www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het maken van een Palestijnse held met het bloed van een joodse tiener

Ron Cantor - 10 februari 2019

Op donderdag werd het lichaam van Ori Ansbacher (19!) ontdekt in een bosrijke omgeving bij Jeruzalem. Daar kwam ze Arafat Irfaiya (29) tegen, een Palestijn uit het nabijgelegen Hebron. Hij trok een mes en stak haar op wrede wijze dood totdat al het leven uit haar lichaam was verdwenen. Toen vluchtte hij.

Na een kort onderzoek arresteerde de Israëlische politie Arafat Irfaiya voor de moord op Ori Ansbacher.

 

 

Irfaiya bekende de moord, nadat de Israëlische politie hem zo snel gevangen had genomen, maar hij hoeft zich er weinig zorgen te maken. Hij is een Palestijnse held. De Palestijnse Autoriteit zal ervoor zorgen dat zijn familie een salaris krijgt voor de rest van hun leven.

Hoe krijgen ze op die manier het geld, gezien het feit dat hun economie wordt gedwarsboomd? Voor een deel kregen ze dat geld van de Verenigde Staten, maar onlangs heeft president Trump honderden miljoenen dollars aan hulp afgesneden totdat ze een einde maken aan de barbaarse praktijk van het betalen van terroristen. President Mahmoud Abbas zei deze zomer: "...onze martelaren en gevangenen en gewonden; wij zullen niemand toestaan om zich te bemoeien met het geld dat Israël ons wil beletten om aan de families van martelaren en gevangenen te betalen." Een maand later sneed Trump 200 miljoen dollar aan hulp af.

De EU en de VN zijn echter niet bereid geweest om dergelijke maatregelen te nemen. In feite moedigt de VN actief meer hulp aan het corrupte, barbaarse Palestijnse leiderschap aan. Het laat zien hoe laag ze denken van de Palestijnen - dat ze zo primitief zijn, dat ze niet aan de meest elementaire en fatsoenlijke menselijke normen kunnen worden gehouden.

BREAKING: Het kabinet van Netanyahu heeft deze zomer een wet aangenomen die zou eisen dat Israël de salarissen voor terroristen en hun families aftrekt van de betalingen aan de Palestijnse Autoriteit. Vandaag wordt echter gemeld dat de wet na vertraging ten uitvoer wordt gelegd.

"Aanstaande zondag zal ik het veiligheidskabinet bijeenroepen en we zullen het besluit goedkeuren dat nodig is om de fondsen in te houden. De middelen zullen in mindering worden gebracht. Niemand mag daaraan twijfelen."
Eerste Minister van Israël, Benjamin Netanyahu

Deze stap zal ongetwijfeld leiden tot een verdere destabilisatie van de door de PA gecontroleerde Westelijke Jordaanoever, maar Israël heeft geen andere keuze. We kunnen blijven toekijken terwijl koudbloedige moordenaars worden geprezen door onze vijanden en hun families en worden beloond. En met deze actie van de regering vandaag zal de dood van Ori Ansbacher, hoe tragisch ook, niet voor niets zijn.

Bron: The Making of a Palestinian Hero—with the Blood of a Jewish Teen | Messiah's Mandate