www.wimjongman.nl

(homepagina)

Een Coronavirus Inleiding

door Gatestone Institute Redactie - 14 april 2020

 

Afbeelding: De ultrastructurele morfologie tentoongesteld door coronavirussen. (Beeldbron: Centra voor ziektebestrijding en -preventie)

 

 

 

Belangrijke opmerking voor onze lezers: Als openbare dienst heeft het personeel van Gatestone de volgende informatie verzameld uit gevestigde en geloofwaardige internetbronnen, samen met gepubliceerde medische tijdschriften, om te proberen u een dieper inzicht te geven in COVID-19 en de middelen om deze in te dammen.

Gatestone is echter geen medische instantie en u zult zeker eerst uw persoonlijke arts of zorgverlener willen raadplegen als voorzorgsmaatregel.

Ter herinnering, blijf alstublieft sociaal op afstand: we hopen allemaal dat we nog vele jaren voor de boeg hebben om ons gezamenlijke onderzoek naar de openbare orde, buitenlandse zaken en de binnenlandse agenda van onze natie voort te zetten.

Hartelijke groet,

Het personeel van Gatestone

Wat is het?

Bestrijd het met hitte, zeep, bleekmiddel en geduld

Houd zicht op COVID-19

De gezondheidszorgprotocollen die zijn ontworpen om deze pandemie te bestrijden, blijven elke dag veranderen - van instructies over het gebruik van gezichtsmaskers tot de beste manier om boodschappen die in de winkel zijn gekocht, af te vegen.

Bij het volgen van de geteste preventiestrategie├źn die in deze Gatestone-alert worden gepresenteerd, is het net zo belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe instructies, aangezien het COVID-19 onderzoek zich verder ontvouwt en er dagelijks aanvullende gegevens worden gepresenteerd.

Onze beste wensen voor een goede gezondheid en verdere COVID-19 preventie.

Vox heeft een leerzame video gemaakt, geweldig voor kinderen, die zal helpen bij het beschermen van uw gezin tegen COVID-19.

Vertaling door W.J. Jongman en H. Sleijster

┬ę 2020 Gatestone Institute. Alle rechten voorbehouden. De artikelen hier afgedrukt geven niet noodzakelijkerwijs de standpunten weer van de vertalers of van Gatestone Institute.

Bron: A Coronavirus Primer