www.wimjongman.nl

(homepagina)

California-black-outs leggen de totale zwendel van zonnepanelen bloot: Ze werken niet meer als het elektriciteitsnet uitvalt.

door Mike Adams - 14 oktober 2019

()

Zonnepanelen zijn grotendeels oplichterij.

In de afgelopen week kregen duizenden eigenaren van zonnepanelen in Californië te maken met een ontnuchterende realiteit, omdat ze zich gingen realiseren dat zonnepanelen niet werken als het elektriciteitsnet uitvalt.

Dat komt omdat bijna alle residentiële en commerciële zonne-energiesystemen "netgebonden" systemen zijn, die stroom aan het net leveren, en niet aan uw huis of bedrijf. En wanneer het net uitvalt, stoppen uw zonnepanelen ook met werken.

Dat is verre van wat de kopers van zonnepanelen is beloofd. "Menigeen leert nu op een harde manier dat deze systemen de lichten niet zullen aanhouden tijdens de black-outs", waarschuwt Bloomberg News: "Systemen zijn verbonden met het net, en de overgrote meerderheid werkte niet deze week niet toen PG & E Corp. de stroom afsneed in een groot deel van Noord-Californië om bosbranden te voorkomen."

Zelfs wanneer zonnepanelen wel werken, zijn ze nog steeds voor een groot deel oplichterij. Energiebedrijven zoals PG&E berekenen zonnepaneel-eigenaren veel hogere tarieven voor de levering van elektriciteit dan wat ze u terugbetalen voor het "uploaden" van uw zonnepanelen. Dus terwijl uw panelen tegen een gereduceerd tarief stroom leveren aan het elektriciteitsbedrijf, rekent datzelfde bedrijf u nog steeds retailtarieven aan voor de stroom die u gebruikt.

Bovendien verliezen zonnepanelen maar liefst 30% van hun doeltreffendheid wanneer ze niet regelmatig worden gereinigd, wat betekent dat de daadwerkelijk geleverde stroom veel minder is dan wat de panelen beweren te leveren.

Nog schokkender is het feit dat klimaatalarmisten nu de plannen hebben om de zon te verduisteren door de stratosfeer te vervuilen met roetdeeltjes om het zonlicht weg te reflecteren van de aarde. Een programma dat wordt gefinancierd door Bill Gates, en wordt uitgevoerd door wetenschappers van Harvard, heet SCoPEx. Als het programma volledig zou worden ingezet, zal het de energieopwekkingscapaciteit van alle zonnepanelen over de hele wereld verminderen.

Het zou ook voedselgewassen en regenwouden beroven van de zonne-energie die ze nodig hebben om te gedijen, wat resulteert in wereldwijde voedseltekorten en wereldwijde hongersnood.

Als de biosfeer instort door geo-engineering, kan het feit dat uw zonnepanelen niet werken wel eens het minste van uw problemen zijn, omdat er ook niet veel voedsel meer is in de kruidenierswinkels.

Dat is misschien het juiste moment om je Tesla-auto in brand te steken, als hij al niet spontaan in brand is gevlogen.

Geld investeren in zonne-energie is geldverspilling (en het is niet eens goed voor het milieu).

Als je overweegt om te investeren in zonne-energie, denk dan twee keer na. We hebben commerciële zonne-energieprojecten gebouwd in onze kantoren in Arizona en andere staten, en deze systemen hebben meer problemen dan voordelen gekend.

Vooral de SMA Sunny Boy omvormers voor zonne-energie zijn een grap. Ze kosten duizenden dollars per stuk, maar in onze ervaring lijkt hun enige functie te zijn het produceren van willekeurige, cryptische foutmeldingen die niemand in de zonne-industrie kan begrijpen. Na twee jaar van pogingen om het probleem op te lossen en er tienduizenden dollars aan uit te geven, hebben we eindelijk de Sunny Boys uit het hele systeem gerukt en zijn we naar een heel ander merk van zonneapparatuur gegaan. De Sunny Boys liggen nu op de grond en verzamelen stof.

De financiële verliezen van het fiasco waren veel groter dan wat we ooit hebben bespaard door onze eigen zonne-energie te produceren. Het zou goedkoper zijn geweest om alleen maar stroom van het net te kopen.

Zonnepanelen worden ook gemaakt met behulp van "vuile mineralen", die worden gewonnen in het communistische China en andere landen waar slavenarbeid routinematig wordt gebruikt in de mijnbouw. Als u denkt dat zonne-energie schoon en groen is, hebt u geen idee waar de metalen en mineralen om zonnepanelen te maken feitelijk vandaan komen.

Als u zonnepanelen koopt om uw huis of bedrijf van stroom te voorzien, wordt u meegezogen in een totale zwendel. Ze werken zelden zoals beloofd, en u zult uw investering nooit terugverdienen in termen van besparingen.

Oh, en ze werken dus ook niet als het net uitvalt.

Bekijk deze video (27 min Engelstalig zonder ondertiteling) om de waarheid te weten te komen over de Californische black-outs en waarom PG&E de stroomtoevoer echt heeft afgesloten, waardoor zelfs mensen in dit proces om het leven zijn gekomen:

Bron: California blackouts expose the total scam of solar panels: They don’t work when the grid goes down | The Common Sense Show