www.wimjongman.nl

(homepagina)

Globalisten gebruiken COVID-19 om de VN-agenda-2030 tien jaar eerder dan gepland in te luiden: 'The Brave New World'.

 

Bill Gates, links, NIH-directeur Dr. Francis Collins en NIAID-directeur Dr. Anthony Fauci op een wereldwijde gezondheidsworkshop van de Gates Foundation in 2017 over onderwerpen die vaccinonderzoek omvatten.

 

 

 

 

Het is tijd voor alle echte patriotten om een standpunt in te nemen, of het risico te lopen om blindelings naar een nieuw donker tijdperk te worden geleid.

Toen Alexandria Ocasio Cortez, ook wel bekend als AOC, de doelstellingen van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling herschreef en deze herdoopte tot 'Green New Deal', hoorden we veel conservatieven hardop lachen.

Dat kon ze toch niet menen? Maar wie lacht er nu? AOC heeft alles gekregen van wat ze wilde in de Green New Deal.

Het is tijd voor President Trump om dit nachtmerrieachtige experiment te beëindigen.

We hebben duidelijkheid en sterk leiderschap nodig.

Stop de schouderkloppende dagelijkse persbijeenkomsten waar 90 procent van de inhoud bestaat uit het feliciteren van zichzelf en de gouverneurs voor hun prachtige aanpak van deze crisis.

Laten we eerlijk zijn, de meesten hebben de Grondwet genegeerd en hun eigen gezag overschreden.

We hebben een vaste datum nodig voor wanneer deze lockdowns zullen eindigen; en onze leiders moeten zich aan die datum houden; en niet alleen om een datum eruit te gooien om die later te verlengen.

We willen ons hele land terug. Niet in delen, niet in fases.

De adviseurs van de president, Drs. Fauci en Birx, zijn ontmaskerd als fraudeurs en mogen het beleid niet langer dicteren.

Ze hebben de president overtuigd om slechte beslissingen te nemen op basis van gebrekkige wetenschap en speculatieve computermodellen met valse aannames. Ze zitten tot aan hun nek in de belangenconflicten, waarbij ze meestal te maken hebben met de 'Bill en Melinda Gates Foundation' en haar vele wereldwijde partners met hun verplichte vaccins en een wereldwijd ID-systeem dat gebruikt kan worden voor het volgen van individuele Amerikanen.

Voor elke politicus die aan kleine bedrijven vertelt dat ze "niet-essentieel" zijn, en dat op basis van het advies van deze twee door Gates gefinancierde kwakzalvers, staat gelijk aan het centrale comité van de oude USSR dat de 'kulaks' vertelde om van hun land af te gaan en te gaan werken in een fabriek.

Onder Stalin kon de Sovjetstaat de kulakken die op het land werkten niet controleren, dus hebben ze het land onteigend. Ze namen het over. Is dat dezelfde strategie die Gates heeft voor de vele kleine mamma-en-pappabedrijven in Amerika? Dwing ze eruit en zorg dat ze gaan werken voor Amazon, Walmart of een ander mega-bedrijf waar ze beter in de gaten gehouden kunnen worden.

Sorry, maar dit hier is niet de Sovjet-Unie of het communistische China.

De staat heeft onder de Amerikaanse grondwet niet de autoriteit om een Amerikaan het recht op een eerlijk inkomen te ontnemen. Virus of geen virus.

Op zichzelf bezien zal hij altijd naar de opeenstapeling van de macht grijpen. Als de staat eenmaal het recht heeft opgeëist om de macht over een bepaald gebied van je leven uit te oefenen, geeft hij dat zelden terug.

Gouverneurs hebben de macht opgeëist om ons te vertellen wanneer we naar de kerk kunnen gaan, waar we wel en niet kunnen werken. Tot nu toe lijken de meeste Amerikanen daar goed mee om te gaan.

De willekeurige uitoefening van ruwe staatsmacht is overal in de huidige situatie adembenemend duidelijk, maar toch zijn zo weinig mensen in staat om het te onderscheiden.

Waarom wordt het bijvoorbeeld als niet-essentieel beschouwd om te winkelen in Michigan voor zaden, bloemen, planten en struiken, terwijl over de grens in Ohio dergelijke aankopen legaal zijn?

Waarom mag je in de meeste staten wel naar een slijterij, een apotheek of een overvolle Walmart, maar niet naar de kerk?

Dit zijn beslissingen die de regering heeft genomen voor Amerikaanse burgers, waarvoor geen grondwettelijke gronden zijn.

Als politici deze basisrechten willen schenden, moeten ze ophouden lafaards te zijn en de staat van beleg afkondigen, waardoor de Amerikaanse grondwet formeel wordt opgeschort.

Je kunt geen taart eten die je niet krijgt, ook kun je geen burgerlijke vrijheden wegnemen en tegelijk beweren dat de Grondwet nog steeds van kracht is.

Wie is Anthony Fauci?

Er is ook enige duidelijkheid over de achtergronden van de experts waarop onze politici vertrouwden bij het verordenen van de lockdowns.

Om te beginnen: COVID-19 is een zeer besmettelijk virus dat serieus genomen moet worden.

Maar laten we niet vergeten dat minstens 98 procent van de mensen die COVID-19 krijgen, volledig herstellen. Het wordt tijd dat we allemaal de relevante vraag onder ogen zien: Zijn we bereid om onze vrijheden, onze manier van leven, op te offeren op het altaar van een gezondheidscrisis die een 2 procent risico op de dood met zich meebrengt?

Je kunt veilig stellen dat Drs. Anthony Fauci en Deborah Birx, de twee deskundigen op het gebied van besmettelijke ziekten, die aan het hoofd staan van de Coronavirus-taskforce van president Trump, hun advies niet zullen wijzigen, hoewel de oorspronkelijke gegevens waarop zij zich baseerden bij het aanbevelen van deze lockdowns nep bleken te zijn.

Er zijn geen honderdduizenden dode lichamen geweest; en de doomsday-voorspellingen van "overladen ziekenhuizen" zijn nooit uitgekomen, behalve een paar plaatsen in New York City .

Fauci en Birx hebben een lange staat van dienst als het gaat om het werken met Bill Gates en zijn rasverbeteringsvisie op de wereld.

Fauci zit in de 'Leadership Council for the Global Vaccine Action Plan', een project van de 'Bill en Melinda Gates Foundation' dat samenwerkt met de Verenigde Naties. [Lees het persbericht van Gates over dat project, waarin de rol van Fauci wordt gedocumenteerd.]

De Agenda-2030 van de Verenigde Naties, die in 2015 is aangenomen, bestaat uit 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling [alias de Green New Deal] die tegen het jaar 2030 zou moeten worden bereikt.

Het motto van de VN-agenda voor 2030, dat eindeloos wordt herhaald in de documenten, is dat deze agenda "niemand zal uitzonderen".

Hoe stelt de VN zich voor om niemand uit te zonderen, aangezien het uiteindelijke doel is om deze "levensreddende vaccins" voor iedereen verplicht te stellen?

Deborah Birx is niet minder dan zijn kameraad Fauci gebonden aan de Bill Gates VN-agenda.

Birx' dochter, Laura Birx, werkt rechtstreeks voor Gates als adjunct-directeur voor strategische planning bij de Bill en Melinda Gates Foundation.

En hoe zit het met Gates zelf? Waarom is zijn globalistische agenda van gedwongen vaccins en sterilisatie nooit aan het licht gekomen in de mainstream media? Het enige antwoord is dat het media-instituut het eens is met de agenda van Gates en deze wil verbergen voor het Amerikaanse volk.

Gates heeft miljarden geïnvesteerd in het bevorderen van de toegang tot abortus. Zijn vaccinatieprojecten hebben duizenden vrouwen steriel achtergelaten in Kenia en India, en zijn poliovaccins hebben verlamming veroorzaakt in Afghanistan, Congo en de Filippijnen. Voor meer informatie over de gruwelijke staat van dienst van Gates op het gebied van vaccins, die een spoor van dood en ernstig letsel achterlaten, lees het vernietigende rapport van Robert F. Kennedy Jr., gepubliceerd door Children's Health Defense op 9 april 2020 onder de titel Gates' Globalist Vaccine Agenda: A Win-Win for Pharma and Mandatory Vaccination.]

Kennedy Jr. schrijft:

"Met de belofte over zijn aandeel van $450 miljoen van de $1,2 miljard om polio uit te roeien, nam Gates de controle over van India's National Technical Advisory Group on Immunization (NTAGI), die tot 50 doses (Tabel 1) van verplichtte poliovaccins door middel van overlappende immunisatieprogramma's aan kinderen vóór de leeftijd van vijf jaar. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende NPAFP-epidemie (NPAFP) die 490.000 kinderen meer verlamde dan verwacht tussen 2000 en 2017. In 2017 heeft de Indiase regering het vaccinregime van Gates teruggedraaid en Gates en zijn vaccinbeleid gevraagd India te verlaten. De NPAFP-getallen daalden snel."

Gates is de grootste particuliere donor van de Wereldgezondheidsorganisatie, een VN-agentschap dat, zoals President Trump zegt, uiterst "China-centrisch" is en de communistische dictators van China dekt wanneer zij een dergelijke dekking nodig hebben.

China is altijd het model voor succes in de ogen van de WHO, nooit de schurk die moet worden aangepakt, zoals toen het onlangs opzettelijk valse informatie over het coronavirus gaf.

De vader van Bill Gates, William Gates Sr., is medevoorzitter van de Bill and Melinda Gates Foundation en voormalig bestuurslid van Planned Parenthood. Fauci en de Gates-clan bewegen zich in dezelfde kringen als de Amerika-hatende 'social engineering' miljardair George Soros [zie onderstaande foto uit 2001].

()
Er is geen ontkomen aan het feit dat Bill Gates een globalist is. Hij is ook een pathologische eugeneticus [rasverbeteraar] die diep heeft geïnvesteerd in de controle van de wereldbevolking, één van de meerjarige doelstellingen van de Verenigde Naties.

Als het redelijk is om te geloven dat geen van deze twee artsen, Fauci en Birx, de banden met Gates zal verbreken en van kleur zal veranderen, juist omdat ze aan het hoofd staan van een task force van het Witte Huis, dan moeten we het aan President Trump vragen: Waarom luistert u naar hen?

Een nieuwe economische en sociale orde

Waarom zijn deze zeer tegenstrijdige adviseurs de drijvende kracht die de beleidsbeslissingen maken - van het Witte Huis tot aan de gouverneurswoningen en de stadshuizen?

Zulke beslissingen, als ze mogen doorgaan, plaatsen onze natie op een snelspoor naar een nieuw donker tijdperk.

En niet alleen een economisch-politieke duistere tijd.

Als we kijken naar de snel veranderende sociale orde, wordt het licht ook steeds schemeriger.

Op dit moment worden er nieuwe regels voor ons opgesteld. Er komen veranderingen voor alles - hoe we boodschappen doen, hoe we betalen voor producten [cashless?], zelfs hoe we onze medemens begroeten [niet meer handenschudden!].

Als je je niet aan deze regels houdt, zul je publiekelijk beschuldigd worden van asociaal gedrag dat schadelijk is voor het algemeen belang.

De manier waarop we "zullen leven" kan nooit meer normaal worden als president Trump niet ingrijpt en de teugels overneemt van deze twee artsen die in lijn zijn met de visie van de Verenigde Naties, Bill Gates en een groot aantal griezelige NGO's zoals de Rockefeller Foundation en het World Economic Forum.

We hebben al verslag gedaan van de WEF's Event 201 conferentie in oktober vorig jaar, waar de CDC, WHO, CIA, Johns Hopkins University, NBC en andere sponsors bijeenkwamen om hun wereldwijde reactie op een coronaviruspandemie in kaart te brengen - twee maanden voordat iemand ooit had gehoord over een coronavirusuitbraak.

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation een 54 pagina's tellend witboek met de titel "Scenario's voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling."

In dit artikel speelde de stichting een toekomstige pandemie uit op basis van een griepachtig virus dat de menselijke luchtwegen aantast.

Op pagina 18 van dat document wordt een hypothetisch scenario beschreven dat "lockstep" wordt genoemd:

"In 2012 was er de pandemie die de wereld heeft getroffen, en die men al jarenlang verwachtte. In tegenstelling tot de H1N1 van 2009 was deze nieuwe griepstam afkomstig van wilde ganzen, extreem virulent en dodelijk. Zelfs de meest op een pandemie voorbereide landen waren snel overweldigd toen het virus over de hele wereld verspreid raakte en bijna 20 procent van de wereldbevolking besmette en 8 miljoen mensen in slechts zeven maanden doodde, waarvan de meerderheid gezonde jongvolwassenen waren. De pandemie had ook een dodelijk effect op de economieën: de internationale mobiliteit van zowel mensen als goederen kwam tot stilstand, waardoor industrieën zoals het toerisme werden teruggebracht en de mondiale toeleveringsketens werden doorbroken. Zelfs ter plaatse stonden normaal gesproken winkels en kantoorgebouwen maandenlang leeg, zonder werknemers en klanten."

In de VS was "opsluiting" een uitdaging, zo gaat het Rockefeller-rapport verder, omdat de VS niet het voorbeeld van China volgde bij de invoering van verplichte lockdowns.

"Het aanvankelijke beleid van de Verenigde Staten om burgers 'sterk te ontmoedigen' om te vliegen, bleek dodelijk in zijn mildheid, waardoor de verspreiding van het virus niet alleen binnen de VS, maar ook over de grenzen heen werd versneld. Een paar landen deden het echter beter, met name China. Het snel opleggen en afdwingen door de Chinese regering van verplichte quarantaine voor alle burgers, evenals het onmiddellijk en bijna-hermetisch afsluiten van alle grenzen, heeft miljoenen levens gered, waardoor de verspreiding van het virus veel eerder dan in andere landen werd gestopt en een sneller post-pandemisch herstel mogelijk werd gemaakt."

Waar je ook kijkt, je ziet de vingerafdrukken van de Rockefeller Foundation, en de Gates-familie is niet ver weg en werkt als "partner" of mede-stichting. Ze hebben dezelfde rasverbeteringsagenda.

Dr. Fauci en Dr. Birx zitten direct vast in die corrupte menigte en Trump moet hen losmaken voordat ze hun verrotte agenda door onze collectieve kelen hebben geduwd.

Michael Matt, een uitvoerend redacteur van Remnant TV, legde deze kliek bloot en verbond de stippen en veel van de mensen, en ik raad zijn podcast, "Trumping the Gates of Hell" sterk aan.

Matt merkt terecht op dat wat er aan de hand is, groter is dan partijpolitiek, Democraat versus Republikein.

"Dit gaat om internationale intriges, de WHO, George Soros, Bill Gates, het Trump-fenomeen en de globalistische Paus Franciscus en het Vaticaan," zegt hij. "Maar hoe? Waarom? Wat is het eindspel?"

In ijzingwekkende details pakt hij het eindspel uit, dat vrijwel niets te maken heeft met het ons in leven houden en gezond houden, maar alles te maken heeft met het vervangen van de Amerikaanse macht in de wereld door iets dat meer gecentraliseerd is, met meer controle over de massa.

We kijken naar het aanbreken van een nieuw "Technocratisch" tijdperk dat al tientallen jaren op de plank van de V.N. ligt, wachtend op een startende gebeurtenis, zodat het kan worden uitgevoerd.

Een deel van het plan van de Gates voor een nieuw technocratisch utopisch systeem is het markeren en volgen van ieder mens met behulp van een digitaal ID-systeem.

Dit wereldwijde ID-systeem wordt op dit moment ontworpen door de in New York City gevestigde ID2020 Alliance. Gates' Microsoft Corp. werd in januari 2018 een van de oprichtende partners, samen met Gavi Vaccine Alliance, een ander door Gates gefinancierd project. De financiering is ook afkomstig van een oude Gates-medewerker, de Rockefeller Foundation.

Om dit systeem volledig in te voeren, weten Gates en zijn globalistische kameraden al lang dat ze Amerika moeten onderuithalen, het van zijn plaats moeten halen als 's werelds belangrijkste supermacht en 'het speelveld gelijk moeten maken' onder de naties.

In mijn artikel van twee weken geleden, "Sanitized Dictatorhip", heb ik dezelfde redenering gevolgd: Hoe COVID19 wordt gebruikt om de wereld te transformeren en de Trumprevolutie te vernietigen."

Nu heb ik intellectuele back-up van Michael Matt, die 43 minuten nodig heeft om het web van bedrog dat wordt geweven te documenteren en uit te leggen. Matt gebruikt het woord "technocratisch" niet, maar dat is wel precies wat hij beschrijft - een nieuwe wereldorde waarin kapitalisme en vrij ondernemerschap worden vervangen door een hybride vorm van socialisme en vriendjeskapitalisme, zoals dat ook de bevolking in China tot slaaf maakt.

In een technocratie maken corrupte wetenschappers en gegevens verzamelende bureaucraten de dienst uit, en zij kiezen politici uit voor een bepaald doel. Het volk is verdoemd. Het is geen toeval dat Gates ook de belangrijkste geldbron was achter de Common Core onderwijsstandaarden, die gericht zijn op verzamelen van gegevens van studenten door middel van onophoudelijke testen en onderzoeken van studenten om zo een dossier te creëren over de houding, de waarden en de overtuigingen van elke individuele student. Dit is prive-informatie waar de onderwijs-bureaucraten geen hand op zouden mogen leggen, meer dan de gezondheidszorg-bureaucraten dit zouden zouden mogen halen uit uw prive-gezondheidsgegevens.

De vrouw van Gates, Melinda, sputterde openlijk: "Bill en ik hou van data."

Ah ja, data. Ze houden van gegevens omdat het gemakkelijk is zich dan te wapenen tegen bepaalde sectoren van de samenleving.

In China, het technocratische model voor de wereld, gebruikt de overheid data om een systeem van sociale punten te hanteren.

Degenen met lage sociale punten, zoals christenen, worden gepasseerd voor de eersteklas banen en worden gedwongen om elkaar te ontmoeten in ondergrondse huiskerken.

Ja, we hebben gezien hoe de dataverzamelaars werken.

Door de COVID-crisis op te blazen, met behulp van onwetenschappelijke computermodellen die grof onnauwkeurige aantallen tot aan 1 miljoen dode Amerikanen voorspelden, konden ze de aandacht van het Amerikaanse publiek trekken en ons laten meewerken aan de vooruitgang tot onze eigen slavernij.

Gates zei in een interview met Fox News' Chris Wallace:

"Het is eerlijk om te zeggen dat de dingen niet meer terug naar echt normaal gaan als we een vaccin hebben gekregen, dat we aan de hele wereld hebben gegeven."

De Canadese premier Justin Trudeau kwam deze week uit met een verklaring die griezelig gelijkwaardig klonk.

"We zullen niet terugkomen op onze vroegere normale situatie; we kunnen dat niet doen totdat we een vaccin hebben ontwikkeld, en dat kan 12 tot 18 maanden duren," vertelde Trudeau vorige week donderdag aan de verslaggevers.

[Opmerking vertaler: Klaas Dijkstra zei ditzelfde in de Tweede Kamer.]

Zeke Emanuel, de vroegere Obama-assistent die nu Joe Biden adviseert, vertelde MSNBC: "Realistisch gezien, zal het COVID-19 hier voor de komende 18 maanden of meer blijven. We zullen niet in staat zijn om terug te keren naar de normale gang van zaken, totdat we een vaccin of effectieve medicijnen hebben gevonden".

Wie zal onze redder zijn?

Dus je kunt zien dat links, en sommige dummy's aan de rechterkant, allemaal aan dezelfde kant staan als Bill Gates.

De media werken mee door angst te blijven zaaien. Ze melden niet dat 98 procent van de Amerikanen die het coronavirus krijgen, zich volledig herstelt. En dat de medicijnen die nodig zijn om het te behandelen er al zijn. Ze zijn namelijk goedkoop en ruim beschikbaar.

( )

Dr. Shiva Ayyadurai

We zouden ons moeten concentreren op het opbouwen van ons immuunsysteem, zoals bepleit door Dr. Shiva Ayyadurai in een artikel dat ik hier heb geplaatst. We hebben de gedwongen vaccins van Gates niet nodig.

Zie ook deze video Dr. SHIVA Ayyadurai, MIT PhD Crushes Dr. Fauci Exposes Birx, Clintons, Bill Gates, And The W.H.O - YouTube

Het is tijd om deze globalisten te laten weten dat het spel voorbij is. Hun dekmantel is opgeblazen.

De enige manier om dat te doen is het Witte Huis te bellen en President Trump vertellen dat we onze natie nu weer open willen stellen.

Michigan-patriotten nemen hun regering terug

Een nog betere optie is om het voorbeeld van Michigan te volgen. De sterke patriotten van Michigan zijn in een vreedzaam protest de straat op gegaan. Ze zijn vandaag [woensdag 15 april] massaal bij het State Capitol in Lansing verschenen om de socialistische regering van Getchen Whitmer te vragen de economie te heropenen.

We willen niet nog een "stimulans"-controle van de regering. We willen weer aan het werk.

Het alternatief is om te blijven luisteren naar Fauci. Dat is hetzelfde als luisteren naar de psychopaat Gates.

( )

De protesteerders verzamelen zich bij ,,het Gridlock van de Verrichting" bij het State Capitol in Lansing, Michigan, op woensdag, 15 April 2020. Foto toegestaan Fox 2 Detroit

Fauci heeft de leugen van Bill Gates herhaald, dat de enige manier om hier uit te komen is: het wachten op een vaccin.

Op die manier kan hij Gates en de globalisten tot onze redders maken. Ze zullen onze president laten lijken op een stuntelende baviaan, die er een puinhoop van heeft gemaakt. Alleen de globalisten, die op hun witte paarden rijden, kunnen het repareren.

Uiteindelijk kan alleen Jezus Christus ons redden. Dat weten we.

De globalisten zullen uiteindelijk hun zin krijgen, voor een tijdje, en dat zal een periode van hel op aarde zijn. Bid voor meer tijd. Ik denk dat we het nodig hebben.

Anders onderwerpen we ons aan de globalisten, die ons naar een nieuwe donkere tijd zullen leiden.

Terwijl 9/11 ons verplichtte ons te onderwerpen aan onderzoek van onze fysieke persoon op vliegvelden, gerechtsgebouwen en andere openbare plaatsen, zal de COVID19-pandemie ermee eindigen dat elke Amerikaan zich onderwerpt aan een scan van zijn of haar digitale gezondheidsgeschiedenis. Tenzij de mensen dit systeem waar we naartoe gaan, verwerpen.

Genoeg is genoeg.

Leo Hohmann is een onafhankelijk freelance journalist, auteur van het boek “Stealth Invasion: Muslim Conquest through Immigration and Resettlement Jihad.” Hij werkt aan een vervolg dat de interreligieuze beweging zal onderzoeken, welke valse en antichristelijke ideeën in de westerse kerken inluidt. Om zijn onderzoeks- en schrijfprojecten te ondersteunen, kunt u een donatie overwegen.

Bron: Globalists using COVID-19 to usher in UN Agenda 2030 ‘Brave New World’ ten years ahead of schedule – LeoHohmann.com