www.wimjongman.nl

(homepagina)

Is er oorlog achter de horizon?

22 september 2019 - Daymond Duck

De gebeurtenissen van deze week kunnen erop wijzen dat er een storm in het verschiet ligt.

Israël wordt bijna elke dag aangevallen, en het ziet ernaar uit dat de situatie na de komende Israëlische verkiezingen (drie dagen na het schrijven van dit artikel) en Trumps vrijgave van de "Deal of the Century" (op een gegeven moment kort na de verkiezingen) nog intensiever zal worden.

Ten eerste, wat betreft de aanvallen op Israël. Op 8 september 2019 zei de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken dat Israël zeer dicht bij een militaire campagne in de Gazastrook is.

Vier dagen later zei premier Netanyahu dat Israël plannen heeft voor een aanval op Gaza.

De volgende dag zei Netanyahu dat een oorlog op elk ogenblik kon uitbreken.

Het lijkt erop dat Israël eindelijk heeft besloten dat het onderhandelen met de terroristen waardeloos is en de enige resterende keuze het sturen van het leger is om de terroristen uit te roeien.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een oorlog in Gaza zich kan uitbreiden naar andere landen.

Ten tweede, wat de komende Israëlische verkiezingen betreft, blijkt uit opiniepeilingen dat de uitkomst zeer krap is.

Premier Netanyahu heeft daarop gereageerd door te beloven, indien hij wordt gekozen, om de Israëlische soevereiniteit onmiddellijk uit te breiden naar de Jordaanvallei en de noordelijke Dode Zee-regio.

Critici zeggen dat Netanyahu deze belofte heeft gedaan om de verkiezingen te winnen, maar God heeft de controle, en het is mogelijk dat hij de verkiezingen krap heeft gehouden omdat hij wist dat Netanyahu meer van het beloofde land zou annexeren.

Jezus zei dat de Vijgenboom bladeren zal voortbrengen (groei; Matteüs 24:32), dus Israël moet haar grenzen verleggen.

Als Netanyahu wordt gekozen, zullen de vijanden van Israël waarschijnlijk een oorlog beginnen om hem te stoppen, dus is het niet onredelijk om problemen te verwachten.

Ten derde, ook met betrekking tot de komende verkiezingen, is er een kleine politieke partij in Israël die Joodse Macht (of Joodse Kracht) wordt genoemd.

Vroege peilingen toonden aan dat Joodse Macht niet genoeg stemmen zou krijgen om iets te winnen, maar de groep kwam uit voor de wederopbouw van de Tempel, en alle grote peilingen begonnen plotseling te laten zien dat ze minstens vier zetels in de 120 leden tellende Knesset zouden krijgen.

De verkiezing is er zo dichtbij dat de vier zetels van Joodse Macht zouden kunnen beslissen wie de volgende regering leidt.

De kandidaat die de meeste stemmen krijgt, zal waarschijnlijk concessies moeten doen op religieus gebied om de steun van Joodse Macht te krijgen.

Zonder concessies zal de winnende kandidaat waarschijnlijk niet de eerste minister zijn.

Dit zou een grote invloed kunnen hebben op het vervullen van de profetie, het verruimen van de grenzen van Israël, het opnieuw opbouwen van de Tempel, het hervatten van de dierenoffers, de oorlog, enz.

Ten vierde, voordat Netanyahu beloofde om de Israëlische soevereiniteit onmiddellijk uit te breiden naar de Jordaanvallei en de noordelijke Dode Zee-regio, raadpleegde hij de Trump-regering.

In wezen kreeg hij te horen dat de annexatie van de Jordaanvallei en de noordelijke Dode Zee-regio geen invloed zal hebben op het vredesvoorstel van President Trump.

Dit geeft aan dat Trumps Deal of the Century zal aanbevelen om deze gebieden onder Israëlische soevereiniteit te houden.

Dit alles is slechts speculatie, maar dit is iets wat echt is: de uitbreiding van de grenzen van Israël en de wederopbouw van de Tempel zijn in deze verkiezing een probleem geworden.

Wereldleiders (de VN, de EU en sommige moslimleiders) vinden dit niet leuk, en ze zeggen dat ze het niet zullen erkennen.

Verschillende Arabische leiders (Turkije, Saoedi-Arabië en Jordanië) noemen het een daad van agressie.

Ten vijfde, terwijl dit artikel wordt geschreven, is er het laatste nieuws dat de twee grootste oliefaciliteiten in Saoedi-Arabië zijn aangevallen.

Er zijn meldingen van verschillende luide explosies en een enorme brand.

Dit is een andere reden om te vragen: "Is er oorlog in het verschiet?".

Als dat zo is, kan deze wereld heel snel veranderen.

Blijf omhoog kijken.

Prophecy Plus Ministries, Inc.

Daymond & Rachel Duck

duck_daymond@yahoo.com

Bron: Is War on the Horizon? :: By Daymond Duck - Rapture Ready