www.wimjongman.nl

(homepagina)

Trump laat de hamer vallen over het liegen door de oneerlijke Democraten, en kondigt aan niet samen te werken met de Dems, tenzij na een officiële stemming over een beschuldiging.

door JD Heyes - 8 oktober 2019

()

President Donald Trump is het doelwit van de Deep State globalisten, Democraten, en hun lakeien in de "hoofdstroom"-media, dat is gericht op een verwijdering uit functie sinds hij Hillary Clinton, de meest corrupte kandidaat ooit, versloeg.

Aanvankelijk, lanceerde de Deep State "Spygate" om de president te ondermijnen en bewijsmateriaal te vinden dat zij konden gebruiken om hem uit zijn kantoor te verdrijven. Het "Russian Collusion"-schandaal ["Russische heimelijke verstandhouding"] maakte deel uit van die inspanning.

Maar nadat Russiagate is uitgestorven en mislukt, is momenteel de volgende fase aan de gang: "Oekraïne-gate", waar de Deep State suggereert dat Trump een regering probeerde te intimideren en te bedreigen om hem 'vuiligheid' te verstrekken tegen een potentiële presidentiële rivaal, Joe Biden.

Elke redelijke persoon die dit heeft bijgehouden, weet dat de president niet alleen helemaal niet heeft gedreigd om militaire hulp aan Oekraïne te onthouden tenzij president Zelensky hem "vuil" aanreikte over Joe en Hunter Biden, maar dat de echte dreiging voor de Oekraïense regering afkomstig was van de voormalige vice-president van Obama, namens de toenmalige president.

Democraten en hun vleiende bondgenoten in de media doen echter alsof Trump iets verkeerds - zelfs afzettingsgevoelig - heeft gedaan met Oekraïne.

Vorige maand verklaarde voorzitter Nancy Pelosi van het Huis op hoge toon, voor de TV-camera's tijdens een persconferentie dat het tijd was om met een afzettingsonderzoek te beginnen naar de president over zijn telefoongesprek met Zelensky tijdens de zomer (hoewel het afschrift van het gesprek door het Witte Huis werd vrijgegeven en toonde dat de president niets iets deed waarvan de Democraten beweren dat hij het deed).

Het is tijd om "de Grondwet te verdedigen," beweerde Pelosi.

"De "acties van het Trump-presidentschap hebben het oneervolle feit geopenbaard van een verraad van de president aan zijn eed, een verraad van onze nationale veiligheid en een verraad van de integriteit van onze verkiezingen," zei Pelosi, die herhaaldelijk de stichters van de natie aanhaalde. "Daarom kondig ik vandaag aan dat het Huis van Afgevaardigden een officieel onderzoek naar die aanklacht indient."

Maar is er wel een 'officieel onderzoek' aan de gang? Het antwoord is... nee.

In feite is er feitelijk niets over wat de democraten en hun media-propagandisten over het Oekraïense 'schandaal' hebben gezegd. De beschuldigingen zijn vals; het onderzoek is vals, omdat de commissie van de rechterlijke macht van het Huis nog niet formeel heeft ingestemd voor de opening ervan; en de poging om functionarissen van de Trump-administratie te dwingen te getuigen voor de commissie van de rechterlijke macht is vals omdat er geen dagvaardingen zijn uitgevaardigd, ondanks de berichtgeving in de media. (Gerelateerd: Schokvideo van de Gezondheidswachter: Het is tijd voor IMPEACH: https://newstarget.com/2019-10-05-shock-video-from-the-health-ranger-time-to-impeach.html )

Het Witte Huis wil de hand van Pelosi dwingen.

President Trump heeft dan ook de moedige stap gezet om Pelosi en de Democraten aan te zetten om een formeel onderzoek aan te durven naar de aanklacht, omdat hij weet dat daarmee zijn positie - en die van de Republikeinen in het algemeen - vóór de verkiezingen van 2020 zal worden versterkt.

Axios heeft hierover verslag uitgebracht:

Trump wil de Democraten van het Huis tot een kwetsbare strijd dwingen, om duidelijk te kunnen zijn als zij een beschuldiging nastreven, zo vertellen deze bronnen ons.

De Republikeinen zeggen ook dat de minderheidspartij meer invloed kan uitoefenen op hoorzittingen en andere aspecten van een onderzoek zodra het geformaliseerd is met een stemming.

Door dit een onderzoek te noemen zonder een stemming te houden, houden Pelosi en de democratische commissievoorzitters beide richtingen aan, zei één ambtenaar. "Ze willen een beetje zwanger zijn."

Het is eigenlijk een briljante zet, hoewel een berekende zet. Het Witte Huis weet dat de Democraten in de districten waar Trump in 2016 heeft gewonnen, reeds woede en oppositie zien van kiezers om beschuldiging onder ogen moeten zien.

En zij weten dat door een formeel afzettingsonderzoek aan te kondigen, Pelosi de trekker op dat punt zal moeten overhalen of de kwestie helemaal zal moeten laten vallen, wat de linkse basis van haar partij woedend zal maken, terwijl het de aanhangers van Trump aanspoort om massaal te komen opdagen op de verkiezingsdag.

Het Witte Huis stuurde Pelosi en het Huis een brief die hen instrueert dat de president niet met welk afzettingsonderzoek dan ook zal samenwerken dat niet formeel is, omdat hij dat niet hoeft te doen. Dit is precies wat hij moet doen.

Bron: Trump drops the hammer on lying, dishonest Democrats, announces zero cooperation until Dems take an official vote on impeachment | The Common Sense Show