www.wimjongman.nl

(homepagina)

Club van Rome

De Club van Rome (CvR) is een denktank die bestaat uit wereldleiders, prominente wetenschappers, beroemdheden, bedrijfsleiders en andere "grootheden" op verschillende gebieden. Het is een denktank met nationale organisaties in 35 landen, die is opgericht door de jodenhatende Rockefellers met een groep "wereldburgers" om "suggesties" te doen aan VN-leden en -medewerkers. De leden, enkele honderden (slechts ongeveer 6 Joden), hebben een "gemeenschappelijke zorg voor de toekomst van de mensheid" en zien het communistische China als de belangrijkste en meest succesvolle samenleving in de menselijke geschiedenis. De pr-tak van het CvR bestaat uit de Raad voor buitenlandse betrekkingen en de Tri-Laterale Commissie.

Enkele van de prominente leden en medewerkers van de Club van Rome zijn onder meer of hebben er deel van uitgemaakt: Bill Gates, Deepak Chopra, Desmond Tutu, Marianne Williams, Kim Campbell, Mary Robinson, Pierre Trudeau, Robert Redford, Al Gore, Kofi Anna, Dalai Lama, Bill Clinton, Jimmy Carter, George Soros, Jane Goodell, Vicente Fox, Henry Kissenger, Tony Blair, Mikhail Gorbatsjov, Ted Turner (voor zijn inspanning om 1 miljard dollar te schenken), Prinses Beatrix van Nederland, enz.

De Club van Rome gebruikt het idee dat "de mens de opwarming van de aarde heeft gecreëerd" omwille van een politieke agenda om elk deel van het leven van de mensheid te beheersen. Ze hebben beloofd om de angst voor de milieucrisis, de nieuwe wereldgodsdienst, te gebruiken om een nieuwe wereldregering te creëren met de V.N. als de centrale regie.

De toegewijden van de Club van Rome proberen de voedselproductie te beheersen: wat we eten, hoeveel we eten; hoe we ons over de planeet bewegen; waar en hoe we leven, enz.

Hier zijn enkele van de andere principes van deze boosaardige onderneming:

1) De ideale wereldbevolking (momenteel iets minder dan 8 miljard) is 250-350 miljoen. De ernstige vermindering van de bevolking of de beheersing van de bevolking is noodzakelijk en vereist de sterilisatie van de komende generatie.

2) Privé-eigendom draagt bij aan sociaal onrecht en moet worden afgeschaft.

3) Het algemeen belang MOET boven de individuele rechten of vrijheden worden geplaatst.

4) Universele gezondheidszorg (o.a. slechte kwaliteit van de gezondheidszorg) is een recht.

5) Soevereine landen zijn een bron van oorlog.

6) Wereldwijd bestuur en wereldburgerschap zullen vrede brengen voor de hele mensheid.

7) Het onderwijs aan kinderen moet gericht zijn op mondiaal burgerschap en milieubewustzijn.

Agenda 21, onder auspiciën van ICLEI (International Council for Local Environmental Initiatives) is een programma om dit globalistische "duurzaamheids"-plan uit te voeren.

Bron: You won’t believe this but you should. Watch the 6 minute video.