www.wimjongman.nl

(homepagina)

De FBI Deep State is hard aan het werk om het Burisma-bewijs te begraven dat Joe Biden en het Obama-beleid beschuldigt

Door Dave Hodges - 17 januari 2020

()

De meeste Amerikaanse deskundigen en diplomaten op het gebied van buitenlands beleid weten dat Oekraïne een zwaar corrupt land is en dat is het al tientallen jaren lang, sinds de Sovjet-Unie uiteenviel - niet dat de communistische regering van Moskou veel beter was.

De nieuwe president Volodymyr Zelensky zit echter in dezelfde lijn als president Donald Trump: Ook hij wil "het moeras droogleggen" en zijn regering bevrijden van de oplichters, de skimmers, en de "deep state"-types die dagelijks werken aan het ondermijnen van de legitieme regering.

Het probleem is dat de corruptie zo wijdverbreid is dat het moeilijk zal zijn om deze uit te roeien - als dat überhaupt al mogelijk is.

Daarom is het moeilijk voor te stellen waarom Oekraïne onze eigen FBI zou vragen om te helpen bij een onderzoek van een verdachte cyberaanval in Burisma - het energiebedrijf dat het middelpunt vormt van de beschuldigingen van corruptie waarbij Joe en Hunter Biden betrokken zijn.

Het bedrijf huurde Hunter Biden in tijdens de regering Obama, toen zijn vader, Joe, diende als vice-president, om een 'bestuurslid' te worden voor een bedrag van ongeveer 50.000 dollar per maand.

Het is ook het bedrijf dat werd onderzocht door de openbare aanklager voor corruptie toen Joe Biden hem liet ontslaan door de toenmalige president Petro Poroshenko.

Plotseling wordt hij, volgens berichten, vanuit het niets gehackt door Russische hackers. En we worden verondersteld dat te geloven.

In ieder geval, zoals Zero Hedge meldt, is het bedrijf berucht om zijn corruptie. Meer dan dat, de site herinnert de lezers eraan dat het onderzoek naar de corruptie in Burisma en de relatie van het bedrijf met de Bidens "in het hart van de afzettingsaanklacht" tegen de president die "is opgezet door de Democraten."

De FBI, let wel, staat in het midden van het 'Spygate'-schandaal inclusief een poging om een zachte coup tegen Trump te plegen. En natuurlijk werd ons verteld dat de Russen de servers van het Democratich Nationaal Comité hebben gehackt in de aanloop naar de verkiezingen van 2016.

Wow, wat een samenloop van corruptie.

Zoveel toevalligheden

Maandag merkte The New York Times op dat Area 1, een in Silicon Valley gevestigde cyber-security-firma, zei dat de Russische hackers, van een militaire intelligentieafdeling die vroeger als GRU bekend stond, onder de alias "Fancy", werkten met phishing e-mail die werden ontworpen om wachtwoorden en gebruikersnamen te stelen om zo toegang te krijgen tot het netwerk van de energiefirma.

Op het eerste gezicht klinkt dit legitiem, omdat Moskou de Krim van Oekraïne heeft gestolen en de separatisten in het oosten van Oekraïne militair heeft gesteund. Waarom zouden ze dan niet een Oekraïens bedrijf hacken?

Oké... maar waarom bij dit bedrijf, dat op dit moment in het centrum van zoveel politieke controverse staat terwijl een nieuwe verkiezingsronde nadert?

"Er wordt opgemerkt dat de aanval van de hacker waarschijnlijk plaatsvond in samenwerking met de Russische speciale diensten," zei de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Artyom Minyailo tijdens een briefing, en voegde eraan toe dat de FBI was gevraagd om te helpen bij het onderzoek.

Later, zei het bureau van de minister dat het een onderzoek naar de claims had gestart, dat de vroegere Ambassadeur van de V.S. in Oekraïne, Marie Yovanovitch, illegaal onder toezicht werd geplaatst door vennoten van Trumps presidentiële advocaat Rudy Giuliani.

Nog meer toevalligheden? Probeert iemand bewijs te stelen van wangedrag door de Bidens?

Zoals Zero Hedge verder rapporteert:

Let wel, Area 1 werd mede opgericht door twee voormalige NSA hackers - een van hen was een hoofdmedewerker bij cyber-security-firma Crowdstrike. Area 1 stichter Oren Falkowitz is een actieve donor aan de Democraten, die bijdraagt aan de verkiezingscampagnes in 2020 van zowel Elizabeth Warren als Cory Booker.

Zoveel toevalligheden, zo weinig tijd om ze allemaal te splitsen.

Als je begint te denken dat dit allemaal op een of andere manier gerelateerd is, ben je niet de enige. Er zijn vreemdere dingen gebeurd gedurende de verkiezingen van 2016, allemaal in een poging om Trump te pakken te krijgen. Het lijkt erop dat er in de aanloop naar 2020 weer zo'n verdachte activiteit op gang komt.

Bron: SWAMP STENCH: The FBI deep state is hard at work trying to bury the Burisma evidence that incriminates Joe Biden and the Obama administration | The Common Sense Show