www.wimjongman.nl

(homepagina)

The CARMEL ALERT

De liberale media van de linkervleugel zijn satanisch geïnspireerd

Efeziërs 2:2 ... overeenkomstig de wil van de vorst van de machten in de lucht

Voor zover ik weet was het de Amerikaanse president Donald Trump die de term 'Fake News' heeft uitgevonden. Misschien heeft president Trump geen gelijk met veel van de brutale uitspraken die hij doet, maar als het gaat om de seculiere nieuwsmedia, ben ik het volledig eens met de president. Vanwege de manier waarop de meeste nieuwsmedia President Trump en de Israëlische Premier Netanyahu presenteren, zijn deze twee leiders vandaag de dag de meest gehate mannen ter wereld - nog meer gehaat dat de Syrische president Assad en de Noord-Koreaanse Kim Jong Un, wat een belachelijke situatie is. President Trump is het doelwit geweest van vijandige berichtgeving door de linkse media vanaf het moment dat hij ongeveer zes jaar geleden besloot zich kandidaat te stellen voor het presidentschap, maar Premier Netanyahu krijgt al veel langer dezelfde behandeling van de Israëlische en internationale media als de Amerikaanse president. Ik geloof niet dat een van deze twee mannen wandelen met de HEER en verre van volmaakte mannen zijn, maar ze verdienen niet de behandeling die ze van de meeste media krijgen.

Om deze verklaring te onderbouwen, heeft president Trump na zijn tweede top met Kim Jong Un vorige week een nieuwe aanval ondergaan. De media meldden dat de top een mislukking was, nadat de twee leiders er niet in geslaagd waren een overeenkomst te ondertekenen en hun afsluitende lunch werd geannuleerd. Anderen beschuldigden president Trump ervan de top te gebruiken om het getuigenis van zijn voormalige advocaat, Michael Cohen, weg te nemen. Ik kan me niet herinneren dat ik één positief woord heb gehoord over de bijeenkomst van de twee leiders. Waarom konden de media de top niet in een positief daglicht stellen? President Trump en Kim Jong Un waren in ieder geval bereid om urenlang naar de top in Vietnam te reizen, in de hoop dat er een akkoord kon worden bereikt. In ieder geval verlieten beiden de top in een vriendschappelijke sfeer en waren zij bereid om de dialoog voort te zetten. Ze kwamen zelfs overeen dat de VS voor het eerst sinds de Koreaanse oorlog in 1950 in Pyongyang de Noord-Koreaanse hoofdstad een diplomatieke aanwezigheid zal vestigen. Dat is toch een enorme stap voorwaarts en een positief verslag waardig? De waarheid is dat de linkse media bijna niet in staat zijn om de waarheid te vertellen, en veel mensen aan het front genieten er zelfs van om bij elke gelegenheid president Trump te kunnen aanvallen.

Als we de focus verleggen naar Israël, heeft de linkse Israëlische media Premier Netanyahu al meer dan 15 jaar haatdragend aangevallen. Zij grijpen elke gelegenheid aan om hem te beschuldigen van een soort van verkeerd doen, in de hoop een einde te maken aan zijn tijd als premier van Israël. Nu de Israëlische verkiezingen nog maar een maand verwijderd zijn, heeft de kwaadaardige oppositie tegen Benjamin Netanyahu een ongekend niveau bereikt, tot op het punt dat het een razernij is geworden. Op een gegeven moment zijn linkse liberale politici samen aan het intrigeren en allianties aan het vormen in een wanhopige poging om Premier Netanyahu te verslaan en af te zetten. En ze hebben de steun van de media, die onmiddellijk iets negatiefs zullen publiceren wat ze maar kunnen opgraven over Premier Netanyahu, maar opzettelijk niets publiceren wat de verkiezingskansen van de tegenstanders van de premier zou kunnen schaden. De Israëlische media hebben er hun missie van gemaakt om Premier Netanyahu ten val te brengen. De linkse media in de VS hebben bij de laatste 3 verkiezingen in de VS op dezelfde manier gehandeld. Het is de taak van een professioneel mediamens om eenvoudig, eerlijk en onbevooroordeeld verslag uit te brengen over het nieuws. Maar in de afgelopen 5 decennia hebben de linkse, liberale media het steeds meer op zich genomen om vaak het nieuws te creëren op een manier waarop ze het denken van hun lezers manipuleren. Hier in Israël hebben we gedocumenteerd bewijs gezien dat nieuwsteams incidenten hebben opgezet, en zelfs mensen hebben betaald, om valse rapporten te maken, om Israël er slecht uit te laten zien - en ze zijn erin geslaagd om het punt te bereiken dat de natie die de wereld het grootste deel van haar wetenschap, medische vooruitgang en communicatietechnologie, Israël, nu het meest gehate land ter wereld is.

Het is zelfs aan het licht gekomen dat Facebook en andere sociale media-organisaties snel pagina's verwijderen die niet overeenkomen met hun ideologieën, en waar ze het wel mee eens zijn, dat blijft voor onbepaalde tijd online. Dit geeft deze massacommunicatieorganisaties grote invloed op het niet-kritische grote publiek. Hitler gebruikte de Duitse media om een fatsoenlijke, beschaafde natie in te schakelen om, ofwel deel te nemen aan genocide, ofwel om niets te doen, terwijl 6 miljoen joden en een groot aantal anderen systematisch werden vermoord. In die tijd waren er alleen kranten en tijdschriften, radio en de 'trailers' bij de films. Maar nu is de macht van de media om het publiek te beïnvloeden en te misleiden duizenden malen groter. Miljarden mensen zijn nu via hun smartphone verbonden met het seculiere wereldsysteem. De wereld is op een zeer, zeer gevaarlijk en onheilspellend tijdstip aangekomen. Alle technologie die de Antichrist zal gebruiken om de hele wereld te misleiden in de Eindtijd, is al aanwezig.

Seculiere nieuwe media, opgelet - Het is niet uw plaats om ons te beïnvloeden of te bedriegen. Stop het nu, of je wordt tegengehouden door de Koning der koningen en de Heer van alle heren! Wees professionals en geef ons gewoon het nieuws. Wij zullen dan beslissen wie de goeden en wie de slechten zijn; en wie gelijk heeft en wie ongelijk.

Bron: The Carmel Alert – March 8th – Out of Zion