www.wimjongman.nl

(homepagina)

De totalitaire toekomstige wil van de globalisten zal komen in de naam van de "openbare veiligheid"

()

Door Brandon Smith - 27 augustus 2020

Over de hele westerse wereld zijn er sinds 9/11 steeds meer stappen gezet in de richting van wat veel vrijheid-pleiters een "politiestaat" zouden noemen; een systeem waarin regeringen niet langer beperkt worden door de grenzen van burgerlijke vrijheden maar de macht krijgen om bijna alles te doen wat ze willen in naam van de openbare veiligheid. Het gebruik van "de wet" als middel om tirannie in een cultuur te injecteren is de eerste tactiek van alle totalitaristen.

Het idee is dat door overheidscriminaliteit simpelweg in de wetboeken te schrijven, criminaliteit op de een of andere manier gerechtvaardigd wordt door de wettelijke erkenning. Het is allemaal heel glad. Wanneer overheidsmisbruik van het volk wordt geïnitieerd, wordt het altijd geïnitieerd in de naam van wat "het beste is voor de samenleving als geheel."

Om de samenleving te redden, moeten de individuen die een samenleving vormen verheven of vernietigd worden. Deze mentaliteit is het tegenovergestelde van waar de grondleggers van Amerika voor vochten en stierven, maar zoals Thomas Jefferson ooit zei:

Rechtmatige vrijheid is onbelemmerde actie volgens onze wil binnen grenzen die om ons heen getrokken worden door de gelijke rechten van anderen. Ik voeg daar niet "binnen de grenzen van de wet" aan toe, omdat het recht vaak slechts de wil van de tiran is, en altijd wanneer het de rechten van het individu schendt.

In landen als Australië, die beweren Westerse democratische beginselen van vrijheid en heerschappij door het volk te waarderen, is de perceptie dat burgerrechten in het rechtskader worden vastgesteld net zoals ze in de VS zijn.

Er zijn echter een aantal opvallende verschillen en kwesties; met name Australische burgers (net zoals veel Europese burgers) hebben absoluut geen middelen om hun regering of de elites die hen regeren te beïnvloeden of te dwingen zich te beperken. Het zijn deze naties, waarin de bevolkingen meestal ontwapend zijn en tot rust gebracht, waar elke agenda voor tirannie het eerst zal worden vastgesteld. Maar daar komen we zo op terug...

Vergis u niet, er is een zeer OPEN en gemakkelijk herkenbare agenda van de globalisten om een sterk gecentraliseerd politiestaat-systeem op te zetten in elk land waar ze maar kunnen. Dit is geen samenzweringstheorie, dit is een samenzweringsfeit.

Al vele jaren zijn er tal van analisten, economen en geopolitieke deskundigen in de alternatieve media die het publiek hebben voorspeld en gewaarschuwd over de globalistische strategie van "orde uit chaos".

Met andere woorden, de ultra-rijke machthebbers die invloed uitoefenen op de meeste regeringen op aarde proberen de bestaande sociale orde te "hervormen" door het creëren van crisis en rampspoed. Door publieke wanhoop te creëren, hopen ze ons te verleiden om beperkingen op onze vrijheden te accepteren die we anders nooit zouden hebben overwogen.

Het doel van één mondiale economie en regering is door de elites keer op keer genoemd, maar het is nog steeds tot op de dag van vandaag genoemd als "samenzweringstheorie" of "paranoïde waanideeën". Ik kan deze elites en hun organisaties de hele dag citeren, maar ik zal een paar keuzes citeren om mijn punt te maken.

Als voormalig Staatssecretaris onder Clinton en lid van de Council on Foreign Relations schreef Strobe Talbot in 1992 in een artikel "America Abroad: The Birth Of The Global Nation", (Amerika buitenland: De geboorte van een wereldwijde natie.):

In de volgende eeuw zullen naties zoals wij die kennen, verouderd zijn; alle staten zullen één enkel, mondiaal gezag erkennen. Nationale soevereiniteit was toch niet zo'n goed idee.

Zoals elitair en Fabian Socialist HG Wells schetst in zijn non-fictie verhandeling getiteld; De Nieuwe Wereldorde:

...Wanneer de strijd definitief op weg lijkt te zijn naar een wereldsociale democratie, kunnen er nog steeds zeer grote vertragingen en teleurstellingen zijn voordat zij een efficiënt en weldoend wereldsysteem wordt. Ontelbare mensen ... zullen de nieuwe wereldorde haten ... en sterven door ertegen te protesteren. Als we proberen de belofte ervan te evalueren, moeten we rekening houden met het leed van een generatie van ontevredenen, velen van hen vrij dappere en bevallig uitziende mensen.

En wat dacht je van een van mijn favoriete onthullende citaten van Trilaterale Commissielid Richard N. Gardner, voormalig adjunct-staatssecretaris voor internationale organisaties onder Kennedy en Johnson? Hij schreef in het april-1974-nummer van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen (CFR) journal Foreign Affairs (pg. 558) een artikel getiteld "De harde weg naar de wereldorde":

Kortom, het 'huis van de wereldorde' zal van onderop moeten worden opgebouwd in plaats van vanbovenaf. Het zal eruit zien als een grote 'booming, zoemende verwarring', om William James' beroemde beschrijving van de werkelijkheid te gebruiken, maar een eind maken aan de nationale soevereiniteit, door het stukje bij beetje te eroderen, wat veel meer zal bereiken dan de ouderwetse frontale aanval.

Leden van globalistische stichtingen en denktanks zoals de CFR hebben de afgelopen decennia bijna elk Amerikaans regeringskantoor en Presidentieel kabinet bevolkt. Dit omvat ook de twee dozijn CFR leden in Donald Trumps kabinet. Het moeras droogleggen? Dat gaat niet gebeuren.

Zoals Harper 's Tijdschrift openhartig onthulde in een artikel uit 1958 getiteld 'School voor staatslieden':

De machtigste kliek in deze (CFR) groepen hebben één doel gemeen, ze willen de overgave van de soevereiniteit en de nationale onafhankelijkheid van de VS Ze zoeken de nationale grenzen en raciale en etnische loyaliteiten te beëindigen, zogenaamd om het bedrijfsleven te versterken en te zorgen voor wereldvrede. Waar zij naar streven zal onvermijdelijk leiden tot dictatuur en verlies van vrijheden door het volk. De CFR werd opgericht met het doel van ontwapening en onderdompeling van de Amerikaanse soevereiniteit, en nationale onafhankelijkheid in het bevorderen van een almachtige wereldregering.

De makkelijkste methode voor de globalisten om te krijgen wat ze openlijk zeggen te willen, is ofwel een crisis oproepen, of een bestaande crisis uitbuiten om de "soevereiniteit" uit te hollen. De huidige pandemie past perfect in dit plan, maar voordat de soevereiniteit op nationaal niveau kan worden opgeheven, moeten ze eerst de soevereiniteit op individueel niveau ondermijnen.

Acties binnen de VS en de Verenigde Staten suggereren een versnelde aanval op de persoonlijke vrijheden.

Er zijn zusterstichtingen voor het CFR in veel andere landen. Zo hebben ze in Australië het sterk ingebedde en invloedrijke strategische Beleidsinstituut, dat consequent heeft gepleit voor volledige centralisatie van de overheidsmacht in de nasleep van de coronavirus pandemie.

Hun plan is om de beleidsadministratie te concentreren in de handen van een nieuwe "Commissie" of "afdeling", die bestaat uit de "helderste geesten". Deze commissie zou niet de taak hebben om Australië weer normaal te maken, maar om het publiek ervan te overtuigen het "nieuwe normaal" na de pandemie te accepteren.

De ASPI verkondigt enthousiast hun idee in een artikel getiteld 'Coronavirus respons, een kans om de toekomst voor Australia opnieuw uit te vinden':

De agenda van zo'n afdeling is nu niet om Australië weer normaal te maken na de pandemie. Het gaat over het opnieuw inbeelden wat Australië kan zijn en hoe we het kunnen laten gedijen en bloeien in onze toekomst voorbij het coronavirus en in het licht van droogte, bosbranden en klimaatverandering.

Denk aan het soort nieuwe economie dat we kunnen hebben na de gedwongen, snelle invoering van het verspreide thuiswerk en onderwijs via digitale middelen. We kunnen de toonaangevende digitale economie zijn die de Premier voor de pandemie wenste, niet tegen 2030, maar veel eerder.

Dit doet me onmiddellijk denken aan de push van na 9/11 om snel grondwettelijke bescherming te verwijderen, terwijl het publiek verblind werd door angst en verwarring. Zoals globalist Rahm Emanuel zou zeggen:

Je wilt nooit dat een ernstige crisis verloren gaat. En wat ik daarmee bedoel is een kans om dingen te doen waarvan je denkt dat je ze eerder niet kon doen.

Het ASPI onthult de ware agenda, namelijk de volledige federalisering en unilaterale tenuitvoerlegging van het recht zonder publieke goedkeuring. Het plan is om dit te doen door de pandemie volledig te benutten en vervolgens de snelle maatschappelijke veranderingen in de regeringsstructuur toe te passen. Dit zal dan lang na het verdwijnen van het coronavirus in naam van de economie, welzijnsprogramma's en de zogenaamde "opwarming van de aarde" worden voortgezet.

[In Nederland via de noodwet]

De pandemische respons is slechts een middel om een einde te maken, en het eindspel is de totale dominantie van de bevolking.

Ik richt me met name op Australië en de omliggende regio's, omdat dit de plek lijkt te zijn waar globalisten als eerste het technocratisch beleid uitvoeren. Of op zijn minst testen ze hun strategie en gebruiken ze de Australiërs als proefkonijnen. Als de ASPI zegt dat ze van plan zijn de pandemische veranderingen gewoon te behouden nadat het virus verdwenen is, hebben ze het niet alleen over het verschuiven naar een digitale economie.

Op dit moment slaan Australië en Nieuw-Zeeland de burgers met misschien wel de meest draconische maatregelen tot nu toe in de westerse wereld. Dit is het beleid dat de elites overal willen introduceren, maar ze gaan volledig los in Australië, en het wordt steeds erger.

In verschillende gebieden van Australië met "niveau 4" responsmaatregelen zijn ten minste de komende zes weken gehandhaafd, met inbegrip van avondklok, strikt maskerbeleid waaronder mensen gedwongen worden om buiten maskers te dragen (in tegenstelling tot alles wat wetenschap en virologie te zeggen heeft over lage mogelijkheid van transmissie in zonlicht en open lucht), zijn bewoners niet toe te staan om meer dan 3 mijl van hun huis te reizen en slechts één persoon uit een huishouden is het dan toegestaan om te vertrekken op een gegeven moment. Burgers die deze regels overtreden, krijgen 10.000 dollar boete of arrestatie. En ja, mensen worden gearresteerd gewoon omdat ze geen masker dragen of te ver van huis zijn.

In Nieuw-Zeeland is de situatie buitengewoon grimmig geworden, en ik denk dat het moet worden behandeld als een waarschuwing aan de Amerikanen, specifiek over onze potentiële toekomst, dat we toestaan dat het verhaal van "Volksgezondheid Veiligheid" wordt omgezet in een voertuig voor tirannie.

Terwijl Australië gebruik heeft gemaakt van quarantainevoorzieningen om mensen die als hoog risico worden beschouwd te dwingen om zich te isoleren, zijn in N-Z quarantainekampen nu volledig onder controle van het leger, en alle burgers die positief testen of verdacht worden Covid te hebben, kunnen worden gescheiden van hun families en worden geplaatst in de kampen met hotels die zijn omgezet in gevangenissen.

Het is de volledige verwijdering van persoonlijke vrijheden, allemaal door een toename van het aantal gevallen dat slechts 525 doden in Australië en 22 doden in Nieuw-Zeeland heeft opgeleverd.

Ik denk dat de reden waarom Australië en Nieuw-Zeeland als eerste het doelwit zijn van dit niveau van beperkingen, is dat ze bijna volledig ontwapend zijn en geen middelen hebben om zich te verdedigen tegen regeringsovertreding. Dat gezegd hebbende, zie ik tekenen dat soortgelijke maatregelen ook in de VS zullen worden uitgeprobeerd. In staten als New York, zijn er low-key programma's om Covid-checkpoints op te zetten om voertuigen te stoppen en te controleren die de staat binnenkomen. Hiermee beginnen zwaardere beperkingen.

Ten eerste zullen controlepunten worden ingesteld in de naam van het vasthouden van geïnfecteerde mensen uit een staat of stad. Dan zullen dezelfde controleposten gebruikt worden om mensen te weerhouden een staat of stad te verlaten. Vervolgens worden willekeurig controlepunten ingesteld om mensen te testen op koorts of symptomen van ziekte.

Indien het toegestaan wordt om door te gaan, is de natuurlijke progressie van de controlepunten om de bevolking bang te maken om nergens heen te reizen om welke reden dan ook. Net als in Australië en NZ zullen mensen in hun huizen worden opgesloten. In dit stadium zal het gemakkelijker zijn om wetten of uitvoerende orders in te voeren om mensen te straffen voor het verlaten van hun huis; ze zullen al gewend zijn om thuis vast te zitten.

Bovendien roepen elites en globalisten binnen de VS op tot harde blokkades voor minstens zes weken, net als de niveau 4 lockdowns in Australië. De Federal Reserve lid Neel Kashkari beweerde onlangs dat Amerikanen meer sparen, dus moeten ze worden onderworpen aan harde uitsluitingen "omdat ze het zich kunnen veroorloven".

Virginia is de verplichte Covid vaccinaties aan het plannen, hoewel vaccins voor SARS en andere virussen in het verleden onmogelijk zijn gebleken om te ontwikkelen. En haastige vaccins hebben een geschiedenis van het beschadigen of doden van mensen in plaats van het beschermen ervan. Los van het feit dat het immoreel is om de overheid de macht te geven om burgers te dwingen iets in hun lichaam te injecteren.

Wat nu? Covid-kampen? Ja, tenzij Amerikanen een harde opstelling innemen. De reguliere media stellen deze strategie al maanden voor. De Washington Post applaudisseerde voor het gebruik van gedwongen isolatiekampen in andere landen en vraagt waarom de VS deze nog niet als buitenhavens voor buitenlandse reizigers heeft gebruikt?

De reden is dit: veel Amerikanen zullen niet instemmen met dergelijke maatregelen en zullen geweld in natura gebruiken tegen iedereen die hen probeert op te sluiten vanwege een virus dat hoogstens een matige bedreiging vormt voor een klein percentage van de bevolking.

Dat gezegd hebbend, ga er niet van uit dat het establishment het uiteindelijk hier niet zal proberen. Dat zullen ze. Wees er klaar voor als ze dat doen. Kijk naar de acties in plaatsen als Australië en NZ en vraag jezelf af, ben ik bereid om daarin mee te gaan? En zo ja, voor hoe lang? Omdat de globalisten van plan zijn dat deze beperkingen het "nieuwe normaal" wereldwijd zal worden.

Oorspronkelijk gepubliceerd bij Activist post - ge-reposed met toestemming.

Bron: The Totalitarian Future Globalists Want Will Come In The Name Of 'Public Safety'