www.wimjongman.nl

(homepagina)

Bijbelcode-expert onthult wanneer de Messias zal aankomen

Door David Sidman - 25 juni 2020

 Vul je hoorn met olie en ga op weg. Ik stuur je naar Yishai de Betlehemiet, want ik heb besloten dat een van zijn zonen koning wordt." (1Samuel 16:1)
 

In een recente presentatie onthulde bijbelcodedeskundige Rabbi Matityahu Glazerson de jaren dat de Messias theoretisch had kunnen aankomen, maar dat niet deed. Hij onthulde ook wanneer de Messias wel zal aankomen.

Rabbi Glazerson begint de presentatie met uit te leggen dat er momenten zijn waarop de Messias "op natuurlijke wijze" zou moeten aankomen, maar werd vertraagd door de zonden van de natie Israël.

De rabbijn laat bijvoorbeeld zien hoe de Torah-codes aantonen dat in het Joodse kalenderjaar 5775 (2014-2015) de Messias verondersteld werd om te komen, maar dat hij dat niet deed vanwege zondig gedrag. De codes onthullen zelfs de woorden "zal niet verlost worden" die het feit benadrukken dat de Messias dat jaar niet zou aankomen, ook al had hij dat wel kunnen doen. Hetzelfde geldt voor het volgende jaar: 5776 (2015-2016)

Een ander jaar dat het Joodse volk de Messias werd ontzegd volgens rabbi Glazerson was 5778 (2017-2018). Hij bepaalt het gebrek aan geloof in God, de (seksuele) onzuiverheid en de ontheiliging van de sabbat als redenen waarom de Messias in die jaren niet is aangekomen.

Rabbi Glazerson onthult dan dat de Messias in het Joodse kalenderjaar 5781 zal aankomen, wat op elk moment van de nacht van Rosj Hasjana op 18 september 2020 tot het einde van 5781 overdag op 6 september 2021 kan zijn.

Rabbijn Glazerson voegt hieraan toe dat wanneer dat gebeurt, het volk Israël het land in bezit zal nemen zoals in Numeri 33 staat geschreven:

 

 

En u moet het land in bezit nemen en daarin wonen, want Ik heb u dat land gegeven om het in bezit te nemen. (Numeri 33:53)

De rabbijn voegt er echter aan toe dat dit alleen kan gebeuren als het Joodse volk zich bekeert. Tegen het einde van zijn presentatie wijst rabbi Glazerson er opnieuw op hoe 5781 is wat in de Bijbel wordt geopenbaard als "de tijd van God". Op dezelfde tafel worden de woorden "Messias" twee keer zo goed benadrukt als het woord "einde". Hoewel hij niet heeft uitgelegd waarom "einde" is benadrukt, wijst het waarschijnlijk op het Einde der Dagen.

[Opmerking vertaler: Dat moet dan de valse messias zijn, zoals wij, dispensatie-christenen, geloven, want de echte Messias zal pas komen na de Grote verdrukking.]