www.wimjongman.nl

(homepagina)

BREAKING: De "Ultimate Deal" is klaar

door Gary - 12 februari 2019

()

Volgens verschillende mediabronnen is het Trump-Kushner Midden-Oosten Vredesplan afgerond en is het klaar om kort na de Israëlische verkiezingen, die minder dan acht weken van ons verwijderd zijn, te worden onthuld. Slechts vijf mensen hebben toegang tot het plan, maar Kushner zal binnenkort naar het Midden-Oosten reizen om een voorproefje te geven van de overeenkomst aan de regionale Golfpartners.

Details zijn schaars, maar algemeen wordt verwacht dat het plan Jeruzalem en het Heilige Land zal verdelen door de natie Palestina op te richten binnen het bijbels gedefinieerde grondgebied van Israël. Als deze "Ultieme Deal"/"Deal of the Century" wordt goedgekeurd, zal dit ongetwijfeld de laatste reeks gebeurtenissen in de aanloop naar de 70e week van Daniël op gang brengen.

 JERUSALEM - Het vredesplan voor het Midden-Oosten van de Trump-regering is klaar en president Trump is geïnformeerd over de inhoud ervan, zo vertelden twee hoge ambtenaren aan Fox News op zondag.

Het definitieve ontwerp van het beleid "Overeenkomst van de Eeuw" tussen 175 tot 200 pagina's lang - en minder dan vijf mensen hebben toegang tot het volledige document, zo vertelden bronnen aan Fox News.

"Het plan is klaar... De "President is gelukkig met de parameters van de overeenkomst," zei een hooggeplaatste regeringsambtenaar.

Bron

Het ziet er steeds meer naar uit dat dit vredesplan aan de wereld zal worden onthuld terwijl Israël nog 70 jaar oud is, vóór haar 71e verjaardag. Ga het na: de overeenkomst die de 70e Week kan teweegbrengen, die in Israëls 70e jaar wordt onthuld door een hedendaagse Cyrus, die werd geboren 700 dagen vóór de heroprichting van Israël tijdens een bloedmaan, en 777 dagen oud was toen Israël 77 dagen oud was, was 70 jaar, 7 maanden, en 7 dagen oud bij zijn inauguratie, en hij vierde de twee jaar van zijn inauguratie in Israëls 70e jaar ook weer tijdens een bloedmaan.

Aangezien we nu al vele tekenen hebben zien opkomen, inclusief het monumentale Openbaring-12-teken, evenals vrijwel alles wat nodig is voor de bouw van de Derde Tempel, moeten we echt even stilstaan bij de ernst van dit alles, en wat wij en degenen die we liefhebben op het punt staan om binnenkort te ervaren. En hoe kan het ook maar iets anders zijn dan een goddelijke orkestratie dat Trump-Pence ("Trompetten") de regering zou zijn over de belangrijkste niet-Joodse natie in de wereld, en de regering die onthult wat de prelude op Daniël 9:27 kan zijn terwijl dit alles zich ontvouwt.

Wees er klaar voor.

- - -

Bron: BREAKING: The "Ultimate Deal" Is Ready - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates