www.wimjongman.nl

(homepagina)

We komen dichterbij

Door Daymond Duck - 20 oktober 2019

De volgende verhalen trokken onlangs mijn aandacht:

Als eerste werd op 9 oktober 2019 in de Senaat van de VS een nieuwe wet ingediend, die genoemd werd 'Wet voor Veilige Bestuurders', om alles over het het rijgedrag van een persoon vast te leggen in één dossier dat de ambtenaren van de wetshandhaving over heel de VS onmiddellijk kunnen inzien.

De informatie van elke bestuurder zal in hetzelfde dossier zitten ongeacht waar zij wonen, welke staat hun rijbewijs ook heeft afgegeven, wat zij deden en waar zij het deden, enz.

Johannes schreef in Openbaring bijna 2000 jaar geleden over de bewakingsmaatschappij en onderzoekers van Bijbel-profetie weten dat dit op weg is naar het identificeren en volgen van iedereen (Openb.13:16-17).

Ten tweede werd op 11 oktober 2019 gemeld dat de VN een enorm begrotingstekort heeft en dat de VN-leiders meer geld van de VS en andere landen willen.

Volgens het rapport heeft President Trump de VN verteld het geld maar elders te vinden.

De VN wil zich in 2030 hebben omgevormd tot een wereldregering.

De Bijbel leert dat de komende wereldregering een satanische wereldregering zal zijn. Wij zouden dankbaar moeten zijn dat de President het geld niet gaat versturen.

Ten derde, toen Jezus zei dat het evangelie over de hele wereld zal gaan en dat dan het einde zal komen (Matteüs 24:14), verwees Hij naar het feit dat de 144.000 Joodse evangelisten (Openb. 7), en de Twee Getuigen (Openb. 11) en een engel (Openb. 14:6) het evangelie aan de hele wereld zullen verkondigen van Zijn Wederkomst, zijnde niet de Opname.

Hoe dan ook, in februari 2019 zei 'Wycliffe Associates' dat ze verwachten dat ze de Bijbel tegen 2025 in alle resterende talen op aarde zullen hebben vertaald.

Deze maand zei 'Wycliffe Associates' dat ze meer dan 6000 tablets aan Bijbelvertalers in 67 landen hebben gegeven, en dat ze momenteel 1200 Bijbelvertaalprojecten aan de gang hebben, en dat ze bijbelvertalingsprojecten in meer dan 100 landen versnellen en dat ze klaar zijn om 450 nieuwe projecten te beginnen in een aantal van 's werelds meest afgelegen gebieden.

Dit is een Big Deal, en het is belangrijk om te onthouden dat Wycliffe slechts één van de vele groepen is die de Bijbel vertalen.

Ten vierde is President Trumps vredesvoorstel diverse malen vertraagd en het wordt nu weer vertraagd vanwege de impasse bij de Israëlische verkiezingen.

De profetie-schrijver Sean Osborne heeft een interessante kijk op dit onderwerp, waar de meesten het wel mee eens zullen zijn.

Sean gelooft dat de vertraging betekent dat God zijn wil uitspreekt over het vredesverdrag en over een nieuwe regering voor Israël, en geen van beide zal gebeuren voordat God er klaar voor is.

Ten vijfde werd begin oktober 2019 gemeld dat Israël met verschillende Golfstaten (Arabische staten) onderhandelde over een niet-aanvalsverdrag dat een einde zal maken aan het conflict tussen Israël en die landen.

Een niet-aanvalsverdrag (als het wordt nageleefd) zou de Arabieren die ermee instemmen buiten de Slag van Gog en Magog houden, en dit zou een grote stap kunnen zijn in de richting van een vredesverdrag.

Ten zesde, op 3 oktober 2019 verzamelden ongeveer 100.000 mensen zich bij de Tempelberg-klaagmuur in Jeruzalem voor een tijd van vasten, bidden, berouw en toewijding om te leven naar de Schrift, te zingen en zich te verheugen over Gods vergeving van zonden.

Er lijkt een beweging van de Heilige Geest gaande te zijn in Israël.

Op 11 oktober 2019 kondigde het Pentagon aan dat het 3000 extra troepen, twee extra eskaders straaljagers en meer raketafweersystemen naar Saoedi-Arabië stuurt om de Iraanse (en door Iran gesteunde) troepen tegen te gaan.

Saudi-Arabië heeft ermee ingestemd om de inzet van deze troepen te betalen.

Op een gegeven moment zal iemand gedwongen worden om met Iran af te rekenen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Bron: Edging Closer :: By Daymond Duck - Rapture Ready