www.wimjongman.nl

(homepagina)()

 Een door DARPA gefinancierde implanteerbare Biochip   om COVID-19 op te sporen zou in 2021 op de markt
 kunnen komen.

   Een experimenteel nieuw vaccin dat samen met de regering van de VS      is ontwikkeld, beweert menselijk DNA te kunnen veranderen en zou
    al volgend jaar kunnen worden ingezet via een door DARPA
     gefinancierde, injecteerbare biochip.


   door Raul Diego

17 september 2020

De belangrijkste wetenschappelijke ontdekking sinds de zwaartekracht is verborgen voor bijna een decennium volledig verborgen en het destructieve potentieel voor de mensheid is zo enorm dat de grootste oorlogsmachine op de planeet onmiddellijk alles wil inzetten om het te bezitten, te controleren, de financiering van haar onderzoek en ontwikkeling via agentschappen zoals de National Institutes of Health (NIH), de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en HHS' BARDA.

De revolutionaire doorbraak kwam door een Canadese wetenschapper genaamd Derek Rossi in 2010 en puur per ongeluk. De nu gepensioneerde professor van Harvard beweerde in een interview met de National Post dat hij een manier gevonden had om de moleculen te "herprogrammeren" die de genetische instructies voor celontwikkeling in het menselijk lichaam dragen en niet te vergeten alle biologische levensvormen.

Deze moleculen worden 'messenger ribonucleïnezuur' of mRNA genoemd en het nieuwe vermogen om deze instructies te herschrijven om een soort cel binnen een biologisch organisme te produceren heeft de koers van de westerse geneeskunde en wetenschap radicaal veranderd, zelfs als niemand het nog echt heeft opgemerkt. Zoals Rossi zelf zegt: "De echt belangrijke ontdekking hier was dat je nu mRNA kunt gebruiken, en als je het in de cellen kreeg, dan kun je de mRNA zover krijgen om elk eiwit in de cellen eruit te drukken, en dit was het grote ding."

()

DARPA lanceert Project CHARIOT om grote Tech winsten te beschermen.

DARPA kondigt een nieuw type cryptografie aan om de winst van de grote Tech firma te beschermen tegen de opkomst van kwantumcomputers en backdoor-toegang te geven tot 3 biljoen internet-verbonden apparaten.

MintPress News / Raul Diego / 18 aug.

Het was zo groot dat Rossi in 2014 met pensioen kon gaan nadat het bedrijf dat hij samen stichtte met Flagship Pioneering private equity firma om zijn innovatie te exploiteren - Moderna Inc... - trok bijna een half miljard dollar aan in federale subsidies ... om vaccins te ontwikkelen met behulp van deze technologie. Rossi is niet langer verbonden met Moderna buiten zijn aandelenbezit om, hij kijkt alleen maar naar wat er daarna gebeurt en als hij daarbij lijkt op de liefhebbende "voetbalvader" zoals hij wordt afgeschilderd, moet hij geschokt zijn.

Biologie met afstandsbediening

Al in 2006 onderzocht DARPA hoe virale, bovenste luchtwegpathogenen te identificeren door middel van zijn voorspellende gezondheid en ziekte (PHD) programma, dat leidde tot de oprichting van het Agentschap Biological Technologies Office (BTO), zoals gemeld door Whitney Webb in een artikel in mei voor The Last Amerikaanse Vagabond. In 2014 lanceerde DARPA 's BTO zijn "in Vivo Nanoplatforms" (IVN) programma, dat onderzoek doet naar implanteerbare nanotechnologieën, wat leidt tot de ontwikkeling van 'hydrogel.'

Hydrogel is een nanotechnologie waar de uitvinder al vroeg over opschepte dat "als [het] met goedkeuring van de FDA uitrolt, consumenten de sensoren in hun kern geïmplanteerd konden krijgen om hun niveaus van glucose, zuurstof en lactaat te meten." Dit contactlensachtige materiaal vereist een speciale injector die onder de huid wordt ingebracht, waar het lichtgebaseerde digitale signalen kan uitzenden via een draadloos netwerk zoals 5G.

( )

Een penny naast een 3D geprint hydrogel model van een long-mimicking air sac in Rice University's Houston BRC lab. Melissa Phillip / Houston Chronicle via AP

Eenmaal stevig geïmplanteerd in het lichaam, zijn de menselijke cellen overgeleverd aan elk mRNA-programma dat via dit substraat wordt aangeleverd, wat een nachtmerrie van mogelijkheden ontketent. Het is misschien wel de eerste echte stap naar volledig transhumanisme; een "filosofie" die populair is bij veel machtige en invloedrijke mensen, zoals Ray Kurzweil van Google en Eric Schmidt en wiens voorstanders de fusie van technologie en biologie zien als een onvermijdelijk gevolg van menselijke vooruitgang.

Het particuliere bedrijf dat is opgericht om deze technologie op de markt te brengen, dat het mogelijk maakt om biologische processen op afstand te controleren en de deur opent naar de mogelijke manipulatie van onze biologische reacties en uiteindelijk ons hele bestaan, heet Profusa Inc en haar activiteiten worden gefinancierd met miljoenen die van NIH en DARPA komen. In maart werd het bedrijf stilletjes opgenomen in de drukke covid-19 bazaar, toen het een injecteerbare biochip aankondigde voor de detectie van virale ademhalingsziekten, waaronder COVID-19.

Een volle dochteronderneming

In juli werd in het New England Journal of Medicine een voorlopig rapport gepubliceerd, gefinancierd door Fauci's NIAID en de NIH over een mRNA vaccin tegen SARS-CoV-2, waarin werd geconcludeerd dat het mRNA-1273 vaccin geleverd door Moderna voor studie, "geïnduceerd had een anti–SARS-CoV-2 immuunrespons in alle onderdelen, en er geen zorgen over de veiligheid van de proef werden vastgesteld," en het ondersteunde de "verdere ontwikkeling van dit vaccin."

Een maand eerder had de NIH een gezamenlijke participatie opgeëist in het mRNA COVID-19 vaccin van Moderna, onder verwijzing naar een contract dat in december 2019 werd ondertekend en waarin stond dat de "mRNA coronavirus vaccinkandidaten [zijn] ontwikkeld en gezamenlijk eigendom" was van beide partijen. Moderna betwist het standpunt van de federale overheid, waarin zij stelt dat het bedrijf "een breed eigendom en een vergunning voor IP estate heeft" en "niet op de hoogte is van enig IP dat ons zou beletten om onze productkandidaten, waaronder mRNA-1273, te commercialiseren.”

( )

Een poster: op zoek naar vrijwilligers om deel te nemen aan een covid-19 vaccinstudie door de NIH en Moderna Inc., 27 juli 2020, in Binghamton, N.Y. Hans Pennink / AP

Het enige obstakel is een leveringssysteem, dat hoewel Moderna beweert zich afzonderlijk te ontwikkelen, maar het is onwaarschijnlijk om een FDA goedkeuring te krijgen voor de eigen DARPA-ontwikkelde hydrogel technologie van de federale overheid, in combinatie met Profusa's DARPA-gefinancierde lichtsensor technologie, die naar verwachting snelle toestemming van de Food and Drug Administration zal krijgen tegen begin 2021 en hoogstwaarschijnlijk gebruikt om in een coronavirusvaccin te gebruiken met de capaciteit om letterlijk ons DNA te veranderen.

Daarnaast onderzoekt het Department of Health and Human Services (HHS) momenteel de patentdossiers van Moderna en beweert dat het geen "federale overheidssteun" heeft bekendgemaakt in zijn COVID vaccin kandidaat patentaanvragen, zoals wettelijk vereist. De technische details kunnen ertoe leiden dat de federale overheid een 100% aandeel in mRNA-1273 bezit.

()

Big Pharma Giants GlaxoSmithKline, Sanofi ontvangt $2,1 miljard om COVID vaccin te ontwikkelen.

Operatie warpsnelheid geeft geld uit met een recordsnelheid ... en deze keer profiteren de twee grootste vaccinbedrijven ter wereld.

MintPress News / Raul Diego / 4 aug.


Foto in de kop / Jowan Osterlund uit Biohax Zweden toont een klein Microchip implantaat, vergelijkbaar met die welke in werknemers zijn geïmplanteerd op het epicenter digital innovation business cente in het centrum van Stockholm. James Brooks / AP

Raul Diego is een MintPress-schrijver, onafhankelijk fotojournalist, onderzoeker, schrijver en documentairemaker.

Geef deze verhalen door! MintPress News heeft een licentie onder een Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 International License.

Bron: A DARPA-Funded Implantable Biochip to Detect COVID-19 Could Hit Markets by 2021