www.wimjongman.nl

(homepagina)

De rechtsstaat is in Amerika ingestort: een natie waar schuldigen vrijuit gaan en onschuldigen vervolgd en het zwijgen opgelegd worden.

17 november 2019 - door Mike Adams

Vanaf 15 november 2019 bestaat de rechtsstaat in de Verenigde Staten van Amerika niet meer.

Dit is overduidelijk geworden met de vervalste beslissing van de jury om Roger Stone op te sluiten voor een "procescriminaliteit" van misverstane herinneringen tijdens verhoren met federale agenten. In een tijdperk waarin Hillary Clinton openlijk door de directeur van de FBI (de verraderlijke misdadiger James Comey) wordt toegestaan om bewijsmateriaal te vernietigen, het recht te belemmeren, en weg te komen met misdaden op hoog niveau omdat "het niet haar intentie was" de wet te overtreden, staat Roger Stone op het punt veroordeeld te worden tot wat in wezen levenslange gevangenisstraf zal zijn (hij is 67 jaar).

In een tijdperk waarin voormalig president Barack Obama miljarden dollars illegaal witgewassen heeft via internationale banken om daadwerkelijk miljarden dollars via internationale banken naar Iran te vliegen om hun kernwapenprogramma te financieren, wn Julian Assange wegrot in hechtenis, zijn vrijheid is ontzegd, zijn fysieke en zijn geestelijke gezondheid gaat achteruit en dat al meer dan tien jaar, als straf voor het durven blootleggen van de duistere geheimen van het militaire industriële complex.

De jury tegen Roger Stone werd gemanipuleerd vanwege meer dan 90% van de mensen in de oproep tot jury die steuners voor Hillary Clinton bleken te zijn. De kwaadwillige nepnieuwsmedia besmeurden jarenlang Stone, installeerden intense haat in de hoofden van de juristen en verstevigden het resultaat van de "zaak", als het zelfs zo genoemd kan worden.

Ondertussen houdt Adam Schiff (Loonbag-CA) geheime onderzoeken met geheime transcripten in geheime kerkers, instrueert getuigen om te zeggen wat hij wil dat ze zeggen, bewerkt onderwijl de geheime transcripten waarin de getuigen dingen lijken te zeggen die ze nooit gezegd hebben. De verraderlijke media lopen weg met elke leugen die Schiff hen aanreikt, nadat ze allang afstand hebben gedaan van het laatste greintje journalistieke integriteit of fundamenteel menselijk fatsoen.

De rechtsstaat is in Amerika ingestort en niemand is veilig voor de haatvolle linkse menigte die nu openlijk alle politieke oppositie wil criminaliseren.

Als u zich tegen de menigte van de Democraten verzet, zult u het doel worden, en vernietigd worden.

Als u zich verzet tegen de Democraten, wordt u uiteindelijk het doelwit van de IRS (Lois Lerner, iemand?), gearresteerd door de Feds bij een middernachtelijke inval die samen met CNN (à la Roger Stone) wordt gecoördineerd, verbannen van alle belangrijke technologieplatforms, op Wikipedia met een aanval van vervaardigde leugens worden besmeurd, gedemoniseerd door de valse nieuwsmedia met gecoördineerde stukken (zoals de NYT deed met John Salomon) en die in het openbaar door hevig kwijlende linkse menigten die in woede uitbarsten bij het zien van de Amerikaanse vlag of een MAGA-pet.

De jury's in linkse steden zullen nooit een gewelddadig links iemand vinden, noch een conservatieve patriottistische onschuldige. Een jury in San Francisco bijvoorbeeld liet een illegale vreemdeling vrijuit gaan nadat hij een Amerikaanse vrouw in een duidelijk geval van doodslag, zo niet moord, had neergeschoten en gedood. Maar hij werd vrijgelaten omdat San Francisco een "heilige" stad is, wat betekent dat de mensen die dat instortende stuk drek en vuiligheid besturen, hebben besloten om de wetten die ze niet leuk vinden te negeren.

En zo gaat het nu voort - als je het zo kunt noemen - in het hele land, waar de rechtsstaat naar believen wordt verlaten, vervangen door een woedende, anti-Amerikaanse, anti-Trump, anti-vrijheidstirannie van de linkse meerderheidsmaffia.

De linkse toewijding aan autoritarisme en tirannie is nu zo compleet dat alle technische reuzen onlangs hebben samengespannen om u de naam van de diepe staatsspion "klokkenluider" Eric Ciaramella te onthouden. Zelfs zal het uitspreken van die naam u verboden zijn op Facebook, YouTube en Twitter. Door nu de naam te noemen, word je namelijk verbannen van het openbare forum vanwege de eenvoudige reden dat de Deep State de technische reuzen opdracht heeft gegeven om die naam uit het openbare debat te verwijderen.

Ook de technische reuzen hebben nu een republikeinse kandidaat voor het congres in de ban gedaan, alleen maar omdat hij of zij een Republikein is. Onder de tirannieke duim van Jack Dorsey, een niet aangeklaagde misdadiger die zich schuldig maakt aan verraad tegen Amerika voor het vervalsen van verkiezingen, verbiedt Twitter nu mensen vanwege slechts het twitteren van "Ik huurde Donald Trump in om mensen als Yovanovitch te ontslaan," verwijzend naar de liegende voormalige ambassadeur van Oekraïne, die huilt over het feit dat zij na het verspillen van belastinggeld wordt ontslagen door haar taak als ambassadeur belabberd te doen.

De poging om Trumps buitenlandse beleid strafbaar te stellen, is eigenlijk slechts een symptoom van een veel grotere inspanning die wordt nagestreefd door de wetteloze, gestoorde, krankzinnige linkerzijde: de volledige criminalisering van "ongehoorzaamheid" aan de linkse agenda.

Het echte doel is de criminalisering van het conservatisme.

Probeer eens op te staan in je lokale gemeenteraadsvergadering en te verklaren, "Er zijn maar twee geslachten," en je krijgt een voorproefje van het niveau van regelrechte waanzin, geweld en autoritarisme dat nu de geesten van het Amerikaanse volk heeft geïnfecteerd (met inbegrip van degenen die zichzelf "conservatieven" noemen, maar die zich hebben overgegeven aan de krankzinnigheid van links om te proberen te sussen om vrede te houden).

Het echte doel van de autoritaire linkse partijen is het criminaliseren van conservativisme, christendom en de ongehoorzaamheid tegen elke linkse agenda, inclusief hun verlangen om je kinderen vol chemische castratiemiddelen te pompen in naam van "transgenderisme" gerechtigheid - gewoon de laatste mentale ziekte die door de gelederen van gestoorde linkse partijen heen kan waaien en waarvan de cognitieve functie nu lijkt op die van zombies.

De aanvallen op Trump, Roger Stone, Alex Jones, John Solomon, Sean Hannity en andere prominente onafhankelijke analisten gingen nooit over de echte rechtsstaat... het ging altijd al om het criminaliseren van de oppositie en het gebruiken van het verdraaide "onrechtvaardigheids"-systeem om iedereen op te sluiten die de wetteloze linkse menigte en haar criminele maffiabazen zoals Hillary Clinton in de weg staat.

Nu, wegens de instorting van de rechtsstaat in Amerika, bevinden wij ons hier:

Onder de tirannieke regel van wetteloze, geesteszieke Democraten wordt de regering nu geleid als een georganiseerd misdaadsyndicaat. John W. Whitehead van The Rutherford Institute vat het allemaal perfect samen in een recente column:

We zijn allemaal in gevaar.

In een tijdperk van vervolgingen voor gedachte-misdaden, programma's ter afschrikking van vooroordelen en overheidsinstellingen die opereren als georganiseerde misdaadsyndicaten, wordt er een nieuw soort tirannie opgelegd aan diegenen die de misdaden van de Deep State, waarvan het bereik wereldwijd is gegaan, aan de kaak durven te stellen.

De Deep State is begonnen aan een meedogenloze, meedogenloze, neem-geen-gevangenen, een totale aanval op waarheid-sprekers.

Activisten, journalisten en klokkenluiders worden geterroriseerd, getraumatiseerd, gemarteld en onderworpen aan een angstaanjagende, geestverruimende, ziel vernietigende, in elkaar vervlochten tactieken gebruikt door de grootmachten.

Het zal niet lang meer duren voordat iemand die gelooft in het ter verantwoording roepen van de regering als "extremist" wordt bestempeld, zal worden gedegradeerd tot een onderklasse die niet gepast is, voortdurend in de gaten moet worden gehouden en te voorschijn wordt gehaald wanneer de regering het nodig acht.

Uiteindelijk zullen we allemaal potentiële verdachten, terroristen en wetsovertreders zijn in de ogen van de overheid.

Nu zal de ineenstorting versnellen, en Amerika zal Venezuela worden.

Nu de rechtsstaat in Amerika is ingestort en de media een psychologisch centrum van terrorisme is geworden dat wordt geleid door de CIA, en de rechtbanken alle gerechtigheid hebben opgegeven, en de verkiezingen allemaal zijn vervalst door verraderlijke democraten, zullen we getuige zijn van een snelle ineenstorting in despotisme, wetteloosheid en wanhoop.

Het model voor deze ineenstorting is al voor de wereld te zien is: Venezuela.

Een arts die de ineenstorting van het maatschappelijk middenveld in Venezuela nog steeds overleeft, Maybell Nieves, heeft geschreven over hoe deze ineenstorting jaar na jaar in een stroomversnelling terecht kwam, waarbij elk recht en het laatste stukje menselijk fatsoen van de burgers wordt ontnomen nu de corrupte, verraderlijke regering machtig en verraderlijk is geworden voor iedereen:

Dat is waarschijnlijk de reden waarom die eerste jaren niet echt het gevoel hadden dat ons iets werd afgenomen... Later kwam de controle over de prijzen van basisproducten, die de oorzaak was van het verdwijnen van die producten en de aanzet gaf tot een zwarte markt die ook vandaag de dag nog steeds van kracht is.

Het verval was al snel in veel opzichten zichtbaar. Er was geen onderhoud meer op de openbare weg, en de openbare diensten faalden vaak tot het punt van voortdurende storingen in de elektrische dienstverlening, zelfs dagenlang. Ook de volksgezondheidssituatie wordt steeds slechter. Als gezondheidswerker heb ik deze verslechtering de afgelopen tien jaar gezien.

De staat zal je oplichten, maar het gebeurt niet ineens. Er is veel logistiek; het duurt lang om een beleid te ontwikkelen dat burgers volledig afhankelijk maakt van de staat.

Je begint met het verliezen van iets onbelangrijks, zoals een soort monetaire bonus die je krijgt door de overheid geleide kruidenierswinkelkredieten en je verliest uiteindelijk je vrijheid en allerlei rechten, waaronder de vrijheid van meningsuiting en protest, maar deze kwesties zijn zo uitgebreid dat ze een eigen artikel nodig hebben om ze goed uit te leggen.

De staat heeft de leiding op zich genomen, met groot succes moet ik zeggen, en u leeft nu in angst voor de zogenaamde overheidsinstanties, dat wil zeggen de politie en de militaire politie, omdat zij dienen als pro-regeringsgezinde repressieve krachten.

In elk openbaar protest is de wrede repressie een constante. Als er geen openbare of sociale zekerheid is, als de munt dagelijks wordt gedevalueerd en als je niet weet of de bakker op de hoek morgen zal worden gesloten, dan is het debacle op dat moment al gebeurd.

Dus het wanbeheer van de incompetente en corrupte ambtenaren leidt tot een diepe scheiding van drie sociale klassen: extreme armoede, die meer dan 80% van de bevolking vertegenwoordigt en volledig afhankelijk is van de regering; de werkende middenklasse, die erin slaagt te overleven door middel van een of twee basisinkomens plus de economische hulp van familieleden in het buitenland; en degenen die zaken doen met de regering en kunnen leven in een zeer comfortabele, ideale wereld, die niets met de werkelijkheid te maken heeft.

Er komt een punt waarop je alleen nog maar wilt weten of je levend naar huis terugkeert. Al het andere is secundair. Op dat moment heeft de staat je intern al afgeslacht. Je kunt nooit meer hetzelfde zijn. Ik weet zeker dat ik dat niet ben.

Dit is de toekomst voor Amerika als wij de mensen dit land niet terugnemen van de wetteloze, verraderlijke, eeuwig corrupte Deep State-marionetten-meesters.

Wat je hierboven leest, is wat je binnenkort in Amerika zult meemaken als de ineenstorting voortduurt:

De regel van de WET stort in en wordt een regel van MACHT.

U kunt zich waarschijnlijk voorstellen wat er nog meer zal gebeuren. In principe is het de ineenstorting van de menselijke samenleving. Tijdens dit alles, natuurlijk, zullen gewapende Amerikaanse patriotten op allerlei verschillende manieren naar de criminele verraders komen, overal in Amerika. Het zal waarschijnlijk een open deur zijn voor corruptie, overal in Amerika. Helaas moet ieder redelijk mens zich afvragen, nu de rechtsstaat in Amerika dood is, of er nog steeds een prikkel is om zich aan welke wet dan ook te houden.

Het enige wat nu telt voor de corrupte democraten is geweld. Radicaal links zal geweld gebruiken om u te vernietigen als u zich niet aan de wet houdt. Ze zullen je onder bedreiging het geweer laten arresteren of op straat laten aanvallen door gewelddadige Antifa-mensen. Ze zullen je zelfs dwingen om je kinderen in te enten voor de loop van het geweer... of ze zullen je kinderen onder schot houden als je weigert te gehoorzamen.

Geweld is nu de enige regel die over is in het door de staat gecontroleerde Amerika. Al het andere is ingestort. Er is geen vrije meningsuiting, geen eerlijk proces, geen rechtssysteem, geen redelijke verwachting meer van de mensenrechten waar dan ook, geen eerlijke verkiezingen, geen eerlijk nieuws, geen eerlijke activiteiten op Wall Street, geen echte openbare voorlichting, geen echt publiek onderwijs, geen zekerheid van veiligheid met producten gekocht op Amazon.com, geen vertrouwen in het kapotte banksysteem, geen vertrouwen dat een gekozen ambtenaar zich aan alle beloften zal houden, geen vertrouwen in de FBI of de federale wetshandhavingsinstanties en geen redelijke verwachting dat er iets beters zal worden.

Net zoals ik beloofd heb, vernietigen de Democraten alles wat van waarde is van het menselijk fatsoen, de mensenrechten en de menselijke samenleving. Dit is hun doel. Laat u niet misleiden door iets anders te denken.

Het zal niet lang meer duren voordat deze website zal worden geblokkeerd door alle internettechnologische bedrijven, trouwens. Alle stemmen van onenigheid zullen worden gewist en uit het geheugen worden verdrongen. U zult binnenkort alleen staan.

Bereid je voor om stappen te nemen om je voortbestaan te verdedigen, want dat is waar dit alles toe gekomen is. Als je niet bereid bent om je natie, je grondwet, je leven en de rechtsstaat te verdedigen, dan hebben de DEMONratten al gewonnen en zal de mensheid in een mum van tijd uitgedoofd zijn.

Het tweede amendement lijkt nu onder handen te zijn.

Bron: The rule of law has collapsed in America, a nation where the guilty go free while the innocent are persecuted and silenced | The Common Sense Show