www.wimjongman.nl

(homepagina)

Coalitiebesprekingen hebben gefaald, het mandaat is teruggekeerd naar de Knesset, de Dag van de Heer komt eraan.

Gary - 16 april 2020

()

Het afgelopen jaar was een jaar van primeurs voor Israël. De eerste herhalingsverkiezingen. De eerste derde verkiezingen. En nu, vanaf gisteravond, is het mandaat om een regering te vormen voor het eerst twee keer teruggegeven aan de Knesset. Het is ook de eerste keer dat de hele Israëlische natie in haar door God gegeven gebied is opgesloten.

 Nu, waarom slaat u zo'n luid alarm? Is er geen Koning onder u? Is uw Raadsman omgekomen, dat smart u aangegrepen heeft als van een barende vrouw? Krimp ineen en schreeuw het uit, dochter van Sion, als een barende vrouw, want nu moet u de stad uit en in het open veld wonen. U zult tot in Babel komen. Daar zult u gered worden, daar zal de HEERE u verlossen uit de hand van uw vijanden. Nu verzamelen zich tegen u vele heidenvolken. Zij zeggen: Laat haar ontheiligd worden, en laten onze ogen Sion aanschouwen. Zíj echter kennen de gedachten van de HEERE niet. Zij begrijpen Zijn raadsbesluit niet: dat Hij hen bijeengebracht heeft als graanschoven op de dorsvloer."
- Micha 4:9-12 (HSV)

Terwijl er tegenstrijdig nieuws is over licht aan het eind van de tunnel met betrekking tot COVID-19 (alias Coronavirus), lijkt het erop dat de autoriteiten ons iets willen geven dat we nooit kunnen bereiken. Uit de meeste bronnen blijkt dat sociale-afstandsmaatregelen voor onbepaalde tijd zullen blijven bestaan, en er wordt steeds vaker gezegd dat wanneer een vaccin uiteindelijk massaal wordt geproduceerd, mensen pas weer in de maatschappij kunnen komen als ze het vaccin hebben ontvangen en als zij kunnen controleren of ze het hebben ontvangen - mogelijk zelfs via een kwantum-punt tatoeage.

Als met het Openbaring-12-teken de laatste hoge verwachtingsperiode begon, lijken het Coronavirus en deze Pesach-periode een superhoge verwachtingsperiode te hebben bewerkstelligd. Het lijkt erop dat dit het jaar is dat de Gemeente vertrekt en dat de natie Israël verdeeld is. Ik bespreek deze dingen hieronder [zie de video], samen met een mogelijke bevestiging van dit jaar.

Bron: Coalition Talks Have Failed, Mandate Returned to Knesset, the Day of the Lord is at Hand - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates