www.wimjongman.nl

(homepagina)

ZOALS VOOR HET EERST WERD ONTHULD IN DR. THOMAS HORNS BOEK "DE DERDE TEMPEL": Israels Eindspel is volwaardige banden met Saoedi-Arabië voor het openen van de Tempelberg, voor het bouwen van de DERDE TEMPEL

18 augustus 2020 - door SkyWatch Editor

()

Zoals Ynetnews in Israël deze week meldde: "De inkt van de normaliseringsovereenkomst tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël moet nog drogen, maar Israëlische functionarissen zijn al bezig met het eindspel van Jeruzalem in de Golf. Een hogere Israëlische ambtenaar vertelde aan Ynet, de zuster publicatie van Yedioth Ahronoth, dat het uiteindelijke plan van Israël is om de betrekkingen met de meest invloedrijke natie van de Golf te normaliseren - Saudi-Arabië. Hij zei ook dat de overeenkomst tussen Israël en de VAE aan de Emiraten zal toestaan om de Al-Aqsa Moskee in Jeruzalem te bezoeken en te bidden, de derde heiligste plaats in de Islam. "Het akkoord is een doorbraak voor moslims die in vrede willen komen en bidden bij de Al-Aqsa Moskee," vertelde Kushner aan de Washington Post. "Directe vluchten tussen de twee landen zullen pelgrimstochten naar al-Aqsa mogelijk maken, een overwinning voor het religieuze pluralisme en een afwijzing van het valse verhaal - dat door extremisten wordt gebruikt om hun gelederen te versterken - dat de moskee wordt aangevallen."

Echter, voor degenen die Dr. Horns best-verkochte nieuwe boek The Rabbis, Donald Trump en het Top-Secret plan om de derde Tempel te bouwen hebben gelezen, die zullen zich de volgende onthulling herinneren welke vorig jaar in Horns werk is gemaakt en die precies beschrijft wat Ynet-news nu rapporteert en waar het naartoe leidt. Vanaf pagina 34-35:

Deze implicaties en angsten rond de bouw van een Derde Tempel in Sion zijn niet verloren gegaan voor vurige profetie-onderzoekers. Zij weten dat de strijd om dit gewijde stuk land een weerspiegeling is van een diepere malaise die niet oppervlakkig kan worden waargenomen. Principes en machten manipuleren aardse regeringen, en het komende bouwproject zit in het midden van een eindtijdklok die, eenmaal ingewijd, snel zal aftellen tot de komst van de Antichrist, Armageddon, en de Tweede Komst van Jezus Christus. Dat is de echte reden waarom geheime bijeenkomsten over de controle van de Tempelberg buiten het zicht van het publiek plaatsvinden. Maar voor de oplettende - die "met ogen om te zien en oren om te horen", zoals de Bijbel het zegt - begrijpen we duidelijk wat er achter de Palestijnse en Moslim nieuwsagentschappen zit die zich zorgen maken over het feit dat "'Saudi-Arabië momenteel een groot deel van de inspanningen achter de schermen investeert om Jordanië de voogdij over de heilige plaatsen van Jeruzalem te ontnemen', vertelde een hoge ambtenaar in de Palestijnse Autoriteit (PA) aan Al-Monitor op voorwaarde van anonimiteit. De druk lijkt verband te houden met de vriendschappelijke betrekkingen van de Saudi's met de Verenigde Staten, en met de wens van President Donald Trump om Arabische steun te winnen voor zijn vredesplan voor het Midden-Oosten, dat Jordanië niet heeft gesteund"[i].

Tot de moord op journalist Jamal Khashoggi, die zich publiekelijk verzette tegen het beleid van de nieuwe erfgenaam van Saoedi-Arabië, had kroonprins Mohamed Bin Salman - de Saoedische prins - volhardend een relatie opgebouwd met Donald Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner (die tientallen uren heeft doorgebracht in telefoongesprekken en privé-bijeenkomsten met de kroonprins om een persoonlijke relatie met hem te verstevigen[ii]) om de achtervolgingen van zijn regering en Arabische belangen in het Amerikaanse Congres en in de rest van de wereld te bewaken. In de handeling voor of als onderdeel van deze diplomatie heeft de prins in het openbaar gesproken ter ondersteuning van het recht van Israël op hun eigen land,[iii] en hij heeft zelfs in 2018 een ontmoeting gehad met Amerikaanse evangelische christenen "terwijl het ultraconservatieve moslimrijk probeert zich meer open te stellen voor de wereld en een beeld van religieuze intolerantie te herstellen"[iv] Nu de CIA gelooft dat de Saoedische prins mogelijk een rol heeft gespeeld in de moord op Khashoggi, is het onduidelijk welk effect dit kan hebben op de relaties met de Verenigde Staten.

Hoe dan ook, er wordt mij verteld, en ik geloof, dat het plaatsen van het beheer van de Tempelberg in de handen van Saudis en progressieve of "seculiere" moslims en de Amerikaanse regering, de wereld opzettelijk in de richting van één aspect van Donald Trumps "Deal of the Century" voor vrede in het Midden-Oosten zou sturen (hoewel de onderhandelingen over de Derde Tempel deel zouden kunnen uitmaken van een afzonderlijke overeenkomst) dat nog niet kan worden uitgesproken met compromissen die uiteindelijk de bouw van de Derde Tempel mogelijk zouden maken. Zelfs de secretaris-generaal van de Moslim Wereld Liga heeft onlangs "de ongekende en potentieel controversiële stap gezet om Moslims aan te sporen een delegatie te vormen met Christenen en Joodse religieuze leiders om Jeruzalem te bezoeken als een stap in de richting van vrede"[v].

[i] Rasha Abou Jalal, “Is Ryadh Really Pushing for Control of Jerusalem Holy Sites?” July 2, 2018, Al-Monitor, https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2018/07/saudi-arabia-holy-sites-jordan-jerusalem-pa-guardianship.html.

[ii] David A. Andelman, “One Man’s Disappearance Risks Bringing Down the Saudi Crown Prince,” Channel News Asia, October 18, 2018, https://www.channelnewsasia.com/news/commentary/jamal-khashoggi-journalist-saudi-arabia-crown-prince-mbs-10835902.

[iii] Ben Hubbard, “Saudi Prince Says Israelis Have Right to ‘Their Own Land,’” New York Times, April 3, 2018, https://www.nytimes.com/2018/04/03/world/middleeast/saudi-arabia-mohammed-bin-salman-israel.html

[iv] “Saudi Arabia Hosts Rare Visit of US Evangelical Christian Figures,” Reuters, November 1, 2018, https://www.reuters.com/article/us-saudi-christians/saudi-arabia-hosts-rare-visit-of-u-s-evangelical-christian-figures-idUSKCN1N6675

[v] Holly McKay, “Islamic Group Chief Calls for Muslims to Join Christians, Jews in Jerusalem Meeting,” Fox News, October 5, 2018, https://www.foxnews.com/world/islamic-group-chief-calls-for-muslims-to-join-christians-jews-in-jerusalem-meeting.

Bron: AS WAS FIRST REVEALED IN DR. THOMAS HORN’S “THIRD TEMPLE” BOOK: Israel's Endgame Is Full Ties With Saudi Arabia For Opening Up The Temple Mount, BUILDING THE THIRD TEMPLE » SkyWatchTV