www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Voorlopers van de Nephilim door Dr. Dennis Lindsay.

door Prophecy Watchers - 25 april 2019

Het is duidelijk dat de ouden geloofden in de halfgoden van de mythologische wereld. Maar zijn de mensen van de moderne tijd niet verder geëvolueerd dan de cultus van hybride halfgoden? Blijkbaar niet, aangezien we onze planeten, de dagen van de week en de maanden van het jaar hebben vernoemd naar de Nephilim. Europa is vernoemd naar de Griekse god Europa en onze Atlantische Oceaan is vernoemd naar de Nephilim Atlas. Ook hebben we veel chemicaliën vernoemd naar deze vreemde wezens uit het verleden.

VOORBEELDEN HIERVAN ZIJN:

KOFFIE MET DE NEPHILIM

Is het je opgevallen dat er op elke Starbucks-beker een foto van een hybride van de Nephilim staat? Wat je ziet is een Sirene, een zeemeermin die voor de helft uit vis en voor de helft uit vrouw bestaat - een hybride. Er werd gezegd dat sirenes zeelieden met hun liederen naar hun dood lokken. Starbucks heeft gewoon een 15e eeuwse sirene gekopieerd. Na verloop van tijd hebben ze een beetje artistieke verbeelding gebruikt om het beeld enigszins te veranderen.

Een van de grootste evenementen van onze planeet, die de naties bij elkaar brengt, is de sportwedstrijd op de Olympische Spelen, die vernoemd is naar de Olympische goden. Het waren de Olympische goden die de Titanen versloegen en vanaf de berg Olympus heersten. Dit evenement was een eerbetoon aan de Nephilim.

Het logo van Nike is een sportmerk voor sportartikelen. Nike is de godin van de overwinning die ook een van de Nephilim's is. Je kunt deze godin van de overwinning zien, die ook een van de Nephilim is. U kunt deze godin in steen gegraveerd zien in Efeze in Turkije. Ooit gehoord van de Odyssee? Misschien denkt u aan de auto van Honda. De Odyssee is echter een Grieks epos over de oude Nefilim. Wat dacht je van Versace, een Italiaans symbool van een zeer luxueus merk? Versace is een vrouw met een hoofd van slangen die hun slachtoffers in steen veranderen. Ze is een hybride van de Nephilim.

Hoe zit het met Amazon.com - een plek om online spullen te kopen? Eigenlijk waren de Amazones vermoedelijk een ras van vrouwelijke strijders wiens naam betekende "zonder borst" (Griekse a-mazos) of "moordenaar van mannen" (Androktones). Het waren hybriden van Ares/Mars. Deze Nephilim zouden één of beide borsten afsnijden, zodat ze feller konden vechten. Overal werden ze gevreesd.

De achilleshiel is de pees genoemd is naar de halfgod Achilles, die een hybride zoon was van de godin Thetis en Peleus (een vriend van Hercules).

Thetis probeerde Achilles onsterfelijk en onoverwinnelijk te maken door hem in de rivier de Styx te dompelen - de rivier die onze wereld scheidt van de hel. Thetis hield hem echter vast bij de enkel, die vervolgens kwetsbaar werd achtergelaten. Als gevolg daarvan werd hij gedood in een veldslag waarin Achilles werd neergeschoten en gedood. Hij werd in de hiel getroffen. Tegenwoordig worden de zwakheden van een persoon zijn "Achilleshiel" genoemd.

HOLLYWOOD HOUDT VAN DE NEPHILIM

Het is duidelijk dat Hollywood verliefd is op de halfgoden. Arnold Schwarzenegger speelde in de bioscoop in een van zijn eerste rollen Hercules. Een nieuwe versie van de film met een andere superman kwam uit in 2014. Twilight heeft een vampier die fokt met een vrouwelijke mens om een hybride te produceren. X-Men gaat over genetisch gemanipuleerde bovenmenselijke hybriden.

Tegenwoordig geven mensen een fortuin uit om deze Nephilim wezens in de films te zien. Zelfs in de christelijke allegorie, Chronicles of Narnia van C.S. Lewis, komen de hybriden aan bod. Er is een Sater, die in de film half mens/half geit is. Ook is er een Centaur, die een half mens/half paard is. Voor de ouderen die zich de Planeet van de Apen kunnen herinneren, waren er genetisch gemanipuleerde apen die menselijke genen bezaten voor hun intelligentie. Met de evolutie van deze hybriden kwam er een film getiteld Rise of the Planet of the Apes. Er is ook Edge of Tomorrow met Tom Cruise in de hoofdrol die zich in een gevecht met buitenaardse wezens bevindt, die herhaaldelijk sterven en weer opstaan uit de dood. De film is getiteld When Aliens Come... What Do They Want? en suggereert dat ze menselijke genen willen voor manipulatie. De hybriden willen genetisch gemodificeerde organismen maken. Hollywood houdt van genetische manipulatie. Komt deze inspiratie van Hollywood slechts uit dat verleden waarover wij in de Bijbel lezen of is het mogelijk dat er nog iets opdoemt aan de horizon?

Dit artikel is afgeleid van Dr. Lindsay's boek 'Giants, Fallen Angels and the Return of the Nephilim', uitgegeven en verspreid door Destiny Image Publishers. Gebruikt met toestemming van de uitgever.

Bron: The Forerunners of the Nephilim by Dr. Dennis Lindsay - The Prophecy Watchers