www.wimjongman.nl

(homepagina)

ALS 'DE GROTE RESET' RONDGAAT OP TWITTER, WETEN BIJBELPROFETIE-ONDERZOEKERS AL GENERATIES LANG OVER DE NIEUWE WERELDORDE EN DE ÉÉNWERELDREGERING.

 

We staan op de rand van een technologische revolutie die de manier waarop we leven, werken en met elkaar omgaan fundamenteel zal veranderen. Op een schaal in omvang en complexiteit waarop deze transformatie anders zal zijn dan wat de mensheid eerder heeft ervaren. We weten nog niet precies hoe het zich zal ontwikkelen, maar één ding is duidelijk: het antwoord daarop moet geïntegreerd en alomvattend zijn, waarbij alle belanghebbenden van het mondiale beleid, van de publieke en particuliere sector tot aan de academische wereld en het maatschappelijk middenveld, zal worden betrokken.

door Geoffrey Grider - 18 november 2020

 Terwijl de wereld zonder weerga volkomen verbaasd is over de gebeurtenissen die zich in 2020 ontvouwen, hebben wij die geloven in het Boek, geduldig gewacht op het begin van deze periode. Maak duseen notitie, schrijf het op: die tijd is begonnen.

Op dit moment en de laatste paar maanden op Twitter is de term 'The great reset' niet alleen trending daar, maar ook brandend op internet. Niet alleen dat, mensen hebben enthousiast gelezen over dingen als de 'vierde industriële revolutie', COVID-1984, menselijk implanteerbaar quantum dot microneedle vaccinatiesysteem, en al het andere dat zo'n onthullende wake-up call was in de nooit eindigende gekte van 2020. Maar niets van dit alles is nieuw of nieuws voor bijbelgelovigen die al langere tijd de Bijbelprofetie hebben bestudeerd in hun Bijbel.

"En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van het beest of het getal van zijn naam. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig." Openbaring 13:16-18

Ik ben gered sinds 14 maart 1991, en over een paar maanden zal dat 30 jaar geleden zijn en loop ik met de Heer in Zijn vergeving en genade. En voor de overgrote meerderheid van die tijd, ben ik een onderzoeker van het Boek geweest, met een speciale interesse in de Bijbelprofetieën over de Eindtijd. Dus geen verrassing dat de Heer mij deze bediening gaf van nowtheendbegins.com - [Nu Het Einde Begint], het verlangen van mijn hart in dienst van Hem. Terwijl de wereld zonder weerga volkomen verbaasd is over de gebeurtenissen die zich in 2020 ontvouwen, hebben wij die geloven in het Boek geduldig gewacht op het begin van deze periode. Maak een notitie, schrijf het op: die tijd is begonnen.

Dus met dat in gedachten, laten we eens kijken naar de krantenkoppen en zien waar ze staan op de Eindtijdlijn. Als je de volgende voorbeelden uit de krantenkoppen leest, bedenk dan hoe we nu worden opgesloten, en gedwongen om gezichtsmaskers te dragen, en binnenkort zullen we gedwongen worden om een vaccin te nemen en vervolgens gedwongen worden om een implanteerbare digitale identificatie te ontvangen. Deze dingen gebeuren nu, en wanneer ze tot rijpheid komen na de Opname van de Kerk, zal de profetie vervuld zijn. Dat is wat er nu gebeurt. Verander mijn gedachten, als je kunt.

( )

Een beetje schokkend als je uiteindelijk ontdekt dat de Eénwereldreligie niet maar een dingetje is, maar dat het allemaal samenkomt in 2020.

 

 

Terwijl jullie je in jullie huizen verstoppen, en gehoorzaam je gezichtlapjes dragen, is de nieuwe wereldorde zichzelf aan het verzamelen.

 

 

De Verenigde Arabische Emiraten zullen een nieuwe synagoge bouwen als onderdeel van een chrislam-interfaith-complex dat ook een moskee en kerk zal huisvesten en naar verluidt zal openen in 2022.

 

 

Bill Gates is de laatste tijd zo stil, toch? Hij is bezig met de verplichte vaccinaties en microchip digitale identificatie.

 

Ja, de de Opname vóór de verdrukking van de Kerk zal degenen verwijderen die gered zijn voordat deze dingen tot volle bloei komen, dus waarom zien we ze nu al terwijl de Gemeente nog hier is? Omdat in de Bijbel, alle bedelingen elkaar overlappen. Vanaf dit schrijven is het Kerktijdperk aan het vergaan, nog slechts enkele seconden te gaan, en deze wereld zonder weerga raast waanzinnig door terwijl zij zich voorbereiden op de komst van de Antichrist. Daarover gesproken, laat me het volgende hier nog zeggen.

Joe Bidens 'Donkere Winter' leger komt naar jouw stad. Dit zijn de eindtijden waar er geen toevalligheden zijn, en dingen gebeuren gewoon niet per ongeluk. Neem bijvoorbeeld de Joe Biden campagneslogan van 'Build Back Better', een zin die door de Verenigde Naties en de Nieuwe Wereldorde is gemaakt, lang voordat Joe Biden ermee begon. Dus waarom begon hij deze te gebruiken, en waarom praat hij nu over een 'donkere winter'? Ik zal je vertellen waarom. De wereld-elites die ons het evenement 201 en COVID-1984 brachten willen ons voorbereiden op de volgende stap – gedwongen vaccinaties. Donkere winter? Je hebt geen idee. Gedwongen blokkades, verplichte vaccinaties, menselijke implanteerbare immuniteitspaspoorten, en iets dat je de kamer uit zal sturen als je begrijpt wat het is – het 'groene zone afscherm-scenario' dat in je eigen huis plaatsvindt.

Bron: As 'The Great Reset' Trends On Twitter, Students Of Bible Prophecy Have Known For Generations About The New World Order And One World Government • Now The End Begins