www.wimjongman.nl

(homepagina)

Grote geopolitieke veranderingen in het vooruitzicht: Het Vredesplan, Brexit, & Chexit

Gary - 20 augustus 2019

We wachten allemaal met ingehouden adem tot de bijl valt in termen van Bijbelse profetie. En het lijkt erop dat een samenloop van wereldwijde trekkers dit najaar worden overgehaald. Waarom nu en waarom worden de trekkers allemaal tegelijk overgehaald? Misschien zijn deze dingen in lijn gezet om de grote reden in Gods grootse plan.

Hier zijn de "trekkers":

1. Op 17 september zal Israël nieuwe verkiezingen houden in het kielzog van het onvermogen van Netanyahu's coalitiepartners om een regering te vormen na de verkiezingen van april 2019. Dit was de eerste keer dat Knessetleden er niet in slaagden een regering te vormen. Dus de komende verkiezingen zijn ongekend. Op 30 mei stemde de Knesset voor de ontbinding van de Knesset, wat (in deze omstandigheden) ook ongekend was. Het resultaat was dat Netanyahu de langst dienende premier in de Israëlische geschiedenis is geworden. De nieuwe verkiezingen zijn slechts een paar dagen na het tweejarig jubileum van het Openbaring-12-teken.

2. Zondag zei president Trump dat zijn regering het politieke deel van zijn Deal of the Century na de Israëlische verkiezingen zou onthullen. Dit zal waarschijnlijk ergens in oktober of november liggen, onvoorziene omstandigheden daargelaten, aangezien de Israëlische verkiezingswinnaars tot zes weken nodig hebben om een regering te vormen. Wat deze aankondiging van de president belangrijk maakt, is dat deze aankondiging rechtstreeks door hem is gedaan en niet door een of andere naamloze "hoge" bron. Tenzij dit een soort schaduwspel is, lijkt het erop dat het huidige uitstel vooral gebaseerd is op de mislukte verkiezingen van april - en het zou betekenen dat zodra er een coalitie is gevormd in september of oktober, "The Ultimate Deal" zal worden uitgerold.

3. Het Verenigd Koninkrijk zal zich eindelijk terugtrekken uit de superstaat van de Europese Unie, op 31 oktober, op de avond van Allerheiligen (ook Halloween) en de verjaardag van de protestantse reformatie. Ondanks het feit dat het publiek zich beklaagt over Brexit, is de waarheid dat het Verenigd Koninkrijk altijd het grootste obstakel is geweest voor een echt federaal Europa, omdat het zoveel eenmalige "outs" heeft uit de wetgeving van de EU en voortdurend tegen een federatie heeft ingeduwd. Geloof me als ik dit zeg: de globalistische kliek in Brussel is zich hier ten volle van bewust. Als het Verenigd Koninkrijk eenmaal vertrekt, zal niets de EU ervan weerhouden om een echte federatie te worden (zoals een Verenigde Staten van Europa). Italië mag dan protesteren, maar ze maken deel uit van alle wetten van de EU en hebben weinig invloed op de militaire en politieke macht van Frankrijk en Duitsland.

Als je me zou vragen wat Brexit betekent in termen van Bijbelse profetie, zou ik zeggen dat dit betekent dat de EU aan zijn laatste metamorfose zal beginnen en dit kan worden voorafgegaan door de vorming van een echt Europees leger onder de auspiciën van Emmanuel Macron's 10-Nation European Intervention Initiative (E2I). Het Verenigd Koninkrijk zal er niet meer zijn om het af te stoppen.

Dus binnen een tijdspanne van slechts twee tot drie maanden zullen we getuige zijn van de Israëlische verkiezingen, Brexit, en de publieke lancering van het Trump-Kushner vredesplan. Dat gebeurt allemaal vanaf het einde van de zomer van 2019 tot halverwege de herfst. We zijn getuige van veel dat goede trekkers zouden kunnen zijn voor zowel de Verdrukking (vredesplan; het breken van Gods eeuwige verbond) als de opkomst van het 10-hoornige beest van Openbaring 13, dat zal opstijgen tot wereldheerschappij zodra de Gemeente is verwijderd. Wees alert.

Maar er zijn nog een aantal andere belangrijke gebeurtenissen in het verschiet: ten eerste lijkt het erop dat China in Hongkong klaar staat voor een vuurzee in Hongkong om die semi-autonome stadstaat volledig onder Chinese controle te brengen. Christelijke demonstranten aanbidden op de straten en verklaren dat God de ware soeverein is en niet het communistische politbureau in Peking.

Ten tweede heeft het Tempelinstituut - de in Jeruzalem gevestigde organisatie die vastbesloten is om de Derde Tempel te bouwen - zojuist een proefsessie van een vaarsoffer en een brandoffer uitgevoerd. Zodra een echte rode vaars is geofferd en verbrand, kunnen ze de as gebruiken om de Tempelberg ceremonieel te reinigen en te beginnen met de wederopbouw van de Tempel (of tenminste, zo zullen ze de bouw rechtvaardigen).

Enkele duizenden kilometers ten westen van Hongkong is Iran in een hoekje geduwd door verlammende sancties van de Verenigde Staten; en de economie van het land staat op instorten. Een aantal olietankers is aangevallen of gevorderd, en wat ooit wapengekletter was, is nu in de openbaarheid gekomen. Iets zal Iran ertoe aanzetten om vergeldingsmaatregelen te nemen en dat zullen ze ook doen. Dit zou het kunnen zijn. In de woorden van de profeet Jesaja:

Een hard visioen is mij bekendgemaakt:
de trouweloze handelt trouweloos, de verwoester verwoest.
Trek op, Elam [Zuidwest Iran]! Beleger Medië [Noordwest Iran]!
Al haar zuchten heb Ik doen ophouden.

Daarom zijn mijn lendenen vol pijnscheuten.
Weeën hebben mij aangegrepen als de weeën van een barende vrouw.
Ik krimp ineen bij het horen,
ik ben verschrikt bij het zien.
Mijn hart slaat over,
huiver en angst overvallen mij.
De avondschemering, waar ik anders zo naar verlang,
maakt Hij voor mij tot een verschrikking.

- Jesaja 21:2-4

- - -

Terwijl we afwachten hoe Brexit en al deze dingen zich deze herfst afspelen, wachten we op onze eigen uittreding - Chexit (Church exit) - wanneer de kerk door de goddelijke wil van de aarde is verwijderd. Het zal gebeuren en spoedig. De tekenen op aarde en in de hemel wijzen allemaal op dit naderende moment. Als je wakker bent en toekijkt, dan weet je wat ik bedoel. Als dit allemaal nieuw voor u is, dan zou ik u willen aanmoedigen om een paar blikverruimende artikelen te bekijken: (Engelstalig)

Major Prophetic Milestones - BELANGRIJKE PROFETISCHE MIJLPALEN

The Ultimate Sign - HET ULTIEME TEKEN

God and His Fig Tree - GOD EN ZIJN VIJGENBOOM...

Top 20 Signs Of The Rapture And Second Coming Of Christ - TOP 20 TEKENEN VAN DE VERRUKKING EN TWEEDE KOMST VAN CHRISTUS

10 Reasons Jesus Will Come Back In Our Lifetime - 10 REDENEN WAAROM JEZUS IN ONS LEVEN TERUGKOMT...

As It Was In The Days Of Noah - ZOALS HET WAS IN DE TIJD VAN NOACH...

Prophecy Basics - DE BASIS VAN DE PROFETIE: HET RECHTZETTEN VAN HET RECORD

Get On Board The Ark - GA AAN BOORD VAN DE ARK...

Bron: Major Geopolitical Changes Ahead: The Peace Plan, Brexit, & Chexit - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates