www.wimjongman.nl

(homepagina)

Italië's communistische recept voor een ramp

Waren het alleen de Chinezen die het virus naar Italië brachten?

9 april 2020 - door Giacomino Nicolazzo

Giacomino Nicolazzo is een van de meest geliefde schrijvers van Italië. Hij is geboren en getogen in Centraal-Pennsylvania en woont in een klein dorpje in Lombardije waar hij zijn boeken schrijft.

()

Montecalvo, Lombardije, Italië.

Terwijl ik hier in mijn onvrijwillige isolement zit, werd net gemeld dat er in één nacht 743 meer mensen zijn overleden en dat er 5.249 nieuwe gevallen zijn gemeld. Dit brengt het totaal aantal besmettingen op 69.176 en het aantal doden op 6.820. We zijn wat opgelucht in de wetenschap dat 8.326 mensen tot nu toe zijn hersteld. (Cijfers van 24 maart, 20:30 uur in Italië.)

De meeste steden hier in Italië, van de bovenloop van de Alpen tot aan de oude oevers van Sicilië en Sardinië, zijn, hoewel niet verlaten, dichter bij de spooksteden dan de bruisende centra van het toerisme, het bedrijfsleven en het dagelijks leven die ze nog maar een paar weken geleden waren.

Winkels zijn afgesloten. Restaurants en coffeeshops bedienen hun klanten niet meer. Scholen, universiteiten, sportstadions... zelfs onze musea en theaters... zijn allemaal gesloten. Zelfs Vaticaanstad heeft zijn poorten gesloten en gewapende patrouilles bewaken de 20 voet hoge muren die het beschermen!

De straten en wegen zijn nu leeg voor zover het oog kan zien. Normaal gesproken zouden ze gevuld zijn met gestoorde Italiaanse chauffeurs in kleine auto's en scooters (die klinken als duivelse insecten) die hier en daar de grenzen van de middelpuntvliedende kracht op onze rotondes bereiken. In de piazza van onze steden zijn er nu officieel meer duiven dan mensen.

Velen van ons kennen iemand die geïnfecteerd én hersteld is. Sommigen van ons kennen iemand die niet hersteld is... en nu zijn ze dood. Maar iedereen kent iemand die op een of andere manier door dit microscopische monster is aangetast.

Zestig miljoen van ons zitten opgesloten. Het is hier net een oorlogsgebied. We worden gevangen gehouden in onze eigen huizen door een ongeziene vijand die ongemerkt is binnengeslopen bij de meesten van ons. Zoals u over een paar minuten zult lezen, waren er mensen die wisten dat er zoiets zou komen. ... of in ieder geval dat hadden ze moeten weten.

Dus wie heeft de schuld? Met al die gekte die als een draaikolk aan onze voeten dwarrelt, moest ik gewoon het antwoord op die schuldvraag vinden. En dus heb ik mijn vrije tijd (waar ik tegenwoordig veel van heb) besteed aan graven en onderzoeken. Ik was letterlijk geschokt om te ontdekken hoe dit zo is gekomen.

Ik ga je niet vervelen met het gepraat over Patiënt '0' die het naar Patiënt '1' verspreidt en hoe de wiskunde de snelle uitbreiding van de infectie efficiënt verklaart. Nee, ik ga u vertellen hoe (zoals ik het zie) het virus naar Italië is gekomen.

Het heeft alles te maken met communisten. Laat me het uitleggen.

Vanaf ongeveer 2014 is Matteo Renzi, de imbeciele ex-burgemeester van Firenze (Florence) die optreedt als leider van de Partito Democratico (synoniem voor de Italiaanse Communistische Partij) er op de een of andere manier in geslaagd om zichzelf te laten verkiezen tot premier van Italië. Om u een goed referentiekader te geven, Matteo Renzi was zo ver links dat hij Barack Obama op Barry Goldwater zou doen lijken.

Op hetzelfde moment dat Renzi Italië in de veronachtzaming leidde, gebeurden er vreemde dingen in de Italiaanse economie. Banken gingen failliet, maar gingen niet dicht. De pensioengerechtigde leeftijd werd verhoogd. Om een of andere reden slonken de pensioenfondsen, of verdwenen ze. De nationale omzetbelasting die we het IVA (Value Added Tax) noemen, steeg van 18% naar 20%, vervolgens naar 21% en opnieuw naar 22%.

En te midden van al deze financiële listen begonnen de Chinezen verwoed Italiaans onroerend goed en bedrijven in het Noorden op te kopen.

Nu, de reden dat ik Renzi en de Chinezen samen noem is dat er ook vreemde dingen aan de hand waren tussen de regeringen van Italië en China. Er werd een oogje dichtgeknepen bij de manier waarop de Chinezen bedrijven in de financiële sector, de telecommunicatiesector, de industrie en de modewereld van de Italiaanse economie kochten, wat allemaal in Milaan plaatsvindt.

Om kort te gaan, China was weggekomen met de aankopen en acquisities - in strijd met de Italiaanse wet en de handelsovereenkomsten van de EU met de VS en het Verenigd Koninkrijk - en niemand in beide landen (niet Obama in de VS of Cameron in het Verenigd Koninkrijk) zei iets ter verdediging van hun land. In feite werd een groot deel ervan voor het publiek in alle drie de landen verborgen gehouden.

In 2014 heeft China de Italiaanse economie met 5 miljard euro gevoed door de aankoop van bedrijven die elk minder dan 100 miljoen euro kosten. Tegen de tijd dat Renzi in 2016 (in ongenade gevallen) zijn functie verliet, hadden de Chinese overnames meer dan €52 miljard gekost. Toen het stof was neergedaald, was China eigenaar van meer dan 300 bedrijven, die samen 27% van de grote Italiaanse bedrijven vertegenwoordigden.

De Bank of China bezit nu vijf grote banken in Italië, die allemaal in het geheim (en illegaal) door Renzi zijn gestut met behulp van gestolen de pensioenfondsen! Kort daarna werd de China Milano Equity Exchange geopend en werd een groot deel van de Italiaanse rijkdom naar het Chinese vasteland teruggesluisd.

De Chinese staatsbedrijven zijn eigenaar van het belangrijkste Italiaanse telecommunicatiebedrijf (Telecom) en van de belangrijkste nutsbedrijven (ENI en ENEL). Toen Huawei de telecommunicatiemarkt betrad, vestigde het bedrijf een faciliteit in Segrate, een voorstad van Milaan. Het is daar het eerste onderzoekscentrum gestart en heeft gewerkt aan de studie van microgolven, wat heeft geresulteerd in de mogelijk gevaarlijke technologie die we 5G noemen.

China heeft nu ook een controlerend belang in Fiat-Chrysler, Prysmian en Terna. Het zal u verbazen dat wanneer u een set Pirelli-banden op uw auto legt, de winst naar China gaat. Yep, de Chinese kolos van ChemChina, een titaan uit de chemische industrie, heeft dat bedrijf ook gekocht!

Last but not least is Ferretti-jachten, de meest prestigieuze jachtbouwer van Europa. Ongelooflijk maar waar, niet langer eigendom van de Ferretti familie.

Maar de sector waarin Chinese bedrijven het meest investeerden was de winstgevende mode-industrie van Italië. De merken Pinco Pallino, Miss Sixty, Sergio Tacchini, Roberta di Camerino en Mariella Burani zijn voor 100% overgenomen.

Designer Salvatore Ferragamo verkocht 16% en Caruso 35%. Het bekendste geval is Krizia, gekocht in 2014 door Shenzhen Marisfrolg Fashion Company, een van de leiders van hooggeprijsde, confectie mode in Azië.

Tijdens al deze aankopen en overnames heeft de regering van Renzi de Chinezen onbeperkte en onbelemmerde toegang gegeven tot Italië en haar financiële markten, waarbij velen zonder douanecontroles doorkomen.

Letterlijk gezien kwamen tienduizenden Chinezen via Milaan (illegaal) binnen en gingen terug met geld, technologie en bedrijfsgeheimen.

Duizenden anderen mochten binnenkomen en verdwenen in de schaduw van Milaan en andere productiesteden in Lombardije, om vervolgens op te duiken in illegale naaiateliers, waar ze kleren van ontwerpers produceerden en er 'Made In Italy'-etiketten op plakken. Dit alles met de stilzwijgende goedkeuring van de Renzi-regering.

Pas na een verandering in de regeringspartij in Italië werden de sweatshops en de illegale binnenkomst en het vertrek van Chinezen tegengehouden. Matteo Salvini, vertegenwoordiger van de Lega Nord, sloot de Italiaanse havens af voor immigranten en begon systematisch de sweatshops te ontmantelen en de illegalen in Italië uit te zetten.

Maar zijn opkomst naar de macht was van korte duur. Italië is een communistisch land. Het socialisme zit in het nationale DNA. Er werden manieren gevonden om Salvini te verwijderen, waarna de communistische partij, onder leiding van Giuseppe Conte, de havens weer opende. Onmiddellijk begonnen duizenden onbeheerde, ongedocumenteerde vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Oost-Afrika weer toe te stromen.

De Chinezen kregen weer toegang, onder de oude voorwaarden, en als gevolg daarvan begonnen duizenden Chinezen, de meerderheid uit Wuhan, weer in Milaan aan te komen.

In december vorig jaar werden in Lombardije - in de Chinese wijken - de eerste symptomen van een coronavirus opgemerkt. Het lijdt geen twijfel dat het virus hier vanuit China naartoe is gebracht.

Eind januari 2020 werden links en rechts gevallen gemeld. Medio februari begon het virus de Lombardische ziekenhuizen en klinieken ernstig over te belasten. Ze bevinden zich nu in een staat van ineenstorting.

De politici van Far-Left verkochten en verraadden het Italiaanse volk met een open grensbeleid en programma's voor sociale rechtvaardigheid. Een van de redenen waarom het gezondheidssysteem zo snel in elkaar stortte is dat de Renzi-regering (maar nu ook verder onder de Conte-regering) geld doorstuurde om het medische systeem in stand te houden, om te betalen voor de tienduizenden immigranten die tegen de wil van het Italiaanse volk naar Italië werden gebracht.

Als u zich de verschrikkelijke aardbeving herinnert die de dorpen rond Amatricia, in de bergen ten oosten van Rome, in 2015 heeft gedecimeerd, zult u zich ook herinneren hoe de wereld heeft gereageerd door miljoenen dollars te sturen om de getroffenen te helpen.

Maar er is een wet in Italië die particuliere donaties aan Italiaanse liefdadigheidsorganisaties verhindert. Alle ontvangen geld en donaties moeten worden overgedragen aan een overheidsinstantie, die op haar beurt de fondsen moet toewijzen als dat nodig is. Maar die instantie is corrupt, net als alle andere.

Het meeste geld heeft nooit een enkele slachtoffer in de bergen bereikt. De Renzi-regering heeft het overgrote deel van die fondsen omgeleid om de groeiende kosten van immigranten en vluchtelingen te kunnen betalen.

Naarmate de economie verslechterde onder de last van de illegale immigratie, verergerd door de bruto-uitgaven van de overheid, en incompetentie, steeg de werkloosheid snel... vooral onder jongeren. Het werkloosheidscijfer voor mannen en vrouwen onder de 35 jaar ligt dicht bij 40%.

Er werd dus meer geld aan de gezondheidszorg onttrokken en gebruikt om het zogenaamde gegarandeerde inkomen te betalen. Of je nu werkt of niet, je wordt hier betaald, zeker als je bij het publieke domein zit! De overheid verhoogt gewoon de belastingen op degenen die wel werken.

Laat ik u een snel voorbeeld geven van de hoogte van de krankzinnigheid waartoe de Italiaanse belastingheffing is gestegen. Als u in een gebouw woont dat een balkon of balkons heeft - en een van die balkons werpt een schaduw op de grond, moet u een openbare schaduwbelasting betalen! Meer zeg ik niet!

Het punt dat ik hier probeer te maken, is dat niet alleen de Chinezen het virus naar Italië (en de rest van de wereld) hebben gebracht, maar dat het de politiek en het beleid was, die het mogelijk hebben gemaakt.

Hopelijk is dit een waarschuwing voor de Amerikanen, dat ze, terwijl ze werken aan de bevrijding van het Chinese virus, net zo hard moeten proberen om hun regering te bevrijden van elke politicus die de grondwet omzeilt en de wetten van het land negeert ... eenvoudig en duidelijk.

Bron: Italy's Communist Recipe for Disaster | Frontpage Mag