in het begin was het duidelijk dat zelfs de besmette slachtoffers in andere delen van de wereld, tot 99,9% van de Chinese afkomst behoorden.

Wat er later gebeurde, toen het virus zich verspreidde naar Italië en Iran, is een andere kwestie, en opent de weg voor een aantal speculaties.

(i) Er circuleerden verschillende stammen van het virus achter elkaar - om landen over de hele wereld te destabiliseren en de bevolking en de media in verwarring te brengen, zodat vooral niemand van de mainstream tot de conclusie kan komen dat de eerste stam gericht was op China in een bio-oorlog.

(ii) In Iran heb ik een sterk vermoeden dat het virus een verbeterde vorm van MERS was (Middle East Respiratory Syndrome, door de mens veroorzaakt, brak voor het eerst uit in Saoedi-Arabië in 2012, gericht op het Arabische genoom) - dat op de een of andere manier werd geïntroduceerd in overheidskringen (door middel van aerosol spray?) - met als doel "Regime Change" door COVID19-veroorzaakte de dood. Het is Washingtons wishful thinking voor ten minste de laatste 30 jaar.

(iii) In Italië - waarom Italië? - Misschien omdat Washington/Brussel Italië hard wilde treffen omdat het officieel het eerste land was dat een Belt and Road (BRI) overeenkomst met China tekende (eigenlijk was het eerst Griekenland, maar niemand wordt verondersteld te weten dat China Griekenland kwam redden, vernietigd door de broeders van Griekenland, de EU-leden, voornamelijk Duitsland en Frankrijk).

(iv) De hype over het hoge sterftecijfer in Italië, vanaf het moment van dit schrijven: 10.149 infecties vs. 631 sterfgevallen = sterftecijfer van 6,2 (in vergelijking met Iran: 8042 infecties vs. 291 sterfgevallen = 3,6 cijfer voor sterfgevallen). Het sterftecijfer van Italië is bijna het dubbele van dat van Iran en bijna het tienvoudige van dat van het gemiddelde Europa. (Zijn deze discrepanties het gevolg van tekortkomingen in de vaststelling van betrouwbare gegevens met betrekking tot "infecties", zie onze opmerkingen met betrekking tot Italië hieronder).

Waarom? - Is Italië getroffen door viruspaniek? Is er een veel sterkere stam in Italië geïntroduceerd?

De gewone griep in Europa in het seizoen 2019 / 2020 heeft blijkbaar tot nu toe ongeveer 16.000 mensen gedood (in de VS ligt het dodental volgens CDC tussen 14.000 en 32.000, afhankelijk van welke CDC-website u bekijkt).

Zou het kunnen dat er onder de Italiaanse coronavirusslachtoffers ook gewone griepslachtoffers waren, aangezien de getroffen slachtoffers meestal ouderen zijn met aandoeningen aan de luchtwegen? Ook lijken de symptomen sterk op die van het coronavirus en de gewone griep, en niemand stelt vragen en controleert het verhaal van de officiële autoriteiten?

Misschien komen niet alle coronavirusstammen uit hetzelfde laboratorium. Een journalist uit Berlijn van Oekraïense afkomst vertelde me vanmorgen dat er in Oekraïne zo'n 5 hoogbeveiligde Amerikaanse bio-oorlogslaboratoria zijn. Ze testen regelmatig nieuwe virussen op de bevolking - maar als er in de omgeving van de laboratoria vreemde ziektes uitbreken, mag niemand erover praten. Iets dergelijks, zegt ze, gebeurt in Georgië, waar nog meer Pentagon/CIA bio-oorlogslaboratoria zijn - en waar ook nieuwe en vreemde ziektes uitbreken.

Dit alles maakt het samengestelde beeld nog gecompliceerder. Overkoepelend is deze super-hype gedreven door winst, de zoektocht naar onmiddellijke winst, onmiddellijke voordelen in het lijden van de mensen. Deze paniekzaaierij is het honderdvoudige van wat het waard is. Wat deze hoofdleiders van de onderwereld, die doen alsof ze de bovenwereld besturen, misschien verkeerd berekend hebben, is dat in de huidige geglobaliseerde en enorm uitbestede wereld het westen nu massaal afhankelijk is van China's toeleveringsketen, voor consumptiegoederen, en voor intermediaire goederen - en vooral voor medicatie en medische apparatuur. Minstens 80% van de medicijnen of ingrediënten voor medicijnen en medische apparatuur komen uit China. De afhankelijkheid van West-China van antibiotica is nog groter, zo'n 90%. De potentiële gevolgen voor de gezondheid zijn verwoestend.

Tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 epidemie werd het productieapparaat van China voor alles bijna stilgelegd. Voor leveringen die nog steeds werden gedaan, werden de koopvaardijschepen regelmatig en categorisch teruggeroepen uit vele havens over de hele wereld. Het Westen heeft zichzelf dus in een 'tekort aan alles' modus gebracht door een de facto 'economische oorlog' tegen China te voeren. Hoe lang zal die duren? - Niemand weet het, maar de economie van China, die ongeveer de helft minder was, heeft zich snel hersteld tot meer dan 80% van wat het was voordat het coronavirus toesloeg. Hoe lang zal het duren om de achterstand in te halen?

Wat zit er allemaal achter? - Een totale onderdrukking met kunstmatig veroorzaakte paniek tot het punt waarop mensen schreeuwen "help, geef ons vaccinaties, zet de politie en het leger in voor onze veiligheid" - of zelfs als de publieke wanhoop niet zo ver gaat, zou het gemakkelijk zijn voor de EU en de Amerikaanse autoriteiten om een militaire fase van beleg op te leggen voor "de bescherming van de gezondheid van het volk". In feite heeft het CDC (Center for Disease Control in Atlanta) al harde dictatoriale richtlijnen ontworpen voor een "noodsituatie op gezondheidsgebied".

Samen met gedwongen vaccinatie, wie weet wat zou worden opgenomen in de cocktail van ''mini-ziekten'' geïnjecteerd, en wat hun lange termijn effecten zouden kunnen zijn. Vergelijkbaar met die van GGO's, waar allerlei ziektekiemen ingebracht zouden kunnen worden zonder dat wij, 'het volk', dat weten?

We staan misschien net aan het begin van de implementatie van ID2020 - die gedwongen vaccinatie, bevolkingsvermindering en totale digitale controle voor iedereen omvat - op weg naar One World Orde - en wereldwijde financiële hegemonie - Full Spectrum Dominance, zoals de PNAC (Plan for a New American Century) het graag noemt.

Een meevaller voor China. China is doelbewust gericht op "economische vernietiging", vanwege haar snel oprukkende economie, een economie die binnenkort die van de nu heersende hegemon, de VS, zal inhalen, en vanwege China's sterke munt, de Yuan, die mogelijk ook de dollar als 's werelds belangrijkste reservevaluta zal inhalen.

Beide gebeurtenissen zouden het einde betekenen van de Amerikaanse dominantie over de wereld. De coronavirusziekte, is nu in meer dan 80 landen - en heeft de aandelenmarkten doen crashen, een daling van ten minste 20% in de afgelopen weken - en stijgt; van de gevreesde gevolgen door het virus van een economische vertraging, zo niet recessie, heeft de benzineprijzen binnen ongeveer twee weken bijna gehalveerd. Zonder de bemoeienis van de Chinese centrale bank is de waarde van de Yuan ten opzichte van de dollar echter tamelijk stabiel geweest, op ongeveer 7 Yuan voor een dollar. Dat betekent dat de Chinese economie, ondanks COVID-19, wereldwijd nog steeds veel vertrouwen geniet.

Advies aan China - koop alle Amerikaanse en Europese bedrijfsaandelen die je kunt kopen tegen de huidige bodemprijzen op van de aandelenmarkten die met een vijfde of meer zijn ingestort, plus de aankoop van veel oliefutures. Wanneer de prijzen zich herstellen, hebt u niet alleen miljarden, waarschijnlijk triljoenen uit het westen gekregen, maar u kunt ook aanzienlijke en invloedrijke aandelen in de meeste van de grootste Amerikaanse en Europese bedrijven bezitten of aanhouden - en u kunt helpen om het voortouw te nemen bij hun toekomstige inspanningen.

Er is echter een kleine zilveren rand die schittert aan de horizon vol donkere wolken. Het zou op wonderbaarlijke wijze een bewustwording kunnen zijn van een kritische massa die een einde zou kunnen maken aan dit alles. Hoewel we ver van zo'n wonder lijken te zijn, hebben we, ergens in een verborgen hoek van onze hersenen, allemaal nog een vonkje bewustzijn over. We hebben het spirituele vermogen om de rampkoers van het westerse neoliberale kapitalisme te verlaten en in plaats daarvan solidariteit, mededogen en liefde voor elkaar en voor onze samenleving te omarmen. Dat is misschien de enige manier om de impasse en het onheil van de westerse egocentrische hebzucht te doorbreken.

*

Noot voor de lezers: klik op de share-knoppen boven of onder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums, enz.

Peter Koenig is econoom en geopolitiek analist. Hij is ook een specialist op het gebied van waterbronnen en milieu. Hij werkte meer dan 30 jaar bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie over de hele wereld, ook in Palestina, op het gebied van milieu en water. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor Global Research; ICH; RT; Sputnik; PressTV; The 21st Century; Greanville Post; Defend Democracy Press, TeleSUR; The Saker Blog, the New Eastern Outlook (NEO); en andere internetsites. Hij is de auteur van 'Implosion - An Economic Thriller over War, Environmental Destruction en Corporate Greed', fictie gebaseerd op feiten en op 30 jaar ervaring van de Wereldbank over de hele wereld. Hij is ook co-auteur van The World Order and Revolution! - Essays van het Verzet. Hij is Onderzoeksmedewerker van het Centre for Research on Globalization.

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research

Copyright © Peter Koenig, Global Research, 2020

Bron: The Coronavirus COVID-19 Pandemic: The Real Danger is "Agenda ID2020" - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization