www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Boodschap van Jezus kan niet worden gestopt!

2200 moslims verwerpen de islam

Bericht van Iran Alive ministries

In de maand mei hebben meer dan 2200 mensen contact met ons opgenomen om te vertellen dat ze tot Christus zijn gekomen.

...2200 nieuwe gelovigen die nu duizenden familieleden, vrienden en kennissen kunnen bereiken!

...2200 nieuwe handen om Gods werk te doen en 2200 harten om hem te loven!

We hebben ook gehoord dat de meerderheid van deze nieuwe gelovigen tot Christus zijn gekomen door anderen die we hebben getraind... dus de impact zal exponentieel blijven groeien!

Ik heb al eerder gezegd dat het gevaarlijk is voor mensen om contact met ons op te nemen en in het openbaar over hun bekering te spreken. Dat betekent dat slechts een fractie van degenen die hun leven aan Jezus hebben gegeven, zich zal uitspreken, dus de werkelijke aantallen zijn waarschijnlijk veel, veel groter.

Hoewel huiskerken voortdurend bedreigd worden door de Iraanse regering en evangelisatie illegaal is, zijn er nog steeds manieren om contact te maken met degenen die de waarheid moeten horen.

Lees hoe Iran Alive via onze satellietuitzendingen een vrouw kon bereiken, ondanks haar schrijnende situatie:

Mijn naam is Negar. Mijn man is een zeer negatief en verdacht persoon. Hij laat me met niemand praten en heeft geen sociale media verslagen. Hij controleert al mijn telefoontjes en stalkt me de hele tijd. Hij heeft van mijn huis een gevangenis voor me gemaakt. Het enige wat hij niet kan controleren en controleren is de satellietkanalen waar ik naar kijk als hij weg is.

Dus toen hij weg was, ben ik naar jouw kanaal gaan kijken en heb ik Jezus Christus en zijn liefde voor mij leren kennen. Ik accepteerde hem in mijn hart en werd een gelovige. Vandaag de dag ben ik nog steeds een gevangene in mijn huis. Maar nu heb ik mijn gevangenis veranderd in een huis van gebed. Ik word elke dag opgebouwd en geestelijk getraind door jullie programma's in de privacy van mijn huis.

Negar is niet alleen. Ze vertegenwoordigt een van de miljoenen anderen die gevangen worden gehouden door een tirannieke en onrechtvaardige regering. We moeten ze bevrijden!

Bericht via e-mail