www.wimjongman.nl

(homepagina)

ANALYSE: Bijna elke persoon die sterft aan het coronavirus heeft waarschijnlijk deze drie dingen gemeen

door Dave Hodges - 31 maart 2020

Dit is een analyse op basis van de huidige kennis, (nog) niet van een gepubliceerde studie, maar op basis van alles wat we tot nu toe weten, geloven we dat de overgrote meerderheid van de mensen die sterven aan het coronavirus een of meer van de volgende zaken gemeen hebben:

#1) Chronisch zinktekort, vaak als gevolg van overconsumptie van bewerkte voedingsmiddelen met een tekort aan mineralen

#2) Hypertensie (te hoge bloeddruk)

#3) Het nemen van voorgeschreven medicijnen, met name hoge bloeddruk medicijnen

Wij geloven dat deze dingen gebaseerd zijn op rationele waarnemingen van wie op dit moment het hardst door het coronavirus wordt getroffen. Het verband tussen te hoge bloeddruk en coronavirusdoden is alom bekend. Zelfs al weken geleden toen Bloomberg.news dit verhaal bracht: "Top coronavirus-doctor in Wuhan zegt dat hoge bloeddruk is groot doods-risico." Dat verhaal vertelt:

Patiënten met te hoge bloeddruk lijken een hoger risico te lopen om te sterven aan het coronavirus, zei een Chinese topdokter op de intensive care die sinds medio januari kritisch zieke patiënten behandelt.

Van een groep van 170 patiënten die in januari in Wuhan stierven - de eerste golf van slachtoffers, veroorzaakt door een ziekteverwekker die nu over de hele wereld is geraasd - had bijna de helft een te hoge bloeddruk.

In de Verenigde Staten hebben volgens de American Heart Association ongeveer 100 miljoen Amerikanen een te hoge bloeddruk. De overgrote meerderheid van deze mensen "behandelt" hun symptomen met bloeddrukmedicatie. (Het is allemaal een medische fraude natuurlijk, omdat de medicatie niet echt de hoge bloeddruk "behandelt". Het maskeert eerder de symptomen om de illusie van een betere gezondheid te creëren).

Amerikanen nemen meer medicijnen dan enig ander land in de wereld, en dat is een van de redenen waarom we geloven dat het sterftecijfer in de VS uiteindelijk beduidend hoger kan liggen dan het wereldgemiddelde.

Zinktekorten zorgen ervoor dat het coronavirus zich snel kan vermenigvuldigen in het lichaam

We weten ook dat een zinktekort resulteert in een fysiologische omgeving die het coronavirus in staat stelt zich zeer snel te vermenigvuldigen. Uit een studie die in een medisch tijdschrift PLoS is gepubliceerd, blijkt dat zink "de activiteit van het RNA-polymerase van het coronavirus in vitro remt". Dat betekent dat zink de weerstand-machine van het virus blokkeert.

Bovendien lijken de symptomen van COVID-19 vrijwel exact gelijk te zijn aan de symptomen van zinkgebrek. Hierop werd gewezen door Bill Sardi die een overzicht van de symptomenlijst publiceerde.

Zinkgebrek verklaart ook waarom zoveel jongere sporters sterven aan het coronavirus: Intensieve lichaamsbeweging veroorzaakt verlies van zink door zweten, en als die individuen het verloren zink niet vervangen door anvullingen, kunnen ze een chronisch tekort aan zink krijgen.

Zinktekort is eigenlijk een van de grootste geldvoorzieners voor 'Big Pharma', omdat het hebben van een laag zinkgehalte resulteert in symptomen die gediagnosticeerd worden als diabetes en andere ziekten. Zoals uitgelegd door Prevention.com:

Zinktekort is gekoppeld aan een heleboel gezondheidsproblemen, zoals diabetes, atherosclerose, Alzheimer, neurologische aandoeningen, auto-immuunziekten, en nog veel meer. Het potentiële verband? Zink zorgt ervoor dat je immuunsysteem meegaat en bevordert een gezonde celgroei. Als je er niet genoeg van krijgt, kan je lichaam de effecten van schadelijke vrije radicalen en ontstekingspieken niet bestrijden, twee risicofactoren die verbonden zijn aan een chronische ziekte, zegt Dr. Prasad.

Andere symptomen van een zinktekort zijn onder meer een trage genezing, huidaandoeningen, kaalheid, slecht zicht en zelfs moeite met het gehoor of je reukvermogen. Met name COVID-19 zorgt ervoor dat mensen hun reukzin bijna volledig verliezen.

Tot slot, veel medicijnen beroven feitelijk het lichaam van zink, die een verhoogde kwetsbaarheid voor coronavirus creëert voor personen die meerdere voorgeschreven medicijnen nemen.

De giftigheid van hoge bloeddruk medicijnen

Hoge bloeddruk zelf is een risicofactor voor verhoogde coronavirusdoden, en bloeddrukmedicijnen zelf voegen ook een verhoogd risico op overlijden toe aan de patiënt. Zelfs reguliere medische nieuwsbronnen zoals Medical News Today schrijven openlijk over de toxiciteit en het overlijdensrisico van bloeddrukmedicijnen:

Wetenschappers van het Intermountain Medical Center Heart Institute in Salt Lake City, UT, bevonden dat personen met hoge bloeddruk die alfa-blokkers en alfa-2-agonisten gebruikten om hun bloeddruk onder controle te houden, een verhoging van de bloeddrukvariabiliteit vertoonden, wat het sterfterisico zou kunnen verhogen.

De hoofdauteur van deze studie, Dr. Brian Clements en zijn team, hebben onlangs hun bevindingen gepresenteerd op de wetenschappelijke bijeenkomst van het American College of Cardiology (ACC) in 2018, gehouden in Orlando, FL.

Volgens de nieuwe studie van Dr. Clements en zijn collega's kunnen bepaalde soorten medicatie die gebruikt worden om de bloeddruk te verlagen, bijdragen aan dit sterfterisico.

Er zijn natuurlijk veel veiliger alternatieven voor een natuurlijke verlaging van de bloeddruk. Van kalium is aangetoond dat het veiliger is om de bloeddruk te verlagen dan voorgeschreven medicijnen, en zelfs van cacao (chocolade) is bekend dat het de bloeddruk beter verlaagt dan de voorgeschreven medicijnen.

Toch zijn bloeddrukverlagende medicijnen alom voorgeschreven, omdat ze winst opleveren voor Big Pharma en smeergeld voor artsen.

Samenvatting: Als u geen hoge bloeddruk, zinktekort of bloeddrukmedicijnen hebt, is uw risico om te sterven aan het coronavirus buitengewoon klein.

We zijn ervan overtuigd dat naarmate er meer gegevens beschikbaar komen, ze zullen aantonen dat de overgrote meerderheid van de coronavirusdoden zich voordoen bij individuen met deze drie onderliggende oorzaken, waarvan één een eenvoudig zinktekort is dat kan worden behandeld en gecorrigeerd voor een paar centen per dag.

Hoewel er andere co-morbiditeitsfactoren bestaan - zoals diabetes, beroerte en CHD - zullen de meest voorkomende factoren uiteindelijk waarschijnlijk hoge bloeddruk (hypertensie) en zinkgebrek zijn.

Toch controleert Big Pharma het hele medisch bedrijf, de nepnieuwsmedia en zelfs het Witte Huis, wat betekent dat je nooit iets hoort over zink of de gevaren van bloeddrukmedicijnen. Big Tech censureert alle informatie en natuurlijke ook de remedies, behandelingen of kuren voor het coronavirus, behalve de pharma-geneesmiddelen en vaccins, omdat de tech-reuzen allemaal "pharma-hoeren" zijn.

Het coronavirus zou in feite nauwkeurig kunnen worden omschreven als bijna een binair wapensysteem dat alleen mensen doodt die afhankelijk zijn van geneesmiddelen en goede voeding vermijden. Om aan het coronavirus te sterven, moet je bijna iemand zijn die denkt dat voeding bedrog is en farmaceutica noodzakelijk zijn. Dat is degene die op dit moment vooral sterft aan het coronavirus, en dat is over de hele wereld.

Geen enkele regering zal de burgers aanmoedigen om voedingssupplementen te nemen, omdat dit de rijke bedrijfsbelangen niet verrijkt.

Geen enkele regering ter wereld beveelt zink, vitamine C, magnesium of gezond leven aan. Zonder uitzondering: iedere regering in de wereld praat over (nog niet-bestaande) vaccins en voorschriftmedicijnen als de enige mogelijke behandeling voor het coronavirus.

Alle sterfgevallen die op dit moment plaatsvinden zijn in feite sterfgevallen van onwetendheid, niet sterfgevallen door het coronavirus alleen. Het is het gebrek aan kennis en het krankzinnige niveau van censuur, dat de mensheid op dit moment doodt. Als iedereen Natural News zou kunnen lezen, zouden we kunnen helpen om miljoenen levens te redden, en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen en de economieën van onze wereld in recordtijd weer actief maken.

Maar dat is natuurlijk niet wat de globalisten willen. Ze willen een massale dood, economische vernietiging, wanhoop, slavernij en wijdverbreid menselijk lijden. En ze houden een vaccin vast als een worst aan een stokje, in de hoop dat je maandenlange brutale lockdowns zult doorstaan, in de hoop dat je op een dag een "vaccinkuur" aangeboden krijgt die je, tussen haakjes, waarschijnlijk zal doden.

Dat komt omdat de globalisten in oorlog zijn met de mensheid, en censuur van natuurlijke kuren heeft voor hen een nog hogere prioriteit dan censuur van politieke meningsuiting. Daarom werden wij al gecensureerd voordat Alex Jones gecensureerd werd: Omdat we mensen leren hoe ze ziekten kunnen vermijden, pandemieën kunnen overleven en kunnen ontsnappen aan de medische tirannie van het autoritaire vaccinregime dat binnenkort op jullie afkomt, van deur tot deur, met een naald in de aanslag en een pistool tegen je hoofd, waarbij ze eisen dat je het verplichte coronavirusvaccin nemen of al je rechten als burger zult verliezen.

Die dag komt binnenkort. Daar kunt u op rekenen. En als u het coronavirusvaccin weigert, wordt u ontvoerd en in een quarantaine doodskamp gegooid dat gereserveerd is voor "anti-vaxxers" die worden afgeschilderd als massamoordenaars en boosdoeners die een bedreiging vormen voor de volksgezondheid.

Daarom moeten we allemaal het woord over zink verspreiden... zodat we dit virus kunnen verslaan voordat het vaccin zelfs maar ontstaat. Door dat te doen, ontnemen we de vaccinindustrie hun verhoopte "redder"-scenario waar ze het vaccin kunnen introduceren als de infecties al aan het afnemen zijn, en dan beweren dat "de vaccins de mensheid hebben gered." Ze hebben immers dezelfde truc met polio uitgehaald, en de meeste artsen en wetenschappers geloven nog steeds in de propaganda van het poliovaccin.

Onze wereld leeft nog steeds onder de autoritaire tirannie van Big Pharma, en dat is de echte reden waarom er nu tienduizenden mensen sterven aan het coronavirus. Misschien is het tijd voor de mensheid om voor de verandering een andere toekomst te kiezen.

Bron: ANALYSIS: Nearly every person dying from the coronavirus likely has these three things in common | The Common Sense Show