www.wimjongman.nl

(homepagina)

Communistisch China heeft zijn aantal militaire troepen verdubbeld, is een invasie van Amerika het volgende hoofdstuk in de wereldwijde overheersing?

Door Lance D Johnson - 16 oktober 2019

()

De Amerikanen nemen gewoon aan dat buitenlandse troepen hun land niet zullen plunderen, dat ze niet hoeven te strijden tegen een militaire controle over de steden van de VS en gedwongen onderwerping aan een communistische overheid. Noch China noch Rusland heeft een dergelijke gewaagde invasie geprobeerd, maar hun communistische geloofssysteem blijven hen wel naar wereldwijde overheersing drijven. Door gebruik te maken van incompetente, zelfgenoegzame en corrupte diplomaten heeft China Amerika jarenlang kunnen oplichten door middel van oneerlijke handelsovereenkomsten, valutamanipulatie, schulden en de aankoop van onroerend goed.

Toen de Sovjet-Unie tientallen jaren geleden in elkaar stortte, hebben ze een schaar-strategie ontwikkeld. Door een nederlaag te veinzen, zouden ze het Amerikaanse leger zelfgenoegzaam kunnen maken. Door terughoudend te blijven, konden ze Amerika langzaam van binnenuit verzwakken; door communisten in de Amerikaanse regering te laten infiltreren en trouwe Amerikanen uit het democratische proces te duwen.

Communistische ideeën worden nu openlijk aanvaard door de Democratische Partij. Democraten willen radicale veranderingen in de Amerikaanse economie. De Green New Deal verschuift de Amerikaanse economie fundamenteel in de richting van het socialisme en zou Amerika voor energie afhankelijk maken van China en Rusland. Zelfs Amerikaanse bedrijven als Microsoft en Google zijn sterk geïnfiltreerd door communistische ideeën, omdat ze actief werken bij Chinese militaire projecten en bijdragen aan de censuur in China en daarbuiten. De Democratische Partij in de VS is zo ver geïnfiltreerd, dat zij oproepen tot inbeslagname van belangrijke zelfverdedigingsvuurwapens van de Amerikaanse burgers. Als China de Amerikaanse burgers ertoe kon brengen hun AR-15's op te geven (zoals voorgesteld door de democraten), dan zou een fysieke invasie tien keer makkelijker worden.

De communistische infiltratie van Amerika kan snel na de volgende verkiezingen escaleren.

Vanwege een recente toename van de Chinese militaire troepen... moet Amerika nu op zijn hoede zijn voor een militaire invasie in het komende decennium? Is de invasie van Amerika het volgende hoofdstuk in de wereldwijde overheersing?

Om de omvang van de situatie te begrijpen, is het belangrijk om te luisteren naar de waarschuwingsboodschappen van voormalige Russische overlopers uit de inlichtingendiensten. De voormalige Russische inlichtingenanalist Viktor Suvorov is ooit naar Engeland overgelopen om te waarschuwen voor de Russische plannen om de Verenigde Staten van binnenuit te ondermijnen. Voormalig hooggeplaatst KBG-officier Anataoliy Golitsyn liep over naar de VS om te waarschuwen voor de geheime strategie van Rusland om de Verenigde Staten aan te vallen. Golitsyn, auteur van The Perestroika Deception, onthulde dat de Leministische strategie in de loop van de tijd stiekem wordt uitgevoerd. Golitsyn onthulde dat de Amerikaanse regering na verloop van tijd in zelfgenoegzaamheid zou worden misleid. Toen belangrijke posities van de Amerikaanse regering in het gedrang kwamen, werden hun waarden ontmanteld, en zou het Russische leger zich officieel verzoenen met China om de VS met onstuitbaar militair geweld aan te vallen.

Het goede nieuws is dat de vijanden binnen de overheid van de VS zijn begonnen hun maskers af te doen. Zij steunen niet alleen vurig het socialisme, dat is de volgende stap naar communisme, maar zij steunen ook bevolkingscontrole, zonder rechten voor het ongeboren leven en een ongecontroleerde abortusindustrie die levende baby's wil om organen te oogsten en tevens voor weefselonderzoek. Deze vijanden, die de Neurenbergse code schenden, willen gedwongen vaccinatie, zelfs op staatsniveau. In de VS nemen ze de rechten weg van ouders en de religieuze vrijheid voor cruciale vaccinatiebeslissingen, en de vijand dicteert zelfs de relatie tussen arts en patiënt, waardoor er een einde komt aan medische uitzonderingen op vaccinatie in gebieden als Californië. De communisten bespotten de rechtsstaat, en maken een einde aan de eerlijke rechtsgang, en gaan door met een heksenjacht terwijl ze het publiek door de corrupte media misleiden en hun corruptie met buitenlandse oligarchen en communistische dictators beschermen.

Nu de corruptie begint, moeten de Amerikaanse patriotten en de goed bewapende milities voorbereid zijn op elke vijand, zowel de buitenlandse als de binnenlandse. Ze moeten voorbereid zijn op elke vorm van een gewelddadige invasie en mogen het potentieel van het communisme om de Verenigde Staten van Amerika over te nemen, door middel van verkiezingen of door een regelrechte invasie, niet toestaan.

Bron: Communist China just doubled its number of military troops… is an invasion of America the next chapter in global domination?