www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Grote Reset.

Hier een bericht van iemand die geen christen is maar toch duidelijk ziet waar deze wereld naar toe gaat.

December 2020

Hi,

Weer even een persoonlijke email. Stuur deze vooral door...het is cruciaal. We zijn op een cruciaal moment beland.

Als we niet snel massaal in opstand komen en de regering naar huis sturen via een directe democratie coup, is de kans groot dat we binnen no-time een digitale gevangenis in gedreven worden, waarbij iedereen die niet buigt en de spuit in zijn lichaam toelaat, complete uitsluiting boven het hoofd hangt.

De overheid hoeft vaccinatie niet verplicht te stellen, maar kan er simpelweg voor zorgen dat instanties u geen toegang tot hun gebouwen verstrekken, zodat het onmogelijk wordt om nog te functioneren.

Ook als u voor vaccinatie bent zou u dit artikel helemaal moeten uitlezen en ontdekken waarom de introductie van een vaccinatie identificatiekaart (“vaccin paspoort” of immuniteitspaspoort) feitelijk fascisme introduceert.

In 2012 zegde ik mijn baan op, omdat ik de toekomst die zich nu ontvouwt voorzag.

Al in 2014 voorspelde ik in een YouTube video een volgende pandemie PsyOp en de eerste uitgave van mijn boek, van november vorig jaar, herhaalde ik deze voorspelling. Waarom kon ik dit voorzien? Noem het helderziendheid of noem het simpelweg het herkennen van het master-script. Feitelijk stel ik dat iedereen kan voorzien welke kant het opgaat als je even de moeite doet om alle signalen goed te lezen.

Daarom vatte ik mijn bevindingen samen in een boek. Als u dat gelezen heeft, weet ook u exact wat er nog aan zit te komen. De tweede druk van dat boek heeft enkele aanvullingen die het begrip nog completer maken. Na het lezen van dat boek, zal één ding heel duidelijk zijn:

Vaccinatie is de weg naar het transhumanisme via de belofte van de onsterfelijkheid (‘wortel voor uw neus’) die moet leiden tot de complete samensmelting met AI (kunstmatige intelligentie); feitelijk bedoeld om uw bewustzijn te kapen.

Dit alles zal verlopen via de digitale slavernij en stapsgewijze transformatie van het menselijk DNA (vanuit the cloud) en het inpluggen op het brein (Brain Computer Interfaces), met als voorstadium het Chinees model social credit system, gekoppeld aan digitaal traceerbaar geld. Ook dit voorspel ik al jaren en heel specifiek heb ik al jaren artikelen gepubliceerd over dit Chinese sesame credit systeem.

Tot voor kort nam niemand dat toekomstbeeld nog heel erg serieus, tot we inmiddels aan den lijve ondervinden hoe alle signalen in die richting wijzen. We gaan toe naar een Chinees model totalitair controle systeem.

Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum, spreekt in zijn boek ‘Covid-19 the great reset’ heel duidelijk over een dergelijke toekomst. En die toekomst is Maoïstisch van origine en het streven van sociale beloning en afstraffing op gedrag werd al in 1940 in Mao’s kleine rode boek beschreven (zie toelichting).

Het stappenplan dat dit moest realiseren is eenvoudig samen te vatten. Eerst moest er een probleem van wereldwijde omvang komen, waarvoor je de massa angst kon inboezemen om ze vervolgens bereid te maken met open armen de vaccinatienaald te accepteren. Wat zien we nu om ons heen? Velen zijn inderdaad gezwicht voor de hypnotische werking en propaganda methoden van de media en zeggen “Gelukkig is het binnenkort allemaal snel weer voorbij nu de vaccins klaar zijn“.

De massa is ondertussen overtuigd dat elke vorm van kritiek tot de categorie ‘complotdenken’ behoort en dat is heel slim gerealiseerd door gecontroleerde-oppositie-kanalen als Fall Cabal, Lange Frans en dergelijke. Zij mochten waarheid vermengen met bewijsbare nonsens, zodat elke vorm van terechte kritiek als ‘kind met het badwater’ af geserveerd kon worden (toelichting). En doordat de meerderheid daardoor denkt dat ‘kritisch denken’ synoniem is voor ‘complotdenken’, kijkt de massa vol verwachting naar “de reddende spuit” uit.

Die reddende spuit is echter het begin van het digitale slavernij tijdperk. Beseft u dat goed.

Even los van de vraag hoe het met de PCR-test zit en wat er aan DNA wijzigend goedje reeds is ingebracht via die test of zal worden ingebracht via het vaccin, zal het wel of niet gevaccineerd zijn, worden gekoppeld aan een digitaal paspoort; een soort creditcard die je kunt gebruiken om een supermarkt te betreden, van de trein, taxi of vliegtuig gebruik te mogen maken of om in het ziekenhuis, het gemeentehuis en andere openbare gebouwen te worden toegelaten. Ook concerten, cafés en restaurants zullen waarschijnlijk zo’n kaartlezer bij de deur zetten.

Dat zal dan in de toekomst ook nog eens gekoppeld worden aan het wel of niet kunnen verlengen van je ID kaart, paspoort of rijbewijs, met alle gevolgen van dien. Wil je een bankrekening kunnen openen, dan heb je toch een ID kaart of paspoort nodig. Wil je een huis kunnen huren of alleen al een baan kunnen aannemen; in alle gevallen zal het weigeren van de identificatie documenten tot een kettingreactie aan ellende leiden.

Feitelijk is dus niet alleen het vaccin an sich een potentieel gevaar, maar is vooral het daaraan gekoppeld systeem de introductie van totalitair fascisme. En omdat de massa bang gemaakt is voor een onzichtbare vijand, waarvan we alleen maar Photoshop plaatjes hebben gezien en waarvan Louis Pastuer (de bedenker van de besmettingstheorie) zelf bewezen heeft dat besmettingsgevaar helemaal niet bestaat, zal de massa dit fascisme omarmen als noodzakelijk en positief.

Uitsluiting en labelen van mensen begon met de jodenster en is nu getransformeerd in het vaccin-paspoort. Dat vaccin-paspoort is de inverse van de jodenster, want het dragen van die jodenster leidde tot uitsluiting terwijl juist het niet dragen van het vaccin-paspoort tot uitsluiting zal leiden. Heb je zo’n paspoort niet, dan ben je nergens meer welkom en wordt je richting de afgrond gedwongen. Dat zal natuurlijk tot de nodige praktische problemen leiden en dat zal al snel tot psychische problemen leiden, waardoor de verplichte GGZ mensen kan wegstoppen.

Feitelijk is de introductie van een vaccin-paspoort dus de introductie van een fascistisch systeem. Maar 95% van de mensen om u heen zal dat prima vinden, want ze hebben liever dat u buitengesloten wordt dan dat zij besmet worden door dat verschrikkelijk gevaarlijke virus. En als u zich dan na een tijdje nog steeds niet hebt laten vaccineren, dan zullen ze waarschijnlijk ook staan te juichen dat die gevaarlijke elementen uit de maatschappij gehaald worden.

Hoe verkoop je een fascistisch systeem aan de massa dat ze normaliter nooit zouden accepteren? Maak ze bang voor een levensgevaarlijke vijand; zorg dat de schrik er flink in zit en dat ze in alle facetten van hun leven geraakt worden en ze zullen roepen om de oplossing. Dat fascistische jasje zal dan aanvaard worden als noodzaak.

We moeten deze nep-regering afzetten. Er is geen tijd meer te verliezen. Vecht alsof uw leven er vanaf hangt. Uw leven hangt er vanaf: u wordt fysiek overgenomen.

Zie hier hoe u in verzet kunt komen: directe democratie nu

Groetjes, Martin Vrijland

www.martinvrijland.nl