www.wimjongman.nl

(homepagina)


Christelijke zuivering in het vooruitzicht tijdens de Biden/Harris-regering

( )

Wikimedia Commons, Andrew Ciscel

Anti-christelijk sarcasme komt vanuit de radicale Democratische linkerzijde en zet duidelijk een komende godsdienstoorlog in Amerika op touw, die de christenen de schuld geeft voor het belemmeren van de "vooruitgang" van een duistere agenda. Het Scientisme, dat ten grondslag ligt aan de Technocratie en het Transhumanisme, erkent alleen wetenschappelijke waarheid, terwijl het de Bijbelse waarheid specifiek uitsluit, als mythisch, ongegrond en gevaarlijk.

Er is geen gebrek aan anti-Christelijke kerkelijke activiteiten tijdens de Grote Paniek in de 2020 pandemie. Kerken worden gesloten of sterk beperkt terwijl casino's, Walmarts en Costcos open blijven. De kerken die dergelijke bevelen hebben getrotseerd, worden ervan beschuldigd "superverspreiders" te zijn en worden aangeklaagd als "liefdeloos", en onverschillig, hardvochtig en zelfs moordzuchtig.

Nu, heeft een groep die door de Congres-Democraten wordt gesteund, 'Seculier Amerika", een document van 28 pagina's verzonden naar het Biden overgangsteam dat hem adviseert om de rechten van het Eerste Amendement te verwijderen voor Christenen die traditionele bijbelse posities over de heiligheid van het leven, het huwelijk, het onderwijs en de kerngezin bepleiten.

De groep, die zich de Seculiere Democraten van Amerika noemt, stuurde de brief naar het team van Biden onder de titel "Restoring Constitutional Secularism and Patriotic Pluralism in the White House": Exclusief opgesteld door de Seculiere Democraten van Amerika PAC voor de gekozen president Joe Biden en de gekozen vice-president Kamala Harris Overgangsteam.

Het document, gepresenteerd door vertegenwoordigers Jamie Raskin, D-Md., en Jared Huffman, D-Calif., en onderschreven door Jerry McNerney, D-Calif., stelt dat een inkomende Biden-regering "het Amerikaanse publiek" moet "opvoeden", met name degenen die geïdentificeerd zijn als het "religieuze recht", over de noodzaak om hun "religieuze dogma" voor zichzelf te houden. Het document roept op tot een zuivering van de sociale conservatieven op alle overheidsniveaus, door ze te bestempelen als "blanke nationalisten" en "samenzwering-theoretici".

"Ze hebben geen probleem met kerken, ze hebben een probleem met conservatieve kerken die op Donald Trump hebben gestemd." Brannon Howse, een conservatieve radiopresentator die maandagavond een programma over het document heeft uitgezonden, vertelde LeoHohmann.com : "En sommige van de mensen die dit promoten zijn leden van de linkse neo-evangelische gemeenschap."

Hij zei dat wraakzuchtige Democraten vijandelijke lijsten maken en hun blik richten op de traditionele katholieke gemeenschap en de conservatieve evangelische protestantse gemeenschap - twee groepen die massaal op Donald Trump stemden.

"Zolang je een linkse progressieve socialistische religiositeit onderwijst ben je in orde, maar als je iets predikt dat rond een Joods-Christelijk waardensysteem is gewikkeld, komen ze achter je aan," zei Howse. "Ze zeggen tegen Biden dat ze de term Joods-Christelijk niet willen gebruiken. Ze houden niet van die term.

In het document staat:

"De constante verstrengeling van religie en overheid, bevorderd door het religieuze rechts en geïntensiveerd door de Trump-regering, gaat veel verder dan de 'cultuuroorlog', zoals abortus en anticonceptie. Het doordringt elk aspect van het overheidsbeleid - gezondheidszorg, openbaar en particulier onderwijs, buitenlands beleid, fiscaal beleid, milieubeleid, militair beleid en meer - die allemaal in dit document aan de orde zullen komen.

Het gaat verder met het ondersteunen van de meest draconische overheidsreacties op het COVID-19-virus en klimaatverandering, wat griezelig lijkt op de voorgestelde "Grote Reset" van het World Economic Forum van de wereldwijde economische en sociale orde [dit is een plan om het vrije-ondernemingskapitalisme te vervangen door een soort wetenschappelijke dictatuur onder leiding van niet-gekozen technocraten].

In het document wordt president Trump gestraft omdat hij niet alle willekeurige, voortdurend veranderende regels van de Wereldgezondheidsorganisatie en "deskundigen" zoals Dr. Anthony Fauci heeft opgevolgd:

"Beleidsbeslissingen moeten worden geleid door wetenschap en bewijs - over zaken die variëren van klimaatverandering tot uitgebreide seksuele voorlichting tot federale financiering van stamcelonderzoek - maar zijn scheefgetrokken of volledig geblokkeerd door machtige religieuze belangengroepen en verder ondermijnd door de Trump-regering. Er is geen voorbeeld dat ernstiger is dan het dodelijke mis-handelen door deze regering van de wereldwijde pandemie COVID-19, die de dood van honderdduizenden Amerikanen heeft veroorzaakt. De minachting voor de wetenschap en de minachting voor expertise hebben een hoogtepunt bereikt in dit beleid van magische denkers en samenzweringstheoretici, maar deze beleidsvervalsingen zijn niet begonnen met het beleid van Trump en zullen niet eindigen zonder weloverwogen actie om de rationalistische, wetenschappelijke en pragmatische beleidsmethoden en het oordeel daarover te herstellen. Wij geloven dat het nu het juiste moment is om te pleiten voor een heropleving van een Jeffersoniaanse benadering van het bestuur dat de rede, de wetenschap en het bewijs bevoordeelt, en om het overheidsbeleid te ontwarren van de invloed van sektarische religieuze belangen die zich op alle niveaus van de overheid gevaarlijk hebben verschanst."

Het labelen van traditionele christelijke opvattingen als 'witte supremacist'.

Trevor Loudon, een auteur en filmmaker die gespecialiseerd is in communistische revolutionaire bewegingen door de geschiedenis heen, beschreef het document in een interview maandag met Howse op Worldview Weekend TV: "wat ze hopen dat een advies aan president Biden en vice-president Kamala Harris zal worden om in principe de religieuze vrijheid in dit land te beteugelen".

Het document demoniseert conservatieve christenen als vijanden van de staat, en stelt ze gelijk aan "blanke nationalisten" en "blanke suprematie", wat voor links een code is voor fascisme, dat extreme vergelding verdient en om hen uit de samenleving te verbannen.

Het document stelt:

"We dringen er bij u op aan om de institutionele kracht van wat we in dit document (uitwisselbaar) de 'christelijke nationalistische beweging' of het 'religieuze rechts' noemen, niet te onderschatten. ... Haar extreme en sektarische agenda wordt voortdurend tentoongesteld onder de Trump-Pence regering. Haar politieke ideologie is antidemocratisch en anti-wetenschappelijk. Het biedt een constante dekmantel voor blanke suprematie."

Loudon vertelde Worldview TV dat dit geïnterpreteerd kan worden als een aanbeveling om conservatieve christenen naar heropvoedingskampen te sturen.

"Het ging zeker om het heropvoeden en herprogrammeren van mensen die een traditioneel Christelijk standpunt hebben", zei Loudon. "Vanuit hun perspectief zijn dit gevaarlijke mensen. Ze zijn racistisch, ze zijn nationalistisch en ze moeten echt geherprogrammeerd worden en er moeten programma's ontwikkeld worden om dat te doen, om ze te deprogrammeren."

Loudon, die decennia lang de toespraken, kranten, artikelen en boeken van radicale linksen heeft bestudeerd, zegt dat als links zegt dat ze je gaan "hersenspoelen", dan is wat ze eigenlijk zeggen dat ze je willen hersenspoelen naar hun manier van denken.

"Dit is een document waar de communisten trots op zouden zijn. Het is op dezelfde manier opgesteld als ik in de communistische pers heb gelezen," zei Loudon. "Ze gebruiken bepaalde woorden dat je kunt uitzoeken wat het betekent, en het is heel, heel eng spul."

Voorbereiding op een maoïstische culturele revolutie?

Toch zal dit document ongetwijfeld een ontvankelijk oor vinden in het kamp van Biden, dat al geïnfiltreerd is door de Chineesgezinde communistische sympathisanten. Een van die mensen is Anita Dunn, die Biden afgelopen zomer heeft ingehuurd als hoofdstrategie-adviseur. Dunn werd op audio betrapt toen zij zei dat haar favoriete politieke filosoof Mao Tse Tung is, de peetvader van het Chinese communisme die verantwoordelijk was voor het lanceren van de Chinese culturele revolutie die het Chinese volk op brute wijze dwong zich te onderwerpen aan zijn strenge anti-vrijheids-, anti-god-, anti-religiebeleid dat het christendom uit het openbare leven heeft uitgewist en de staat als de enige aanvaardbare god in dat land op de troon heeft gezet.

Terwijl zij zich geen communisten noemen, zijn de geradicaliseerde Democraten van plan om een gelijksoortige culturele revolutie in Amerika te lanceren als Biden aan de macht komt, zei Loudon.

"De Democratische partij is nu een Marxistische partij," zei Loudon. "Dit document is gericht op de belangrijkste vijand van de Marxisten in dit land, en dat is het traditionele christendom. Het is heel, heel duidelijk."

Auteurs zijn onder andere volksvertegenwoordiger Jamie Raskin, zoon van Marcus Raskin, de oprichter van het Instituut voor Beleidsstudies, die volgens Loudon connecties heeft met de Sovjets die teruggaan tot de jaren zeventig van de vorige eeuw.

"Jamie Raskin heeft lange banden met de Democratische Socialisten van Amerika, hij heeft geschreven voor hun publicatie, en hij is wat ik noem een 'kleine communist', wat betekent dat hij eigenlijk geen lid is van de Communistische Partij, maar een sympathisant en een medewerker van een neo-communistische organisatie.

Een andere auteur is volksvertegenwoordiger Jared Huffman, D-Calif., een lid van de Congressional Progressive Caucus, die is opgericht door de socialistische Senator Bernie Sanders. Ook vermeld als co-auteur is volksvertegenwoordiger Jerry McNerney.

Het document roept Biden op om de volgende wijzigingen aan te brengen:

 • Het elimineren van overheidssteun voor alle crisiszwangerschapscentra en alle alleen onthouding-onderwijsprogramma's op scholen.
 • Ontnemen van vrije meningsuiting en religieuze vrijheid om Amerikanen te selecteren op basis van hun religieuze overtuiging.
 • Stimuleer de staten om ouders te ontdoen van alle niet-medische vrijstellingen van verplichte vaccinaties voor kinderen in scholen of kinderdagverblijven.
 • Verwijder "In God We Trust" van de Amerikaanse munt.
 • Intrekking van de Religieuze Vrijheid Herstel Wet (RFRA)
 • Hervind en vervang de federale bescherming van de Trump DOJ's betreffende religieuze vrijheid.
 • Benoem een procureur-generaal die de gouverneurs zal steunen waarvan de noodorders van COVID-19 uitvoerende bevelen, de bijeenkomsten in gebedshuizen beperken.
 • Keer het beleid van Trump om dat heeft toegestaan aan geloof-gebaseerde overheid-gefinancierde contractanten om adoptie- en pleegzorg diensten aan te bieden en samen te werken met het Congres om de Every Child Deserves a Family wet aan te nemen.
 • Volledig en robuust financieren van "uitgebreide" seksuele opvoeding - wat voor de linksen betekent dat de kinderen van de basisschool en de middelbare schoolleeftijd worden aangemoedigd om zichzelf een van de tientallen verzonnen niet-biologische geslachtsidentiteiten te verklaren en te leren hoe ze in verschillende afwijkende vormen van seks moeten worden opgenomen.
 • Werk samen met de gouverneurs om Project Blitz op te voeden en te bestrijden en de invoering van de Do No Harm wet op het niveau van de staat aan te moedigen. Project Blitz is een pro-familielobbygroep die door de Seculiere Democraten wordt beschreven als "een gecoördineerde inspanning van Christelijke Nationalisten om religie te injecteren in het openbaar onderwijs, de reproductieve gezondheidszorg aan te vallen en de LGBTQ-gelijkheid te ondermijnen met behulp van een verdraaide definitie van "godsdienstvrijheid".
 • Het document vertelt Biden: "We dringen er bij u op aan om de uitdrukking 'Joods-Christelijke waarden' niet aan te halen, omdat deze bewapend is door het religieuze rechts om een agenda te bevorderen die het vernisje van inclusiviteit heeft, maar in feite religieuze vrijheid en tolerantie ondermijnt en geen tientallen miljoenen Amerikanen vertegenwoordigt die impliciet zijn uitgesloten van de formulering ervan.

Onder degenen die het document goedkeuren als onderdeel van de Congressional Free Thought Caucus zijn de volgende leden van het Congres, allen Democraten:

 • Rep. Jared Huffman (Co-Chair and Founding Member)
 • Rep. Jamie Raskin (Co-Chair and Founding Member)
 • Rep. Dan Kildee, D-Mich. (Founding Member)
 • Rep. Jerry McNerney, (Founding Member)
 • Rep. Don Beyer Jr., D-Va.
 • Rep. Sean Casten, D-Ill.
 • Rep. Steve Cohen, D-TN
 • Rep. Pramila Jayapal, D-Wash.
 • Rep. Hank Johnson, D-Ga.
 • Rep. Zoe Lofgren, D-Calif.
 • Eleanor Holmes Norton, non-voting delegate from D.C.
 • Rep. Mark Pocan, D-Wisc.
 • Rep. Rashida Tlaib, D-Mich.
 • Rep. Susan Wild, D-Pa.

Rashida Tlaib wikkelde zichzelf in de Palestijnse vlag op verkiezingsavond 2018 en zweerde toen tegen haar jonge zoon dat, als het op Trump aankwam, "we de Moeder F*r gaan beschuldigen".

Steve Cohen heeft banden met Memphis Socialist Party USA en met leden van Liberation Road, een pro-China communistische organisatie. Hij reisde in 2011 naar Cuba.

"Dit is een document van de Democratische Socialistische Partij van Amerika. Het is een Marxistisch document in de kern", zei Loudon.

Je kunt hieronder in de flyer zien dat de Seculiere Democraten van Amerika hun haatdragende, verdeeldheid zaaiende boodschap voor de verkiezingen predikten, waarbij ze Christenen belasterden die de mainstream conservatieve opvattingen als onderdeel van een "blanke suprematie" samenzweringstheorie hebben.

()

In het document dat naar Biden werd gestuurd, wordt expliciet het "religieuze rechts" genoemd - Amerikanen die altijd conservatief zijn geweest, die Ronald Reagan in 1980 en Donald Trump in 2016 hebben gekozen.

"Dit is direct gericht op het religieuze rechts om één reden en deze reden alleen, ze haten hun politiek," zei Loudon.

"Vanuit het linkse gezichtspunt, vanuit het communistische gezichtspunt, hebben ze controle over Hollywood, ze hebben controle over het onderwijssysteem, de media, de meeste van onze instellingen; het enige wat ze nog niet controleren is de conservatieve bijbelgelovige christenen. Zij stemden voor Ronald Reagan en zij stemden voor Donald Trump."

Het waren dezelfde christelijke conservatieven die de kroning van Hillary Clinton als de rechtmatige erfgenaam van Barack Obama blokkeerden.

"Zij zou de communisatie van Amerika beëindigen en deze christenen stemden voor Donald Trump," zei Loudon.

Zij bleken opnieuw voor Trump in 2020, in recordaantal [Trump wordt de eerste zittende president in de Amerikaanse geschiedenis die meer stemmen kreeg in zijn tweede termijn en toch vermoedelijk geen herverkiezing kreeg].

"Dus de linkerzijde begrijpt het, ze moeten de top van het christendom treffen, ze moeten het onderdrukken, of het in hun eigen richting dringen," zei Loudon.

Clinton verklaarde in haar campagne van 2016 dat de mensen met "diepgewortelde godsdienstige en culturele geloven, culturele codes en structurele vooroordelen, moeten worden veranderd," een onverdraagzaam commentaar dat voor haar geen negatieve pers van de gevestigde media oogstte.

Joe Biden noemde in 2018 hetzelfde lichaam van gelovigen, degenen die op Trump stemden, een "bezinksels van de samenleving".

Hun strategie roept op tot het herdefiniëren van conservatieve kerken en christenen als "blanke nationalisten" en zich op hen te richten met aanvallen in de media, op sociale media, en door het federale ministerie van Justitie te wapenen tegen deze verklaarde vijanden.

Alle christenen die van hun land, God en de Grondwet houden, zullen het doelwit zijn. Zwarte kerken en zwarte predikanten zullen niet vrijgesteld worden.

"Zelfs als je zwart bent, kun je een 'blanke nationalist' zijn in de ogen van deze mensen en ben je een gevaar voor de samenleving," zei Loudon. "Je woont in een land waarvan de Onafhankelijkheidsverklaring zegt dat je rechten van God komen, je gelooft in grenzen, vrijheid, maar als je daar volgens deze mensen in gelooft, ben je een vijand van de staat."

"Als je dat gelooft, moet je worden opgesloten, hergeprogrammeerd en buiten werking worden gesteld."

De Seculiere Democraten van Amerika publiceren op hun website een lijst van atheïstische en humanistische gekozen functionarissen die hun agenda steunen om alle overblijfselen van het christendom uit het openbare leven te wissen, van het federale niveau tot aan de staat en de lokale niveaus.

Het maken van lijsten en deze twee keer controleren

Loudon zei dat Marxisten historisch gezien "zeer efficiënt zijn in het identificeren van hun vijanden."

"Kijk naar elke communistische revolutie in de geschiedenis en ze hebben altijd lijsten, van achter wie ze aan moeten gaan, wie hun vijanden waren, wie ze moesten opsluiten, wie ze moesten arresteren, wie ze moesten executeren. Marxisten nemen de revolutie als een wetenschap, ze zijn zeer methodisch," zei hij. "En ze hebben altijd lijsten.

En boven op die lijst staat het traditionele christendom. Waarom? Omdat het een hogere autoriteit eert dan de staat.

"Deze mensen zijn seculiere Marxisten," zei Loudon. "Hun eigen religie is de staat. Ze willen geen concurrentie. Ze zijn absoluut tegen christelijke religie. Je ziet dit in Californië. Ze sluiten kerken, maar stripclubs en casino's zijn nog steeds open."

Loudon daagde christenen uit om zich voor te bereiden op de meest antichristelijke regering in de geschiedenis als Biden wordt ingehuldigd en drong er bij hen op aan om hun Eerste of Tweede Amendement rechten niet zonder slag of stoot op te geven.

"Iedereen moet voorbereid zijn, want de regering komt voor u, als deze mensen aan de macht komen". Ze komen om uw vrijheden af te sluiten, en de beste garantie voor een vrije samenleving is een gewapende beschermende samenleving. Houd je tweede amendement vast. ...Het is niet zo dat links een hekel heeft aan wapens. Ze willen gewoon een monopolie op de wapens. Als duizend mensen wapens hebben en een miljoen mensen hebben er geen, wie gaat er dan dat gevecht winnen?

Bron: Christian Purge Envisioned During Biden/Harris Administration