www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wat God zei, zal gebeuren

27 september 2020 - door Daymond Duck

()

Verschillende mensen hebben mijn mening gevraagd over de recente vredesverdragen van Israël met de VAE en Bahrein, dus dit is mijn poging om het op schrift te stellen.

Bij de ondertekeningsceremonie op 15 september 2020 zei Israëls Premier Netanyahu: "Deze vrede zal zich uitbreiden naar andere Arabische staten en uiteindelijk kan het het Arabisch-Israëlisch conflict voor eens en altijd beëindigen.”

Deze verdragen werden historisch genoemd, een diepgaande geopolitieke verschuiving, verbluffend en een fundamentele herinrichting van het Midden-Oosten, enz.

Deze Verdragen zijn niet het "7-jarig verbond met velen" dat (dan) door de Antichrist zal worden bevestigd (Dan.9:27) en niet het begin van de verdrukking periode, maar ze zijn een zeer belangrijke stap in die richting en zullen uiteindelijk leiden tot mensen die "vrede en veiligheid" in de wereld verklaren (I Thess. 5:3).

Een verklaring van het Witte Huis over het buitenlands beleid op 15 september 2020 zegt zelfs: "De partijen zullen zich in hun betrekkingen laten leiden door de bepalingen van het Handvest van de Verenigde Naties en de beginselen van het internationaal recht die de betrekkingen tussen de staten regelen. In het bijzonder erkennen en respecteren zij elkaars soevereiniteit en recht om in vrede en veiligheid te leven [hetzelfde als "vrede en veiligheid"], en ontwikkelen zij vriendschappelijke betrekkingen van samenwerking tussen hen en hun volkeren en regelen zij alle geschillen tussen hen op vreedzame wijze.”

Verklaring: The White House

Een tweede verklaring over het buitenlands beleid, die op dezelfde datum door het Witte Huis werd gepubliceerd, luidt: "Vastbesloten om voor beide staten duurzame vrede, stabiliteit, veiligheid en welvaart [hetzelfde als "vrede en veiligheid"] te waarborgen en hun dynamische en innovatieve economieën te ontwikkelen en te versterken.”

2e verklaring: The White House

Een derde verklaring over buitenlands beleid is vrijgegeven door het Witte Huis op dezelfde datum en luidt: "De partijen hebben gesproken over hun gezamenlijke inzet voor het bevorderen van vrede en veiligheid [hetzelfde als "vrede en veiligheid"] in het Midden-Oosten en beklemtonen het belang van het omarmen de visie van de Abraham-Akkoorden, de verbreding van de kring van vrede; het erkennen van het recht van elke staat op soevereiniteit en te leven in vrede en veiligheid, en de voortzetting van de inspanningen voor het bereiken van een rechtvaardige, uitgebreide en duurzame oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict.”

3e verklaring The White House

Hier zijn een aantal andere dingen die onlangs mijn aandacht trokken:

Eén): Een vriend stuurde deze link naar mij van profetie-leraar Don Stewarts fascinerende interview van Dennis Swick, de eigenaar en oprichter van Channel TV:

https://hischannel.com/WorldNewsBriefing/1050A5

Op 17 september werd Swick geïnterviewd op Stewarts "World News Briefing" TV-programma.

Ongeveer na 30 minuten, na de reclame in het programma, begonnen Stewart en Swick te praten over het feit dat Elon Musk toestemming heeft gekregen om 12.000 satellieten in een baan om de aarde te plaatsen (hij wil dat aantal verhogen tot 40.000) om snel Internet en TV-service overal op aarde beschikbaar te maken.

Vele bijbelprofetiedocenten weten dat dit het voor de Antichrist en de valse profeet letterlijk mogelijk zal maken om alles over de hele wereld te volgen, om alle aankopen en verkopen na te gaan, en dat het voor iedereen op aarde mogelijk zal zijn om te zien hoe de Antichrist de twee getuigen doodt, om de lichamen van de twee getuigen op straat in Jeruzalem te zien liggen, en voor iedereen op aarde om de twee getuigen te zien opstaan uit de dood en in de hemel te worden opgenomen in het midden van de Verdrukking-periode (Openb.11).

Stewart wilde weten wanneer dit systeem (Starlink) klaar zou zijn: "Misschien over vijf jaar"?

Swick, die technische notities van Musk ontvangt, antwoordde: "Minder dan dat. Sommige mensen zullen dit jaar online gaan, en het systeem zal over een paar jaar operationeel zijn" (het hoeft slechts 3 ½ jaar na het begin van de verdrukking operationeel te zijn).

Twee): Een tweede ding dat mijn aandacht trok in het Stewart-Swick interview ging over sociale afstand.

Bill Gates wil dat iedereen op aarde genummerd wordt, getatoeëerd met een quantum dot tattoo, en gevaccineerd wordt voor het Coronavirus.

Hij wil degenen die weigeren een baan onthouden en het kopen en verkopen enz. weigeren.

Het enzym dat de kwantumstippen activeert in Gates' vaccin heet Luciferase (Lucifer was Satans naam toen hij viel; Jes. 14:12).

Swick sprak over waarom ambtenaren 7 feet (2 meter) in sociale afstand willen (hij versprak zich waarschijnlijk omdat het 6 feet (1,8 meter) is, en hij zei dat scanners de aantallen van mensen verkeerd kunnen inschatten als de mensen en hun aantallen te dicht bij elkaar staan, maar als de mensen minstens 7 feet van elkaar verwijderd zijn (hij bedoelt 6 feet), zullen de scanners de getallen nauwkeurig lezen.

Ik weet niet of dit juist is, maar Swick heeft een uitstekende kennis van technologie, en de media melden nu dat 6 feet van sociale afstand misschien niet genoeg is.

Drie): Op 17 september 2020 sprak Franklin Graham over wat God zei dat zal gebeuren, en ik denk dat het belangrijk is om Dr. Grahams mening te horen.

Hij had het over zijn aanstaande Gebedsmars in Washington, D.C. op 26 spetember 2020, en hij vertelde aan de Christian Post: "Ik voel gewoon dat er iets beweegt in ons land. Ik geloof niet dat ons land gespaard zal worden voor Gods oordeel. We zijn geen christelijke natie. We zijn een seculiere natie, en de secularisten willen God van alles beroven."

"Misschien kan deze verkiezing dat vertragen, maar we weten dat er op een dag een één-wereld systeem zal zijn. We weten dat mensen niet in staat zullen zijn om te kopen, te verkopen of te handelen tenzij ze het merkteken van de Antichrist hebben. We weten dat er een grote oorlog komt."

"We zien Gods oordeel over deze aarde komen vanwege de afwijzing van Zijn Zoon, en we zien de Heer Jezus Christus triomfantelijk terugkomen om een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde te vestigen. We weten hoe de laatste hoofdstukken van de geschiedenis geschreven zijn."

"Ik denk dat we in die tijd op Gods klok zitten, waar sommige van deze dingen zich net beginnen te ontvouwen. Om te zeggen dat we Gods klok niet kunnen resetten, in die zin dat hij van gedachten gaat veranderen, nee, het staat geschreven. Maar hij kan een beetje vertragen." The Christian Post

Ik ben het eens met alles wat Dr. Graham zei. God is nog steeds op de troon, en gebed verandert dingen.

Tegen de tijd dat dit artikel geplaatst is, zal de Gebedsmars geschiedenis zijn, maar Christenen moeten blijven bidden.

We zijn in een spirituele strijd voor het hart en de ziel van Amerika.

Vier): Wat Syrië betreft: de Russische economie lijdt eronder, Poetin verplaatst meer apparatuur en wapens naar Syrië, en Rusland wordt agressiever.

Dit heeft de VS ertoe aangezet om 100 troepen met voertuigen, helikopters en jets terug te sturen naar Syrië om de olievelden die onder Koerdische controle staan te beschermen.

Een Amerikaans bedrijf heeft net een deal gesloten met de Koerden om de olievelden te ontwikkelen en de ruwe olie te verkopen, en de Russen zijn daar erg ongelukkig mee.

Vijf): Met betrekking tot natuurrampen, de verschillende bosbranden die nu samenkomen, waardoor het grootste Californische bosbrand is ontstaan sinds het - bijhouden ervan begon in 1932, en 83% van de staat Utah heeft nu een "extreme" droogte noodsituatie.

Zes): Met betrekking tot verdorvenheid is in Chicago, IL het aantal moorden gestegen met 52% in 2019, en de overgrote meerderheid van de doden zijn gekleurde mensen.

Zwarte levens zijn belangrijk en het onteren van de politie gaat over het omverwerpen van de Amerikaanse regering, niet over het beschermen of verbeteren van het leven van gekleurde mensen.

In New York City zijn de moorden met 27% gestegen in 2019; moord, beroving, huiselijk geweld en andere misdaden zijn ook gestegen, en het verhaal is vergelijkbaar in andere steden.

Nu dreigen linkse activisten met gewelddadige rellen als President Trump en Mitch McConnell proberen de zetel van het Hooggerechtshof in te vullen die vacant is door de dood van Ruth Bader Ginsburg.

Trump en McConnell hebben niet toegegeven, en ze hebben een nominatie en een stemming zal komen.

Deze dingen zetten het podium op voor wat God zei dat er zal gebeuren.

God houdt van je, en als je dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat je een zondaar bent; geloof dat Jezus uit de maagd is geboren, de zondeloze zoon van God, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en opgewekt uit de dood; vraag Hem om je zonden te vergeven, je te reinigen, in je hart te komen en je Redder te zijn; vertel dan iemand dat je dit hebt gedaan.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond-Duck
duck_daymond@yahoo.com

Bron: What God Said Will Happen :: By Daymond Duck - Rapture Ready