www.wimjongman.nl

(homepagina)

Reden nummer één waarom COVID exact op dit moment in de geschiedenis werd geïntroduceerd (deel 1)

door Dave Hodges - 3 september 2020

()

Het uitgangspunt van dit artikel is gebaseerd op het idee dat COVID-19 op dit moment van de tijd is ontwikkeld en op de wereld is losgelaten, met opzet en met specifiek ontworpen bedoelingen om het het één economie-tijdperk in te luiden en een tijdperk te introduceren dat volledig wordt beheerst door satanische globalisten.

Om tot de waarheid achter het vrijlaten van COVID-19 te komen, moeten we ons eerst realiseren: wie zit hier achter? Het voor de hand liggende antwoord is: de wereldwijde elite. Wie is dan die mondiale elite? Zij zijn tegelijkertijd de roversbaronnen en de captains of industry. Deze onheilige, satanische groep heeft er geen geheim van gemaakt dat zij een éénwereldregering en een éénwereldeconomie wensen. Dit zijn de twee kanten van de medaille die we De Nieuwe Wereldorde (NWO) noemen. De bedoeling van de NWO is om een fascistisch-marxistische bedrijfsoligarchie op te richten die zal dienen als uitvoerend controlemiddel. Het bewijs voor deze uitspraak is alom aanwezig en het bewijs daarvoor ligt in de aard en de bedoeling van de voormalige handelsovereenkomst, The Transpacific Partnership. Deze overeenkomst beloofde om een ondernemingspanel van minder dan twee dozijn benoemde oligarchen in te stellen dat in staat zou zijn om de soevereiniteit van alle regeringen uit te wissen en zich te vestigen als een ondernemingsdictatuur. Gelukkig voor Amerika en de Bill of Rights heeft president Trump de TPP uit onze toekomst gewist en ging de Republiek, met uitzondering van de negatieve deep state-invloeden, verder. Dit blijkt echter een kortstondige overwinning te zijn.

De bedoeling om deze bedrijfsoligarchie te ontmaskeren werd in 1975 daadwerkelijk aan het publiek getoond in de oorspronkelijke productie van de film, Rollerball, met James Caan in de hoofdrol. In de film werd een wereld zonder persoonlijke vrijheden en absolute menselijke programmering gerund door slechts zes bedrijven. De voorstelling van deze wereld in de film spreekt tot de verbeelding. Waarom werd COVID-19 nu ingeluid?

Trump is de grootste bedreiging voor de Globalistische Regering

Zbigniew Brzezinski, in zijn boek uit 1970, getiteld Between Two Ages: De Technotronic Era, betoogde dat de wereld op het punt stond om een belangrijke verschuiving te ondergaan, zowel economisch als politiek. Brzezinski, de medeoprichter van de Trilaterale Commissie, voorspelde samen met David Rockefeller - of moet ik zeggen, plande - een economische en politieke chaos. Ten eerste verklaarde Brzezinski dat de materiële rijkdom van de geïndustrialiseerde landen op het noordelijk halfrond naar voornamelijk de landen op het zuidelijk halfrond zou vloeien. De primaire methode waarin dit zou gebeuren zou zijn door de export van multinationale bedrijven naar plaatsen als de Pacific Rim vanwege de voordelen van goedkope arbeidskrachten. NAFTA, CAFTA en hoe de gemiddelde Amerikaan de Shafta kreeg toen deze deel ging uitmaken van de globalisering van de wereldeconomie. De globalisten waren echter nog niet klaar.

Terwijl de globalisten onze banen exporteerden en onze levensstandaard verlaagden, had de zogenaamde elite een tweede golf aan plannen. Ze wilden de macht van soevereine naties overnemen en vervangen door de macht van het bedrijfsleven. En terwijl ze bezig waren, wilden ze een digitale munt inluiden waarin ze elke denkbare transactie kunnen traceren, omdat ze uiteindelijk de ruilhandel zullen verbieden. Dit concept wordt in Nieuw-Zeeland al beta getest terwijl ik deze woorden schrijf. Het komt ook hierheen. Het Social Credit System is hier als straf en het verlies van werkgelegenheid wordt uitgedeeld voor onjuiste nationalistische opvattingen in tegenstelling tot de politiek correcte, door de mondialisten geïnspireerde beweging.

Zoals Steve Quayle hem noemde, werd Donald J. Trump bestempeld als "Gods Aanklager". Trump worstelde de mantel van de macht weg van de corporatieve oligarchie naar de op de grondwet gebaseerde overheid. Banen kwamen weer naar huis en Trump keerde het economische fortuin van Amerika sneller om dan andere presidenten in de Amerikaanse geschiedenis. Dit is de reden waarom de gevestigde orde (Amerika's bedrijfsoligarchie, de mainstream media en de bankiers hebben samengespannen tegen Trump en de voortdurende vrijheden van het Amerikaanse volk.

De NWO lijkt meer op feodalisme dan op vorm van kapitalisme en burgerlijke vrijheden. De Amerikanen hebben hun bedrijven laten uitroeien! Amerika's burgerlijke vrijheden worden gewist terwijl ik deze woorden schrijf. Er is geen pandemische uitzondering op de Grondwet totdat die er is, en wel nu. Uw rechten zijn dood bij aankomst. Uw financiële mogelijkheden zijn zeer beperkt en de helft van de mensen die in aanmerking komen om in Amerika te werken hebben geen baan.

De vruchten van de arbeid van de geïndustrialiseerde wereld veranderen voor altijd.

De Vierde Industriële Revolutie

Covid-19 werd ingeluid om een einde te maken aan de huidige industrialisatieperiode en luidde een periode in van strijd, armoede, een mislukte economie en uiteindelijk de heersende structuur van de Verenigde Staten. Dit is geen samenzweringstheorie, dit is al gebeurd. De economie van ons land ligt in puin en Amerika is in oorlog met zichzelf.

Hoewel er voor de huidige situatie geen einde in zicht is, is Amerika volgens de elitaire heersers als Bill Gates er al. Er is geen weg terug. We worden verplaatst naar een totale digitale omgeving en laten de industriële periode achter ons. We worden verplaatst naar de Vierde Industriële Revolutie. In zijn boek stelde Brzezinski dat wanneer een generatie door een maatschappelijke verandering gaat, die specifieke bevolking een generatie of langer door een letterlijke hel gaat. Als je een verdere illustratie nodig hebt, ga dan terug naar de Amerikaanse industriële revolutie met alle onenigheid, de huursloppenwijken, de arbeidersmishandeling en de lage levensstandaard zoals die de begindagen van de Amerikaanse industrialisatie kenmerkten.

COVID-1 heeft onze economie vernietigd en u heeft geen burgerlijke vrijheden meer in dit land. Dit is de nieuwe norm waarbij we wachten op de volledige uitvoering van de Vierde Industriële Revolutie en we gaan door een hel.

In deel twee van deze serie zal een gedetailleerde analyse van de vier fasen van de industriële bewegingen plaatsvinden. Er komt echter nog een ander element... dit zal het tijdperk van het transhumanisme zijn en AI zal dit inluiden. Sommigen zeggen, dat we de laatste generatie mensen zijn. Dit zal allemaal aan bod komen in deel twee. Als voetnoot zullen de VN, de Chinezen en de Russen een prominente rol spelen in wat er komt.

Bron: The Number One Reason Why COVID Was Introduced At This Exact Time In History (Part 1) | The Common Sense Show