www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ronduit gevaarlijk

door Jeremy James - 4 januari 2021

()

Er wordt vandaag de dag veel gesproken over DNA, de basiscode die de algemene structuur van een dier of een organisme tot in detail definieert, en - het belangrijkste - hoe het wordt samengesteld. De populaire pers heeft het alleen over het algemene ontwerp en verzuimt te vermelden wat waarschijnlijk de meest verbazingwekkende eigenschap van DNA is, namelijk het vermogen om het lichaam te bouwen waarvan het zelf het ontwerp bevat.

Men moet echt even een stapje terug doen en hierover nadenken. DNA is niet alleen een plan, maar een complex geheel van instructies over hoe het organisme te bouwen dat in het plan is gespecificeerd. En daar houdt het niet op. De volgende eigenschap is nog opmerkelijker. Het DNA voert zelf de instructies uit en bouwt het in het plan gespecificeerde organisme.

Onze scholen onderwijzen dit nooit

Onze scholen onderwijzen dit nooit. In plaats daarvan worden al deze drie eigenschappen gecombineerd in één enkel concept dat het werkelijk buitengewone karakter van wat het DNA doet, sterk onderschat. Onze kinderen krijgen te horen dat het "geheim" van de genetica is ontdekt en dat de wetenschap nu het menselijk DNA analyseert en een enorme database aan het opbouwen is die alles zal bevatten wat er over de mensheid te weten valt.

Studenten die afstuderen aan de universiteit geloven dat de wetenschap van de genetica nu in staat is om elk probleem in de biologie op te lossen en dat het op een dag mogelijk zal zijn om een compleet organisme op te bouwen uit niets anders dan een voorraad van anorganische moleculen. Deze technocratische visie kreeg onlangs een impuls toen een team van computerwetenschappers in het Verenigd Koninkrijk een ingenieus stukje software, gebaseerd op Artificiële Intelligentie, gebruikte om te voorspellen op welke manier een eiwit zou ontvouwen door de genetische structuur ervan te analyseren. Zoals het met wiskundige problemen gaat, is dit ongeveer net zo moeilijk als het maar kan zijn. Het was zeker een grote wetenschappelijke prestatie, een probleem waarvan de meeste wetenschappers tot voor kort geloofden dat het nooit zou worden opgelost. Maar het gaat nog steeds alleen om de "blauwdruk", of het ontwerpaspect van het DNA.

Deze wetenschappers hadden uitgewerkt hoe ze het plan moesten lezen en van tevoren vertellen wat het eiwit dan zou doen. Dat staat immers ergens in het plan. Maar ze ontdekten niets over de complexe reeks operaties die moeten worden uitgevoerd om tot het eindresultaat te komen. Ook weten ze niets over de manier waarop het DNA zelf deze bewerkingen uitvoert om het betreffende eiwit op te bouwen.

()

Eiwitten zijn lange ketens van aminozuren die als kralen aan een touwtje aan elkaar zijn gekoppeld. Maar om een eiwit zijn werk te laten doen in de cel, moet het "uitvouwen" - een proces van verdraaien en buigen zodat het molecuul transformeert in een complexe driedimensionale structuur die op elkaar kan inwerken met organellen in de cel.

De trotse ambitie van de mens

We noemen dit alles alleen maar om te laten zien dat de mens, in zijn trots, het wonder van de schepping - het werk van God - altijd heeft teruggebracht tot iets wat hij mogelijkerwijs zelf beter zou kunnen doen, met behulp van de instrumenten van de wetenschap en met zijn steeds weer vernieuwende verbeelding. Dit is de droom van de vrijmetselarij, in wiens filosofie God wordt gezien als de 'Grote Architect' van het universum, maar niet echt de soevereine Schepper van alle dingen, inclusief de universele wetten van de fysica en de chemie. Het is ook de droom van het Gnosticisme en de Kabbala, waar de mens wordt afgeschilderd als een "Medewerker" van God, een soort junior godheid zonder wie God zijn volmaaktheid niet kan uitoefenen.

De farmaceutische bedrijven gebruiken de leugen van de wetenschap, zo gedefinieerd, als een manier om hun werk aan het menselijk DNA te rechtvaardigen. De universiteiten en hogescholen onderwijzen dat het leven op aarde, in al zijn verscheidenheid, werkelijk een bibliotheek van DNA-codes is en dat wij als hoogste levensvorm het recht hebben - op grond van het plan dat in ons DNA is gecodeerd - om die codes te wijzigen en mogelijk te verbeteren.

De vier gecombineerde fasen

Door een grove verdraaiing van wat DNA werkelijk is, voorkomen ze dat ze verantwoordelijk worden gehouden voor de grote schade die ze aanrichten als ze het veranderen. Ze begrijpen niet het doel van elk ontwerp (dat niet eens in het "plan" staat), en hebben geen idee hoe het DNA gecodeerd is met de stappen om elk element in het plan te vervaardigen en te assembleren of hoe het elk van deze stappen daadwerkelijk uitvoert.

We kunnen het probleem op deze manier visualiseren: Om een auto te bouwen hebben we (i) een plan nodig, (ii) alle noodzakelijke onderdelen, en (iii) een goed uitgeruste fabriek om het werk uit te voeren, en (iv) een team van werknemers om de auto te assembleren die de vaardigheden en kennis hebben om de juiste onderdelen te selecteren en in de juiste volgorde in elkaar te zetten. Hier hebben we 4 verschillende fasen. Maar DNA is meer dan alleen een stadium (i) - het zijn alle vier de stadia samen!

DNA is niet alleen een plan - hoewel dit op zich al ongelooflijk is - maar een volledig uitgeruste fabriek, een team van vakmensen en een gereedschapswerkplaats voor het maken en bestellen van onderdelen.

Wat voor genenvaccins zouden kunnen doen

Wanneer een vaccin is ontwikkeld met behulp van genetische technologie heeft het de potentie om ons DNA, RNA of beide te wijzigen. Als het ons DNA verandert, heeft het invloed op alle 4 de hierboven beschreven stadia, niet alleen op het "plan". En als het ons RNA verandert, beïnvloedt het tenminste twee van deze stadia.

In onze laatste artikel (#256) citeerden we een verklaring die op live televisie werd afgelegd door Dr. Sucharit Bhakdi, een wereldberoemd expert op het gebied van immunologie en microbiologie. Op de vraag om commentaar op de veiligheid van de Covid-vaccins antwoordde hij: "Ze zijn ronduit gevaarlijk".

Zoals we in vorige artikelen hebben laten zien, is de moderne wetenschap gebruikt om een aantal theorieën te populariseren die volledig vals zijn. Evolutie, bijvoorbeeld, is wiskundige onzin, maar omdat de meeste mensen - ook studenten van de wetenschap - een slecht begrip hebben van 'grote getallen' en wat deze in de praktijk betekenen, geloven ze dat vrijwel alles mogelijk is als het in wiskundige termen kan worden uitgedrukt. Ze begrijpen niet dat wiskunde op zich niets kan bewijzen over de werkelijkheid. Wat het wel kan, is dat het ons in staat stelt om aspecten van de werkelijkheid te meten en heel precies te zien hoe die aspecten in elkaar passen. Dus als een wetenschapper beweert dat zijn wiskundig model iets over het universum "bewijst", dan liegt hij of bedriegt hij zichzelf. De waarheid van zijn bewering kan alleen experimenteel worden aangetoond.

()

De Elite weet dat mensen gemakkelijk voor de gek te houden zijn als je ze zover kunt krijgen dat ze zich iets voorstellen dat echt heel groot is, of echt heel klein, of echt heel ver weg in de ruimte, of echt heel ver weg in de tijd. Bijvoorbeeld, bepaalde sterren zijn "miljarden lichtjaren weg" - nee, dat zijn ze niet! En ze zijn miljoenen keren groter dan de aarde - nee dat zijn ze niet! En dat het universum 13 miljard jaar oud is - nee dat is het niet. En dinosaurussen leefden 60 miljoen jaar geleden - nee dat deden ze niet!

"Hun voeten snellen naar het kwaad, zij haasten zich om onschuldig bloed te vergieten. Hun gedachten zijn zondige gedachten, verwoesting en ondergang zijn op hun gebaande wegen." - Jesaja 59:7

Grote leugens maken ook grote indruk en ze krijgen resultaat - ze grijpen onze verbeelding aan als ze steeds opnieuw worden herhaald. Immers, waarom zou iemand zoiets schokkends zeggen als het niet waar is?

De meest recente grote leugen gaat over iets dat echt heel klein is. Alleen de experts kunnen het zien en zelfs zij hebben daar een heel duur vergrotingsapparaat voor nodig. Deze echt heel kleine entiteit kan overal naartoe reizen en iedereen doden. Het bestaat in onbegrensde aantallen en beslaat de hele aarde. En het is echt heel slim, het verandert van tijd tot tijd van vorm en wordt daarbij nog dodelijker. De enige manier om het te stoppen is door een vaccin te gebruiken dat ons DNA kan beïnvloeden. (Echt waar? Echt waar!)

Blijf de leugen herhalen

Er is genoeg bewijs om deze leugen te ondersteunen. Dat is er altijd. En er zijn genoeg experts om te bevestigen dat dit echt kleine ding de hele aarde in de war brengt. Die experts zijn er altijd. Dus de leugen rolt door, groeit als een sneeuwbal en dweilt steeds meer 'gelovigen' op. Zelfs sterke mensen met een onafhankelijke geest zijn niet in staat om de eindeloze aanval van "bewijs" te weerstaan, wat bewijst dat dit echt kleine ding een gevaar voor ons allen is. Na een tijdje worden de weinigen die nog twijfelen - en de moed hebben om ze uit te spreken - gewoonweg bespot en aan de kant geschoven.

()

Sommige wetenschappers gebruiken hun gezag als vermeende bewakers van de waarheid om de massa te betoveren. Als het op deze manier wordt gebruikt, is de wetenschap de nieuwe religie en wetenschappers dan de nieuwe geestelijkheid. Als kardinaal Fauci spreekt, zweven zijn woorden als parfum door de kamer. De mensen die hem bewonderen geloven dat hun zwakke leven nu afhangt van hun strikte gehoorzaamheid aan zijn ondoorgrondelijke decreten. Zij die ongehoorzaam zijn, sterven.

Waarom genetische manipulatie nooit veilig is

Wetenschappers staan erop dat genetische manipulatie veilig is, mits ze zich zorgvuldig aan de nodige protocollen houden, maar de cijfers zeggen anders. Laten we eens kijken waarom.

Het nummer hieronder is de hexadecimale sleutel tot een bitcoin van een vrouw die we Judy zullen noemen.

E9873D79C6D87DC0FB6A5778639889F4453213303DA61F20BD67FC233AA33262
13303DA61F20BD67F87DC0FB6A57786398DA61F20BD67F948673ADF467FEC456
3AA33262ABE35F6798DA61F20BD67F948673ADF3AA33262ABD67F87DC0FBA61F
13303DA61F20BD67F87DC0FB6A57786398DA61F20BD67F948673ADF467FEC456

Niemand in de wereld kent dit nummer, behalve Judy. Ze bewaart het in een elektronische portemonnee. Als ze de portemonnee verliest, verliest ze de bitcoin (tenzij ze een opmerkelijk geheugen heeft en zich de volgorde perfect kan herinneren). Geen twee mensen ter wereld hebben dezelfde bitcoin-sleutel. Nu, als iemand Judy's bitcoin wil stelen, zou hij dat kunnen doen door haar sleutel te pakken te krijgen. Maar misschien hebben ze geen manier om dat te doen. In plaats daarvan zouden ze kunnen proberen te raden wat haar sleutel zou kunnen zijn en hem dan door het bitcoinsysteem sturen. Maar dit zou zinloos zijn, zelfs als ze een supersnelle computer zouden gebruiken om miljarden 256-cijferige hexadecimale getallen te genereren. Ze zouden duizend jaar kunnen worstelen en nog steeds niet aan Judy's bitcoin kunnen komen.

Onze genetische code bevat miljoenen sequenties, net als Judy's sleutel. Elke sleutel opent een proces dat een andere sleutel gebruikt om een ander proces te ontgrendelen, enzovoort. Als dit ongelooflijk ingewikkeld klinkt, dan is het dat ook zo! Er is geen enkele manier waarop een wetenschapper kan knoeien met een structuur van deze complexiteit zonder schade aan te richten.

()

Knippen en plakken' is een gevaarlijk spel

Dus wat doen deze genetische wetenschappers eigenlijk? Een deel van hun werk levert immers interessante resultaten op. In de praktijk ontwikkelen ze eigenlijk niets nieuws, maar nemen ze gewoon een stukje genetische code van de ene soort en voegen die toe aan een andere soort. Misschien moeten ze dit wel duizenden keren doen voordat ze een levensvatbaar resultaat krijgen. Dit staat gelijk aan het stelen van duizenden elektronische portemonnees en hopen op een bitcoin-key in een van hen daarin.

Kortom, genetische wetenschappers knoeien met de natuurlijke wereld en hopen iets te "vinden". Ze gebruiken zeer precieze instrumenten om functies te vervullen die ruw en grillig zijn. De kans op fouten is enorm en de kans om iets te "vinden" dat harmonieus past bij de rest van de schepping is nihil.

Genetische manipulatie is een gevaarlijk spel. Wanneer dezelfde technologie wordt gebruikt om vaccins voor mensen te ontwikkelen, dan is de technologie, in de woorden van Dr. Bhakdi "ronduit gevaarlijk".

We hebben in dit document enige moeite gedaan om te laten zien waarom Dr. Bhakdi gelijk heeft en waarom het wereldwijde gebruik van mensen als proefdieren voor experimentele genenvaccins veruit het gevaarlijkste is wat de politieke leiders van deze wereld ooit hebben geprobeerd. De gevolgen voor de mensheid op de langere termijn zijn potentieel catastrofaal.

Muilezels en hybriden

Huisdierfokkers zijn bekend met de onvruchtbaarheid die ontstaat wanneer twee nauw verwante soorten zich met elkaar kruisen. Wanneer bijvoorbeeld een mannelijke ezel met een vrouwelijk paard paart, is het resulterende nageslacht, bekend als een muilezel, maar - op zeer zeldzame uitzonderingen na - onvruchtbaar. Dit geldt ongeacht of de muilezel een mannetje of een vrouwtje is. Interessant is dat het muildier zelf vaak langer leeft dan zijn moeder en intelligenter is dan zijn vader. Bovendien is het een efficiënt trekdier en werd het veel gebruikt door mijnwerkers, bijvoorbeeld vóór de komst van de verbrandingsmotor.

()

Muilezelstrein die in 1903 in Californië watertanks vervoeren.

Dus, wanneer een mannelijk paard met een vrouwelijke ezel paart, staat hun nageslacht bekend als een muilezel. Of het nu gaat om een mannetje of een vrouwtje, de muilezel is onvruchtbaar.

Vogelfokkers zijn ook bekend met hybriden. Zo is de distelvink, die een kruising is tussen een distelvink en een kanarie, zeer gewaardeerd om zijn mooie zang. Maar ook hij is onvruchtbaar.

We hebben hier voorbeelden van gezonde en tevreden dieren die lang en productief leven, maar die door een lichte 'mismatch' tussen de chromosomen van hun twee ouders geen nakomelingen kunnen krijgen. U zult merken dat deze mismatch het dier op geen enkele manier hindert of schaadt. Het enige waarneembare probleem is dat van onvruchtbaarheid.

"Zij slapen immers niet als zij geen kwaad hebben gedaan, zij worden van hun slaap beroofd als zij niet iemand hebben laten struikelen." - Spreuken 4:16

De menselijke vruchtbaarheid is de afgelopen decennia onder grote druk komen te staan. Het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma bij jonge mannen is drastisch gedaald en veel vrouwen hebben moeite om zwanger te worden of een zwangerschap met succes te volbrengen. Algemeen wordt aangenomen dat milieuvervuilende stoffen de belangrijkste oorzaak zijn van deze achteruitgang. Misschien wel de meest verraderlijke zijn de synthetische chemicaliën die menselijke hormonen nabootsen.

()

Deze prachtige vogel staat bekend als een Goldfinch Mule. Het is een kruising tussen een distelvink en een kanarie. Deze vogels genieten over het algemeen van een goede gezondheid en zijn vrij winterhard. Er is echter één probleem - ze zijn onvruchtbaar.

Wat gebeurt er als we naast deze belasting van de menselijke vruchtbaarheid ook nog een ander, geheel nieuw soort stress toevoegen? Vaccins zijn per definitie een aanval op het lichaam. Ze werken door ons immuunsysteem te provoceren om op een milde manier te reageren op een ziekteverwekker en zo de antilichamen te produceren die hen in staat stellen om effectief te reageren op toekomstige aanvallen van dezelfde ziekteverwekker.

Reproductief risico

We introduceren een geheel nieuw niveau van risico - en stress - wanneer we vaccins gebruiken die een minieme invloed hebben op processen die zich in onze cellen afspelen. Ze kunnen genetische veranderingen teweegbrengen die op zichzelf geen nadelige gevolgen hebben voor onze gezondheid, maar die het wel moeilijker kunnen maken om zwanger te worden. Vergeet niet dat hybriden onvruchtbaar zijn omdat gezond genetisch materiaal van beide ouders niet goed op elkaar is afgestemd. Kleine genetische verschillen tussen de vader en de moeder kunnen de zeer gevoelige biochemische processen die tijdens de bevruchting plaatsvinden, belemmeren. Als het lichaam van de vrouw de aanwezigheid van iets ongewoons in het sperma van de man detecteert, of in haar eigen eicel tijdens de interactie met het sperma, kan het lichaam beslissen dat het risico te groot is en het bevruchtingsproces stilleggen.

Als dit gebeurt, kan het zijn dat een vrouw nooit zwanger kan worden. Als alternatief kan de bevruchting plaatsvinden, maar het resulterende embryo "faalt" later in een van de vele tests die de baarmoeder uitvoert om de gezondheid en levensvatbaarheid van het ongeboren kind te garanderen. Kortom, er treedt een miskraam op.

"De hoogmoedigen verborgen een strik voor mij, en touwen. Zij spanden een net langs de weg, valstrikken zetten zij voor mij. Sela" - Psalm 140:6

Het is ook mogelijk dat een kind verwekt en ter wereld gebracht wordt, maar op latere leeftijd onvruchtbaar blijkt te zijn (net als de hybriden waar we het over hebben gehad). Dit is pure speculatie van onze kant, maar het feit dat we dit soort mogelijkheden moeten overwegen is op zich al een teken dat genenvaccins een radicale afwijking zijn van de normale geneeskunde. Het risico lijkt misschien klein, maar als een groot deel van de volgende generatie onvruchtbaar blijkt te zijn, zullen we onze samenleving hebben vernietigd - en dat allemaal vanwege een virus dat geen enkele bedreiging vormt voor het welzijn van de mensheid.

Schapen en wolven

De Vijand werkt hard om zoveel mogelijk mensen in de vaccinatieval te lokken. Geloofsleiders - zoals ze worden genoemd - worden ingelijfd om hun gemeenten ervan te overtuigen dat de sceptici dwazen zijn en hun zorgen worden overdreven. Veel ware christenen zullen waarschijnlijk geschokt zijn door een video die Amir Tsarfati op 30 december heeft vrijgegeven, waarin hij schaamteloos de vaccinatie-agenda onderschrijft. Tsarfati wordt gerespecteerd om zijn consequente omhelzing van de fundamentele Bijbelse waarheid en zijn afwijzing van de vervangingstheologie. Hij heeft altijd geprobeerd om over te komen als een gematigd, eerlijk persoon met een diepe kennis van Gods Woord. Maar met deze video onthulde hij aan christenen over de hele wereld dat hij voor de Nieuwe Wereldorde werkt:

Na een langzame, methodische 'afbraak' van alle argumenten tegen het vaccin, waarbij hij twee 'experts' raadpleegde waarvan de betuttelende meningen werden behandeld als bekende wetenschappelijke axioma's, beëindigde hij zijn presentatie van een half uur met deze woorden:

"Mijn hoop en gebed is dat deze gesprekken die u zojuist hebt gehoord, u zullen helpen om minder angst te hebben, en meer vertrouwen in het geschreven Woord van God en de beloften die Hij voor ons heeft."

Kortom, als je op het Woord van God vertrouwt, doe je wat je gezegd wordt en neem je het vaccin. Hij beweert in feite een Bijbels onderzoek naar de kwestie te hebben gedaan en tot de enige mogelijke conclusie te zijn gekomen: God wil dat we het vaccin nemen.

Wie naar deze 33 minuten van schaamteloze propaganda luistert, zal beseffen dat de reputatie van een waardevol bezit, namelijk Tsarfati zelf, wordt opgeofferd voor een ander doel. Het duurt jaren om een agent als Tsarfati op te leiden, iemand die kan infiltreren in de gelederen van de ware gelovigen en hen de weg van het christelijke zionisme kan wijzen (zie ons artikel #196). Alleen de besten en de slimsten worden geselecteerd voor een baan als deze. Tsarfati heeft bewezen een van hun meest effectieve uitvoerders te zijn. Dus waarom riskeren ze zijn reputatie op deze manier door hem een gevaarlijk farmaceutisch product te laten goedkeuren? Het is duidelijk dat zijn superieuren geloven dat het van het grootste belang is dat zo veel mogelijk ware gelovigen - een zeer hoog percentage - het vaccin nemen! Als Tsarfati's reputatie onderweg beschadigd raakt, dan zij het zo.

Een oorlog tegen het christendom

Dit is een oorlog tegen het christendom. Het heeft niets te maken met onze gezondheid en ons welzijn. Veel andere 'geloofsleiders', zoals Al Mohler, worden binnengehaald om soortgelijke verhalen over schijngeloof te spinnen en de onoplettenden te bedriegen. Ze zouden goede feitelijke informatie moeten geven over de risico's, maar ze doen het tegenovergestelde. Ze zouden de aandacht moeten vestigen op de gevaren die door deskundigen als Dr. Sucharit Bhakdi zijn geïdentificeerd, die heeft gewaarschuwd dat deze vaccins "ronduit gevaarlijk" zijn, maar in plaats daarvan kiezen ze ervoor om deze mensen te bespotten en hun bewijs af te doen als hysterische pseudowetenschap.

Waarom zijn al deze 'geloofsleiders' er zo op gebrand om de Evangelicalen in Amerika het vaccin te laten nemen? Omdat ware gelovigen het grootste obstakel zijn wat de Nieuwe Wereldorde in de weg staat. De Vijand wil ons verwijderen.

"Want onder Mijn volk worden goddelozen gevonden. Men ligt op de loer, ineengedoken als vogelvangers. Zij zetten een vernielende strik, mensen vangen zij." - Jeremia 5:26

________________________

Jeremy James Ierland
4 januari 2021

- SPECIAAL VERZOEK -

Regelmatige lezers worden aangemoedigd om de artikelen op deze website te downloaden voor bewaring en veilig te stellen voor toekomstige referentie. Ze zijn niet altijd beschikbaar. Artikelen voor elk jaar van 2009 tot 2019 kunnen ook worden gedownload in een enkel bestand, of eventueel twee, van www.archive.org (Gebruik de zoekterm 'Jeremy James').

We komen snel in een tijdperk waarin dit soort materiaal alleen via e-mail kan worden verkregen. Lezers die op een toekomstige mailinglijst willen worden opgenomen, kunnen contact met mij opnemen op het volgende e-mailadres: - jeremypauljames@gmail.com.

Voor meer informatie bezoek www.zephaniah.eu

Auteursrecht Jeremy James 2021.

Bron: ‎www.zephaniah.eu/index_htm_files/Downright%20Dangerous.pdf