www.wimjongman.nl

(homepagina)

Leven in verbazingwekkende tijden.

Door Daymond Duck - 10 november 2019

Als eerste: de American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) is een lobbygroep van invloedrijke Joden in de VS.

AIPAC moedigt onder andere de leden van het Congres aan om de tweestatenoplossing te steunen (een overeenkomst die Israël en Jeruzalem zou verdelen).

Op 20 oktober 2019 werd het hoofdkwartier van AIPAC in Dallas, TX, zwaar beschadigd door een sterke tornado die de stad trof.

Sommige christenen vragen zich af of deze destructieve en zeer zeldzame storm een boodschap van God was, omdat Hij de wereld gewaarschuwd heeft om Israël niet te verdelen (Joël 3:2).

Ten tweede, de Antichrist zal heersen over een wereldregering, en de VN heeft zich ten doel gesteld om die in 2030 te vestigen.

Om tegen 2030 een wereldregering tot stand te brengen, moeten de VS verzwakt zijn.

Ik geloof dat de globalisten in de Amerikaanse schaduwregering (sommigen noemen het de Deep State) dachten dat ze goed op weg waren om het doel van 2030 te bereiken totdat kandidaat-Trump beloofde Amerika weer groot te maken, en hij maakte duidelijk dat hij de soevereiniteit van Amerika niet zal afstaan aan een groep ongekozen, onverantwoordelijke mensen in de VN en de EU, enz.

De Deep State, in samenwerking met de Obama-regering en de democratische leiders in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, hebben besloten om Trump te dumpen, en zij hebben de aanklacht daarvoor tot een hoogtepunt gebracht.

Republikeinse tegenactie heeft veel details van de 'Dump Trump-beweging' aan het licht gebracht, en nu begint het Obama, de Clintons en de overblijfselen van vorige regeringen, erbinnen te slepen.

Hoewel de oprichting van een wereldregering tegen 2030 twijfelachtig is, is de Bijbel heel duidelijk dat er een wereldregering komt.

Sommigen vragen zich af wat er gaat gebeuren met de VS en President Trump.

Ik weet het niet, maar het is niet waarschijnlijk dat iemand (Deep State, Democraten of President Trump) zal toegeven.

Amerika heeft veel gebed nodig omdat dit gevaarlijk kan worden.

Ten derde, ik hoorde President Trump zeggen dat het Presidentschap van de V.S. hem 2 tot 5 miljoen dollar heeft gekost.

Hij voegde eraan toe dat als hij het over moest doen, hij het opnieuw zou doen, omdat wat hij doet de mensen van deze natie helpt.

Het afwerpen van de Deep State en andere globalisten in de V.S. helpt de mensen van deze natie, maar hij promoot de USMCA en dat zal ons kwetsen.

Hij ziet blijkbaar de voordelen van een handelsovereenkomst met Mexico en Canada, maar hij lijkt blind te zijn voor het feit dat de globalisten handelsovereenkomsten gebruiken om regionale blokken aan naties te creëren die een opmaat zijn voor een wereldregering.

Wij zouden moeten bidden dat USMCA nooit op het bureau van Nancy Pelosi terecht komt.

Ten vierde, ik ben een van degenen die struikelde over de berichten dat President Trump de Koerden in de steek had gelaten.

Ik lees nu dat hij meer troepen naar Syrië heeft gestuurd om een aantal Syrische oliebronnen te beschermen, en dat hij van plan is om een deel van die olie te verkopen en de opbrengst aan de Koerden te geven om de ISIS-gevangenen te bewaken, en die Koerden te helpen die in de Amerikaanse strijd tegen ISIS helpen en de Koerden in staat te stellen om wapens voor hun troepen te kopen.

Ik heb lang geloofd dat de Koerden aan het einde van de Verdrukkingsperiode het herbouwde Babylon zullen vernietigen, en deze olie-inkomsten zouden hen in staat kunnen stellen om hun leger te versterken en hen uit te rusten om dat te bereiken.

Rusland, Iran en Turkije verzetten zich snel tegen het plan van de President om Syrische olie te verkopen en de opbrengst aan de Koerden te geven.

Waarschijnlijk moeten ze elders op zoek naar een buit en een prooi (Israël, Ezech. 38:12).

Overigens ben ik meestal terughoudend om zoiets als dit te melden, maar een zeer gerespecteerde en zeer invloedrijke christen, Mike Evans, die banden heeft met President Trump en Israël, gelooft dat President Trump ergens tussen nu en Kerst een Koerdische natie op de grens van Irak met Iran zal erkennen.

Dat zou een belangrijke hoofdpijn zijn voor Iran en een belangrijk voordeel voor de V.S. en Israël.

Ten vijfde, men rapporteert dat de terugtrekking van President Trump van de 28 troepen uit Syrië ten voordele was van Rusland, Iran en Turkije, maar bovenal heeft het Rusland daar als verantwoordelijke achtergelaten.

Nou, dat past goed in wat Gods profeet Ezechiël ongeveer 2600 jaar geleden vertelde.

Ten zesde, Pres. Trump heeft iets neergezet dat genoemd wordt: het Geloof en Kansen Initiatief, om gelovige mensen een stem te geven in overheidsprogramma's, en hij heeft Paula White een positie in de Witte Huis-staf gegeven voor dat doel.

Zij is voorzitter voor een nieuwe groep die genoemd wordt de Eén Stem Gebeds Beweging, die wil dat mensen elke maand bidden voor de overheid van de V.S. op de eerste dinsdag van de maand in het middaguur.

Meer informatie is te vinden op de onderstaande links.

https://endtimeheadlines.org/2019/11/cindy-jacobs-paula-white-cain-dutch-sheets-launching-new-governmental-prayer-initiative/
Voor meer zie One Voice Prayer Movement

God staat ons toe om in verbazingwekkende tijden te leven, en het is heel belangrijk voor ons allemaal om onze redding zeker te stellen door geloof in het vergoten bloed van Jezus en, ongeacht de denominatie, te bidden voor de Kerk, onze geliefden, en ons land en de wereld.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Bron: Living in Amazing Times :: By Daymond Duck - Rapture Ready