www.wimjongman.nl

(homepagina)

"Het is tijd voor een herschrijving": Genetische code van de planeet wordt aangevallen.

Old-Thinker News | 22 mei 2020 - door Daniel Taylor

Een arrogante wetenschappelijke elite heeft zich losgemaakt van het gezond verstand, de natuurwetten en de rest van het menselijke soort in hun zoektocht naar volledige spectrumdominantie.

De genetische code zelf van de biosfeer van de planeet wordt overschreven; het uiteindelijke doel is het vermogen om de biologische processen van al het leven naar believen te manipuleren, te patenteren en te programmeren.

Tom Knight, professor aan het MIT's Artificial Intelligence Lab, zei in 2007: "De genetische code is 3,6 miljard jaar oud. Het is tijd voor een herschrijving."

In 2013 publiceerde Fidelity Investments een video die de toekomst van de synthetische biologie schetst:

Synthetische biologie is volgens een document van de Europese Commissie uit 2005 "...de engineering van de biologie... de synthese van complexe, biologisch gebaseerde (of geïnspireerde) systemen die functies weergeven die niet in de natuur bestaan."

Geneticus Craig Venter is een pionier op het gebied van de synthetische biologie. In 2010 juichten de media het succes van zijn team toe bij het creëren van "de eerste zelfreplicerende soort die we hebben gehad op de planeet waarvan de ouder een computer is."

Venter en Google werkten samen in een geheimzinnige bijeenkomst waar Jeffery Epstein gastheer was.

Het Edge Billionare diner - vergelijkbaar met de geheimzinnige Bilderberg groep - is een jaarlijkse bijeenkomst van de technische elite die Jeffery Epstein, Craig Venter, Bill Gates, Jeff Bezos, Larry Page, Bill Joy en vele anderen heeft verwelkomd.

Fysicus Freeman Dyson beschreef de individuen die deze groep leiden als hebbend goddelijke kracht om geheel nieuwe soorten op aarde te creëren in een "New Age of Wonder." Hij beschrijft ze als:

"...een nieuwe generatie kunstenaars, die een vloeiend genoom schrijven zoals Blake en Byron hun verzen schreven, dat een overvloed aan nieuwe bloemen en fruit en bomen en vogels kunnen creëren om de ecologie van onze planeet te verrijken."

Zoals onthuld in het boek "The Google Story" uit 2005, ontmoetten de oprichters van Google, Larry Page en Sergey Brin, Craig Venter - gecrediteerd voor het creëren van synthetisch leven - zich in de Edge Billionaires bijeenkomst.

Ook aanwezig waren vertegenwoordigers van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Bill Gates, Anne Wojcicki, Bill Joy en tientallen andere CEO's van technische bedrijven en wetenschappers. De auteurs schrijven: "Niet lang na het diner in Californië werkten Brin en Page samen met Venter. De bioloog kreeg toegang tot de enorme rekenkracht en het personeel van Google".

Coronavirusvaccin om synthetisch DNA te gebruiken, gemaakt door computers

De New York Times rapporteerde over de ontwikkeling van de vaccintechnologie in 2015. Zoals de Times meldde, zijn dierproeven op het synthetische DNA-vaccin "in wezen het herontwerpen van de dieren om ziekte te weerstaan".

Nu zal het onderzoek, gesteund door de Bill en Melinda Gates Foundation, gebruik maken van genetische code, gemaakt door computers in een potentieel coronavirusvaccin.

Zoals gemeld, geloven de door Gates gefinancierde synthetische biologen dat ze het "beter kunnen" dan de natuur met zelfassemblerende nanodeeltjes die in je lichaam worden geïnjecteerd:

"Met alle respect voor de natuur, geloven synthetische biologen dat ze het beter kunnen. Met behulp van computers ontwerpen ze nieuwe, zelfassemblerende eiwitnanopartikels die bezaaid zijn met virale eiwitten, antigenen genaamd: deze stekelvarkenachtige deeltjes zouden de kracht van een vaccin hebben."

Een andere door Gates gefinancierde Malaria-vaccin technologie van Inovio wil elektrische stroom gebruiken om cellen te openen en synthetisch DNA af te leveren:

Bron: “It’s Time For A Rewrite”: Genetic Code of The Planet Under Attack – Old-Thinker News